Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dīķim pārbaudes līgums ECHL klubā, Golovkovam jau 10. punkts QJMHL

Rolands Eliņš

Dīķim pārbaudes līgums ECHL klubā, Golovkovam jau 10. punkts QJMHL
Edgars Dīķis
Foto: HK Rīga

Austrumkrasta hokeja līga (ECHL) kļuvusi par vēl viena Latvijas hokejista pieraksta vietu - pārbaudes līgumu ar Floridas "Everblades" noslēdzis 22 gadus vecais aizsargs Edgars Dīķis.

Bijušais HK "Rīga" kapteinis Edgars Dīķis pagājušo sezonu pavadīja Somijas pēc spēka otrajā līgā, 41 spēlēs sakrājot deviņus punktus (1+8). Šajā sezonā viņš centīsies iekļūt ECHL klubā Floridas "Everblades", kurš 11. oktobrī uzsāks savu treniņnometni.

Nometnes dalībnieku sarakstā ir 25 hokejisti, no kuriem 16 ir ar garantētiem ECHL līgumiem. Dīķim līgums uz pārbaudes laiku, tāpat kā diviem citiem aizsargiem. Garantēts līgums ir sešiem aizsargiem, piesaistīts arī pagaidām brīvais aģents Džordans Cikarello.

"Everblades" komandā pagājušajā sezonā savu ceļu uz olimpiādi un NHL uzsāka Kristers Gudļevskis, kurš šo sezonu uzsāks AHL, taču Floridas komandai ir sadarbība ne tikai ar "Lightning", bet arī Karolīnas "Hurricanes". ECHL sezona sāksies oktobra vidū, un tajā būs, salīdzinot ar pagājušo gadu, plaša latviešu pārstāvniecība, proti, Kolorādo "Eagles" vienojusies ar Vitāliju Pavlovu, bet Stoktonas "Thunder" piesaistījusi Robertu Lipsbergu.

Savukārt Kanādas junioru līgās turpina spēlēt citi Latvijas jaunie hokejisti - QJMHL "Voltiguers" komandas rindās turpina izcelties Georgs Golovkovs, kurš aizvadītajā naktī guva vārtus un izdarīja rezultatīvu piespēli, turklāt tieši viņa vārti palīdzēja izglābties no zaudējuma pamatlaikā, izlīdzinot rezultātu 3:3. Pēcspēles metienos gan zaudējums, bet Golovkovs ar šosezon septiņās spēlē sakrātiem desmit punktiem (3+7) ir līgas rezultatīvāko spēlētāju divdesmitniekā.

Rietumu Hokeja līgā Edgars Kulda palika bez punktiem "Oil Kings" zaudējumā Kalgari "Hitmen" (1:2), bet Rihards Bukarts izcēlies ar rezultatīvu piespēli "Wheat Kings" spēlē (3:4 pēcspēles metienos pret "Americans"). Sezonas piecās spēlēs viņam šis ir ceturtais punkts (1+3).

Izmantotie resursi:
'Blades Announce Training Camp Roster...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-04 14:51, pirms 10 gadiem
Golovkovu ja šādi turpinās varetu nodraftēt kads nhl klubs šā gada draftā

     [+] [-]

, 2014-10-04 14:58, pirms 10 gadiem
Golovkovs jau pērn šādā tempā iesāka, labu laiciņu bija ap punktu spēlē. Vienīgi pēc u20 čempionāta atgriezās Kvebekā galīgi nekāds.
Līdzīgi kā Bļugers, tāds latviešu hokeja klusais ūdens, lai arī var spēlēt ļoti rezultatīvi, tomēr kaut kā palicis Kuldas, Bukarta, Lipsberga un citu savu +/- vienaudžu fonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 16:30, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Golovkovs jau pērn šādā tempā iesāka, labu laiciņu bija ap punktu spēlē. Vienīgi pēc u20 čempionāta atgriezās Kvebekā galīgi nekāds.
Līdzīgi kā Bļugers, tāds latviešu hokeja klusais ūdens, lai arī var spēlēt ļoti rezultatīvi, tomēr kaut kā palicis Kuldas, Bukarta, Lipsberga un citu savu +/- vienaudžu fonā.
Golovkovs fonā?? . Apskaties izlases spēles un statistiku ... HK RIga fona ?? Liepaja kadam fonaa ?? Izlases lideris ... chaliit domaa ko raksti. Pec 10 gadiem vareesi teikt kurs kuram fonaa bija ....

  +1 [+] [-]

, 2014-10-04 17:35, pirms 10 gadiem
lgg2 rakstīja: Golovkovs fonā?? . Apskaties izlases spēles un statistiku ... HK RIga fona ?? Liepaja kadam fonaa ?? Izlases lideris ... chaliit domaa ko raksti. Pec 10 gadiem vareesi teikt kurs kuram fonaa bija ....
Nesauc mani par čalīti... čalīt
Runa iet par atpazīstamību Latvijā, nevis par spēlēt prasmi. Nenovērtēts un nepamanīts no Latvijas hokeja līdzjutēju puses.

     [+] [-]

, 2014-10-04 18:21, pirms 10 gadiem
playthegame rakstīja: Nesauc mani par čalīti... čalīt
Runa iet par atpazīstamību Latvijā, nevis par spēlēt prasmi. Nenovērtēts un nepamanīts no Latvijas hokeja līdzjutēju puses.
Tam es piekrītu tur savā ziņā mēdiju vaina, bet kam vajag zin un viņam tāpat, ka Bukartam, Kuldam u.c. viss vel priekšā.