Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bindulis paliek Slovākijā un jaunās sezonas priekšvakarā pievienojas "Zvolen"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bindulis paliek Slovākijā un jaunās sezonas priekšvakarā pievienojas "Zvolen"
Kristofers Bindulis. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Michalovce

Slovākijas Ekstralīgas klubs "Zvolen" paziņojis par līguma parakstīšanu ar 28 gadus veco latviešu aizsargu Kristoferu Binduli.

Kristofers Bindulis arī pagājušajā sezonā spēlēja Slovākijā. Aizsargs pārstāvēja Mihalovces "Dukla", regulārās sezonas 32 spēlēs iekrājot septiņus punktus, bet 11 izslēgšanas cīņās hokejista kontā četri punkti. "Dukla" ceturtdaļfinālā no tālākas cīņas izsita tieši "Zvolen".

Pirms tam Bindulis divas sezonas pavadīja Čehijā. Tāpat aizsargs spēlējis Vācijā un Ziemeļamerikā, kur viņam bija līgums ar Nacionālās hokeja līgas klubu Vašingtonas "Capitals", bet Bindulis tika tikai pie 16 spēlēm fārmklubā.

"Jau ceturtdaļfināla laikā redzējām viņa kvalitātes. Ne pārāk bieži ņemam spēlētājus no citām Slovākijas komandām, taču, kad radās šāda iespēja, nevilcinājāmies un uzreiz piedāvājām līgumu. Neskatoties uz garo augumu, viņš ir labs slidotājs, labs piespēlētājs un ar godīgu attieksmi," pauda "Zvolen" ģenerālmenedžeris Patriks Riba.

Pavasarī pārbaudes spēlē pret Šveici Bindulis salauza roku, kas izbeidza viņa cīņu par dalību pasaules čempionātā. Tobrīd tika prognozēts, ka aizsargs nevarēs spēlēt pusgadu.

"Zvolen" jauno sezonu sāks 20. septembrī. Līdz tam vēl jāaizvada viena pārbaudes spēle, un klubs paziņojumā par Binduļa pievienošanos norādījis, ka latviešu aizsargs debiju varētu piedzīvot jau pēc divām dienām.

Izmantotie resursi:
https://www.hkmzvolen.sk/clanok/pos...