Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim uzvara, Dzierkalam vārti, Balceram 2+1 un otrās zvaigznes tituls

Agris Suveizda

Gudļevskim uzvara, Dzierkalam vārti, Balceram 2+1 un otrās zvaigznes tituls
Rūdolfs Balcers
Foto: cfjctoday.com/

Ziemeļamerikas līgās rezultatīvi spēlēja virkne latviešu jauno hokejistu. Rūdolfs Balcers izcēlās ar diviem vārtiem un piespēli, bet pa vārtiem guva Mārtiņš Dzierkals un Kārlis Čukste.

Amerikas Hokeja līgā divu vārtu deficītu atspēlēja Sirakjūzas "Crunch", kas trešajā trešdaļā guva trīs vārtus un ar 3:2 viesos pārspēja Ročesteras "Americans". Kristers Gudļevskis atvairīja 16 no 18 metieniem. Šosezon viņa rēķinā četras spēles, atvairīti 63 no 76 metieniem (82,9%) un vidēji ielaista 3,91 ripa. Citā spēlē Springfīldas "Thunderbirds" mājās ar 2:3 zaudēja Hēršijas "Bears". Rihardam Bukartam neitrāls lietderības koeficients. Šosezon viņam astoņos mačos viena piespēle un negatīvs lietderības koeficients -2. Joprojām nespēlē Teodors Bļugers, kura "Penguins" ar 4:1 apspēlēja "Senators".

Rietumu hokeja līgā par otro spēles zvaigzni tika atzīts Rūdolfs Balcers, kurš guva komandas pēdējos divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja "Blazers" uzvarā pār Kristiāna Rubīna "Tigers" (5:2). Balceram pozitīvs lietderības koeficients +3, bet Rubīnam neitrāls lietderības koeficients. Šosezon Balcers 19 spēlēs ticis pie 18 (9+9) punktiem, kas ir 28. rādītājs līgā, un pozitīvas lietderības +6, savukārt Rubīnam 17 mačos deviņi (1+8) punkti un pozitīva lietderība +9.

Kvebekas Junioru hokeja līgā uzvaras vārtus guva Mārtiņš Dzierkals, kurš trešajā minūtē vairākumā panāca 2:0 un palīdzēja "Huskies" ar 5:1 pārspēt "Mooseheads". Dzierkalam trīs metieni pa vārtiem, neitrāls lietderības koeficients, divi spēka paņēmieni un divas soda minūtes. Šosezon viņam 15 spēlēs 22 (10+12) punkti, kas līgā dod 12. vietu, un pozitīva lietderība +14. Savukārt pie rezultatīvas piespēles tika Rodrigo Ābols, kura "Titan" ar 6:5 uzvarēja "Sea Dogs". Ābolam negatīvs lietderības koeficients -1, viens metiens pa vārtiem, viens spēka paņēmiens un pieci uzvarēti iemetieni no 16 (31,3%). Šosezon viņam četrās spēlēs divi (1+1) punkti un negatīva lietderība -4.

Savienoto Valstu Hokeja līgā par otro spēles zvaigzni tika atzīts Verners Egle, kurš asistēja "Capitols" vienīgo vārtu guvumā pret "Thunder" (1:5). Eglem pozitīvs lietderības koeficients +1 un trīs metieni pa vārtiem. Šosezon Eglem sešās spēles divi (0+2) punkti un pozitīva lietderība +3. Matīss Edmunds Kivlenieks "Musketeers" uzvarā pār "Stampede" (5:4) atvairīja 20 no 24 metieniem un 11 mačos atvairījis 92,8% metienu un vidēji ielaidis 1,86 ripas. Savukārt Erlendam Kļaviņam divas soda minūtes un neitrāla lietderība "Lancers" zaudējumā "Storm" (1:4). 12 spēlēs Kļaviņa septiņi (2+5) punkti un pozitīvs koeficients +1.

NCAA vairākumu realizēja Kārlis Čukste, kurš palīdzēja "Quinnipiac" ar 5:3 pārspēt Klārksona universitāti, kas spēlēja bez Haralda Egles. Čukstem arī divas soda minūtes, četri metieni pa vārtiem un neitrāla lietderība. Kristofers Bindulis "Lake Superior" uzvarā ar 5:1 izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1, bet vienu metienu pa vārtiem izdarīja Jānis Jaks, kura "American International" cīnījās neizšķirti 4:4. Jakam neitrāls lietderības koeficients. Ontārio Hokeja līgā negatīvs lietderības koeficients -1 un trīs metieni pa vārtiem Renāram Krastenbergam, kura "Generals" ar 2:1 uzvarēja "Attack".

Izmantotie resursi:
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...
WHL Network
QMJHL – Includes live game day coverage,...
QMJHL – Includes live game day coverage,...
Game Center
Game Center
Game Center
Printable Game Summary
Printable Game Summary
Printable Game Summary
Ontario Hockey League – Official Site of...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-05 09:39, pirms 8 gadiem

  +2 [+] [-]

, 2016-11-05 09:55, pirms 8 gadiem
Njā... nu Gudim patreiz statistika vienkārši "monstrāla"... cerams, ka saņemsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-05 12:38, pirms 8 gadiem
Tralmaks izlaidis spēli USHL līgā. SC autori laikam par tādu hokejistu nemaz nezina...