Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa punktu sērija pārtrūkst, Dzierkalam divas piespēles

Andrejs Siliņš

Ķēniņa punktu sērija pārtrūkst, Dzierkalam divas piespēles
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Huskies.qc.ca

Pēc ilgāka pārtraukuma Amerikas Hokeja līgā (AHL) pie rezultativitātes punktiem nav ticis Ronalds Ķēniņš, kura pārstāvētā komanda gan naktī uz pirmdienu svinēja uzvaru. Savukārt pie divām rezultatīvām piespēlēm Kvebekas junioru līgā tika Mārtiņš Dzierkals.

Ronalds Ķēniņš guva punktus septiņās iepriekšējās spēlēs pēc kārtas (divi vārti un astoņas rezultatīvas piespēles), bet naktī uz pirmdienu šī sērija pārtrūka. Ķēniņš neguva punktus pirmo reizi kopš 17. februāra, tomēr viņa pārstāvētā Jutikas "Comets" tik un tā izcīnīja uzvaru, ar rezultātu 6:3 viesos apspēlējot Toronto "Marlies". Ronaldam divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+1).

Citā mačā Sanhosē "Barracuda" ar 4:2 mājās pieveica Beikersfīldas "Condors". Uzvarētāju rindās Ņikita Jevpalovs reizi meta pa vārtiem, saņēma divas soda minūtes par pretinieka klupināšanu otrās trešdaļas 15. minūtē, kā arī sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Kristers Gudļevskis palika Sirakūzu "Crunch" rezervē komandas uzvarā Sprīngfīldā par vietējo "Falcons" - 6:3. Adams Vilkokss "Crunch" vārtos atvairīja 32 no 35 metieniem.

Savukārt Kvebekas junioru līgā (QMJHL) pie divām piespēlēm tika Mārtiņš Dzierkals, kurš palīdzēja "Huskies" ar 7:1 sakaut "Sherbrooke". Dzierkals asistēja ceturto un piekto vārtu guvumos. Tāpat Mārtiņam šajā mačā arī viens metiens pa vārtiem, divas soda minūtes (pirmās trešdaļas otrajā minūtē) un pozitīvs lietderības koeficients (+1).

  +1 [+] [-]

, 2016-03-07 08:18, pirms 9 gadiem
Autor, pārliecinies vai rezultāts ar kādu uzvarēja Ķēniņa komanda ir uzrakstīts pareizi

  +2 [+] [-]

, 2016-03-07 08:45, pirms 9 gadiem
Gudim tagad švaki iet, Sirakūza ar Vilkoksu krāj uzvaras, Tampai ar viss ir bumbās, tā kā nebūs viegli pašam atgūt pārliecību.

     [+] [-]

, 2016-03-07 09:56, pirms 9 gadiem
strobinjsh rakstīja: Gudim tagad švaki iet, Sirakūza ar Vilkoksu krāj uzvaras, Tampai ar viss ir bumbās, tā kā nebūs viegli pašam atgūt pārliecību.
Viņam ar to pārliecību problēmas ir visu karjeru, tad laba spēle, tad slikta, tad atkal laba un tā visu Z-Amerikas karjeru!

Nav bijis tāds garāks brīdis karjerā kad viss iet no rokas, visu laiku ir nestabilitāte viņa spēlē un komandas vadība to redz un sāk vairāk uzticēties citiem v/sargiem!

     [+] [-]

, 2016-03-07 11:08, pirms 9 gadiem
Nu neko nevar darit - visas serijas kadreiz partrukst. Bet Ronalds ir profesionalis, tapec jacer, ka turpinas darit savu darbu. Ja neko neesmu sajaucis, vinam ligums ari tagad beigsies, tapec jadoma par nakotni un jaspele cik nu labi vien var.
Kas attiecas uz Gudi, domaju ka pie spelesanas agrak vai velak tiks. Domajot par PC, nav jau zinams vai Gudis tiks un atbrauks. Nezinu kada situacija tur Crunch - tiek play off vai ne. Ja kads zinat, apgaismojiet mani.

  +2 [+] [-]

, 2016-03-07 11:17, pirms 9 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Kas attiecas uz Gudi, domaju ka pie spelesanas agrak vai velak tiks. Domajot par PC, nav jau zinams vai Gudis tiks un atbrauks. Nezinu kada situacija tur Crunch - tiek play off vai ne. Ja kads zinat, apgaismojiet mani.
Crunch ir šobrīd 12. vietā un 8 punktus atpaliek no 8. vietas konferencē. TheAHL.com
| The American Hockey League
.
Gudim uzkavēšanās ilgums ZAmerikā būs atkarīgs no Tampas snieguma PO, kamēr Tampa tur spēlēs, neviens viņu prom nelaidīs.

     [+] [-]

, 2016-03-07 12:46, pirms 9 gadiem
Siliņ, basketbola ekspert, vai Jūs tos hokeja spēļu rezultātus izzīdiet no pirksta?
Šeit jau Jums aizrādīja pirms 4 stundām, ka Utica- Toronto mača rezultāts ir nepareizs- NEVIS 6:3, bet gan 5:4.

TheAHL.com
| The American Hockey League


Andrejs Siliņš rakstīja: (..) Jutikas "Comets" tik un tā izcīnīja uzvaru, ar rezultātu 6:3 viesos apspēlējot Toronto (..)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-07 13:08, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Crunch ir šobrīd 12. vietā un 8 punktus atpaliek no 8. vietas konferencē. TheAHL.com
| The American Hockey League
.
Gudim uzkavēšanās ilgums ZAmerikā būs atkarīgs no Tampas snieguma PO, kamēr Tampa tur spēlēs, neviens viņu prom nelaidīs.
Nuja,par Tampu nemaz nebiju iedomajies. Pagassezon jau Tampa vinu patureja lidz pat beigam, Gudis vel paris finalspeles rezerve sedeja. Bet ok, paldies, ka apgaismoji!