Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam piespēle, komandai uzvara sezonas pirmajā mačā

Jānis Celmiņš

Vasiļjevam piespēle, komandai uzvara sezonas pirmajā mačā
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.samla.de

Vācijas hokeja līgas (DEL) jauno sezonu ar uzvaru izdevies sākt Latvijas izlase uzbrucēja Herberta Vasiļjeva pārstāvētajai Krēfeldes "Pinguine" komandai, kas viesos ar 2:1 apspēlēja Straubingas "Tigers". Vasiļjeva rēķinā rezultatīva piespēle uzvaras vārtu guvumā.

Herberts Vasiļjevs rezultatīvi asistēja Paskālam Trepenjē Krēfeldes "Pinguine" komandas otro vārtu guvumā trešā perioda ievadā, izvirzot komandu vadībā ar 2:0. Lai gan atlikušajā laikā "tīģeri" vienus vārtus atguva, Krēfeldes klubs sezonas pirmajā spēlē varēja svinēt uzvaru – 2:1.

Lai gan Vasiļjevs starpsezonu periodā ilgi nevarēja panākt vienošanos ar Krēfeldes klubu un klīda runas, ka viņš varētu pievienoties Rīgas "Dinamo", jūlija sākumā pusēm tomēr izdevās vienoties. Vasiļjevs Vācijā spēlēs jau septīto sezonu.

Izmantotie resursi:
DEL.org: Home

Slēpts komentārs: racha

  +7 [+] [-]

, 2010-09-04 11:23, pirms 14 gadiem
Iespējams... Iespējams, arī nē... Labi vien ir, ka palika Krēfeldē... Nevajag visus mūsu top spēlētājus vienā klubā... Pēc tam brīnās, ka vairs nav tādas spēles, kā gribētos.

  -3 [+] [-]

, 2010-09-04 11:31, pirms 14 gadiem
racha rakstīja: Priekš Dinamo Vasiļjevs būtu tieši tas, kas vajadzīgs..
šaubos gan,viņa laiks ir pagājis-viduvējs spēlētājs viduvējā komandā

  -3 [+] [-]

, 2010-09-04 11:36, pirms 14 gadiem
gan jau viņš paspēs uzspēlēt dinamo, ja vien nebeigs karjeru un nepaliks uz dzīvi vācijā, cipruss pat pirmajā dinamo sezonā nospēlēja lietderīgi, gan jau 3-4 maiņā ar vasils uzkapās rīgā.
Slēpts komentārs: Jurchiks15
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-05 14:07, pirms 14 gadiem
Herberts vēl ir labā(nejaukt ar izcilā) formā. Izlasei vajag spēlētājus ar motivāciju, spēlēt gribēšanu.
Bet kā izlasē var pamērīties krāniņiem, ja vairākas sezonas kopā nospēlētas vienā klubā? Tā kā labi vien ir, ka Herbis ir tur, kur ir.

Prieks arī par to, ka joprojām itin labi krājās rezultativitātes punkti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja