Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevska klubs izlīdzina pusfināla sēriju pret Freibergu, A. Ozoliņam un Kārklam pa punktam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bičevska klubs izlīdzina pusfināla sēriju pret Freibergu, A. Ozoliņam un Kārklam pa punktam
Māris Bičevskis cīņā pret Tršinecas "Oceláří". Foto: Jan Paliček/bkboleslav.cz

Čehijas "Generali Česká pojišťovna" Ekstralīgas pusfināla sērijā rezultāts kļuvis 2-2, uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētajai "Mlada Boleslav" savā laukumā ar 3:1 pieveicot aizsarga Ralfa Freiberga klubu Tršinecas "Oceláří".

Bičevskis šovakar laukumā pavadītajās 18 minūtēs izpildīja vienu spēka paņēmienu un bija pārāks 11 no 22 iemetienos. Turpretim pašreizējās Čehijas čempionvienības un kausa īpašnieces "Oceláří" nometnē esošais Freibergs 18 ar pusi minūšu laikā izpelnījās lietderības koeficientu -1.

Alpu līgas pirmajā pusfināla duelī uzbrucēja Artūra Ozoliņa un aizsarga Renāra Kārkla rezultatīvas piespēles neglāba Austrijas klubu "Lustenau" no neveiksmes izbraukumā ar 2:4 pret turnīra galveno favorīti Ļubļanas "Olimpija". 32 gadus vecais Ozoliņš šosezon Alpu līgā aizvadītajās 23 spēlēs iekrājis 23 (7+16) punktus, savukārt par 11 gadiem jaunākajam Kārklam 37 mačos izdevies tikt pie 28 (10+18) punktiem.

Vācijas hokeja līgā (DEL) kārtējo neveiksmi cietusi viena no turnīra pastarītēm Nirnbergas "Ice Tigers", kas izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā atzina Izerlonas "Roosters" pārākumu. Pieredzējušais "Ice Tigers" aizsargs Artūrs Kulda uz ledus pavadītajās 21 minūtē un 14 sekundēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes. Nirnbergas klubs ar 33 spēlēs sakrātu 31 punktu ieņem pārliecinoši pēdējo vietu Dienvidu konferencē.

Slovākijas "Tipsport" Ekstralīgas pusfinālā iekļuvusi vārtsarga Kristera Gudļevska Bratislavas "Slovan", kas mājās ar 5:1 sagrāva "Nitra", ceturtdaļfināla sērijā triumfējot ar 4-1. Gudļevskis, kā ierasts, palika rezervē, kamēr "Slovan" pamatvārtsargs Tailers Pārkss atvairīja 28 no 29 pretinieku metieniem. Slovākijas meistarsacīkšu pusfinālā "Slovan" spēkosies pret regulārās sezonas labāko komandu "Zvolen".

Visbeidzot 28 gadus vecā aizsarga Ņikitas Koļesņikova rezultatīvā piespēle palīdzēja Doņeckas "Donbass" ar 7:2 saraut gabalos Hersonas "Dnipro" un Ukrainas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā būt pārākai ar 4-1. Finālā doņeckieši cīnīsies pret Ukrainas slavenāko hokeja klubu Kijevas "Sokil", kas pusfināla sērijā negaidīti pārliecinoši ar 4-0 sagrāva iepriekšējo valsts čempioni "Kremenchuk".

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/zapas/2894212/stats
https://www.alps.hockey/en/statisti...
https://www.penny-del.org/event/ise...

     [+] [-]

, 2021-04-09 07:44, pirms 3 gadiem
...rezultatīvā piespēle palīdzēja Doņeckas "Donbass" ar 7:2 saraut gabalos Hersonas "Dnipro" un Ukrainas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā būt pārākai ar 4-1. Finālā doņeckieši cīnīsies pret Ukrainas slavenāko hokeja klubu Kijevas "Sokil", kas pusfināla sērijā negaidīti pārliecinoši ar 4-0 sagrāva iepriekšējo valsts čempioni "Kremenchuk". ...

Karluha, Donbasam Ukrainā ir īpaši pielāgots reglaments, kas ļauj pa taisno no 1/4fināla iekļūt finālā?