Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Prohorenkovam un Rodžeram Bukartam vārtu guvumi

Prohorenkovam un Rodžeram Bukartam vārtu guvumi
Gļebs Prohorenkovs (vidū). Foto: Niagara University Athletics

Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA) Niagāras Universitātes "Purple Eagles" panākumā ar 6:3 pār Svētās Sirds katoļu universitātes "Pioneers" precīzi meta Gļebs Prohorenkovs, bet Rietumu hokeja līgā (WHL) Venačī "Wild" uzvarā (8:1) pār "Tri-City Americans" komandas septītos vārtus guva Rodžers Bukarts.

Tukšos vārtos ripu raidījušais 22 gadus vecais Prohorenkovs (36 spēlēs 9+10) veica un bloķēja pa diviem metieniem, guva virsroku 12 no 27 iemetieniem un izpelnījās divu minūšu noraidījumu.

19 gadīgais Bukarts (50; 13+13) divreiz meta pa vārtiem, izrādījās pārāks vienā no diviem iemetieniem un sakrāja lietderību -1.

Citās NCAA spēlēs: 21 gadu vecais Fēlikss Gavars (35; 12+10) rezultatīvi piespēlēja, veica divus metienus un bija izveicīgāks vienā no diviem iemetieniem Sentlorensas Universitātes "Saints" zaudējumā (2:4) pret Jēlas Universitātes "Bulldogs", Ohaio pavalsts Maiami Universitātes "Redhawks" klupienā (2:3) pret Rietummičiganas Universitātes "Broncos" Raimonds Vītoliņš (25; 6+11) izdarīja trīs un bloķēja vienu metienu, kā arī bija pārāks septiņos no 12 iemetineniem, bet aizsargs Rihards Simanovičs (26; 0+7) nopelnīja lietderības koeficientu -1, bet Masačūsetsas Universitātes "Minutemen" ar 1:2 atzina Meinas Universitātes "Black Bears" pārākumu, Danam Ločmelim (26; 7+6) divi metieni un uzvarēti astoņi no 18 iemetieniem.

Amerikas Hokeja līgā (AHL) Šarlotas "Checkers" ar 5:3 apspēlēja Hēršijas "Bears", aizsargam Uvim Jānim Balinskim (30; 3+15) reizi metot pa vārtiem un nopelnot lietderību -1, Vilksbēras-Skrentonas "Penguins" panākumu (3:2) pār Līaivolejas "Phantoms" ar rādītāju +1 noslēdzot uzbrucējam Raivim Kristiānam Ansonam (19; 2+5), bet otro Abotsfordas "Canucks" spēli pēc kārtas no malas vēroja vārtsargs Artūrs Šilovs (32 cīņās atvairījis 90,4% metienu), baltkrievam Mikitam Talapilam (24; 90,7%) zaudējumā (2:4) pret Hendersonas "Silver Knights" tiekot galā ar 26 no 29 metieniem.

ASV Hokeja līgā (USHL) Patriks Bērziņš (23; 88,8%) atvairīja 30 no 35 metieniem, bet uzbrucējs Rainers Rullers (36; 8+8) reizi pārbaudīja pretinieku vārtsarga modrību, Medisonas "Capitols" ar 4:6 zaudējot Sūfolsas "Stampede", savukārt uzbrucēja Dāvja Borozinska (38; 5+14) Demuānas "Buccaneers" ar 2:3 pagarinājumā piekāpjoties Vaterlo "Black Hawks".

Kvebekas Junioru līgā (QMJHL) Ēriks Mateiko (47; 22+20) divreiz meta pa vārtiem, zaudēja piecos no septiņiem iemetieniem, pielietoja spēka paņēmienu un ieguva lietderību -1, Sentdžonas "Sea Dogs" ar 1:6 kapitulējot Keipbretonas "Eagles" priekšā.

Izmantotie avoti:
https://purpleeagles.com/sports/men...
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020939/
https://saintsathletics.com/sports/...
https://miamiredhawks.com/sports/me...
https://umassathletics.com/sports/m...
https://theahl.com/
https://ushl.com/ht/#/daily-schedul...
https://chl.ca/lhjmq/en/gamecentre/...


, 2024-03-12 07:18, pirms 2 mēnešiem
Gļeba Prohorenkova vārti - https://youtu.be/-eAMsuComFw
, 2024-03-12 07:42, pirms 2 mēnešiem
Rodžera Bukarta vārti - https://youtu.be/viO42PaPjGY
Mārtiņš Dzierkals. Foto: SHL
5

Dzierkals neturpinās spēlēt Zviedrijas čempiones ''Skelleftea'' sastāvā

LETA. Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals neturpinās spēlēt Zviedrijas čempiones ''Skelleftea'' rindās, otrdien paziņoja klubs.
Niks Feņenko (Nr. 21) ar komandas biedriem. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau

Feņenko piedalās vārtu guvumā, komanda finālsērijā iedzinējos ar 0-3

Pirmajās trijās Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālspēlēs zaudējusi Beikomo "Drakkar", kura šonakt izbraukumā Dramondvilas "Voltigeurs" komandai kapitulēja ar 2:6.
Dramondvilas "Voltigeurs" vārtsargs Railijs Mersers. Foto: Ghyslain Bergeron | Alexandre Garneau

Aizsarga Feņenko "Drakkar" arī Kvebekas līgas otrajā finālspēlē paliek sausā

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijas otrajā kaujā Nika Feņenko pārstāvētā Beikomo "Drakkar" pagarinājumā piekāpās (0:1) Dramondvilas "Voltigeurs" komandai. Pirmajā finālcīņā "Voltigeurs" bija pārāka ar 5:0.