Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Lugano" atrod risinājumu un 21 gadu veco Cjunski izīrē otrās līgas komandai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lugano" atrod risinājumu un 21 gadu veco Cjunski izīrē otrās līgas komandai
Roberts Cjunskis. Foto: HC Lugano

Šveices hokeja klubs "Lugano" paziņojis par latviešu uzbrucēja Roberta Cjunska izīrēšanu pēc spēka otrās līgas klubam "Sierre", lai neaizkavētu hokejista attīstību.

"Lugano" ģenerālmenedžeris Hnats Domenikeli jau iepriekš izteicās, ka labprāt aizsūtītu Robertu Cjunski uz citu komandu, lai 21 gadu vecais hokejists tiktu pie spēļu prakses. Uzbrucējs pagājušajā sezonā debitēja Šveices augstākajā līgā, 28 spēlēs izceļoties ar 1+1. Par debiju parūpējās "Lugano" daudzie savainojumi, bet šajā sezonā klubs cer no šāda scenārija izvairīties.

Tagad paziņots, ka Cjunskis jauno sezonu sāks otrās līgas klubā "Sierre". Paziņojumā nav precizēts, uz cik ilgu laiku panākta vienošanās. "Esam atraduši risinājumu, lai Roberts varētu tikt pie pēc iespējas lielāka spēles laika un varētu turpināt savu attīstības fāzi," pauda Domenikeli. Cjunskim ir līgums ar "Lugano" līdz 2025./26. gada sezonas beigām.

Uzbrucējs pārstāvējis gan Latvijas U18, gan U20 izlases. Tāpat viņš bijis "Lugano" U20 komandas kapteinis.

Izmantotie resursi:
https://www.hclugano.ch/roberts_cju...