Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīnam sakāve ar 2:7, Kivlenieks rezervē "Monsters" uzvarā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīnam sakāve ar 2:7, Kivlenieks rezervē "Monsters" uzvarā
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Smagu zaudējumu Amerikas hokeja līgā (AHL) piedzīvojusi aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas savā laukumā ar 2:7 kapitulēja Belvilas "Senators" vienībai.

23 gadus vecais Rubīns šīs nakts spēlē izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem. "Marlies" komandai pārtrūka trīs uzvaru sērija. Klubs ar 20 mačos iegūtu 21 punktu gan joprojām saglabā otro pozīciju Kanādas divīzijā.

Savukārt uz Klīvlendas "Monsters" rezervistu soliņa palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, briesmoņiem savā laukumā ar 4:2 pārspējot Detroitas "Red Wings" fārmklubu Grandrapidas "Griffins". "Monsters" pamatvārtsargs Daniils Tarasovs atvairīja 27 no 29 raidījumiem pa viņa sargāto cietoksni. Klīvlendieši uzkrājuši trīs panākumus pēc kārtas, komandai ar 17 punktiem 14 cīņās saglabājot piekto vietu Centrālajā divīzijā.

Līmeni zemāk Ziemeļamerikas profesionālo līgu sarakstā esošajā ECHL četru neveiksmju sēriju pārtrauca aizsarga Kārļa Čukstes Orlando "Solar Bears", kas mājās ar 4:2 apspēlēja Floridas "Everblades". 23 gadus vecais Čukste atzīmējās ar trīs metieniem pa vārtiem. "Solar Bears" ar 42 spēlēs nopelnītiem 46 punktiem pakāpās uz ceturtyo vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/
https://www.echl.com/en/matches/703...

     [+] [-]

, 2021-04-04 09:07, pirms 3 gadiem
Autors tā dikti pārliecinoši nosauc Tarasovu par Klīvlendas pamatvārtsargu, bet šamais tak tikko tik ieradies ASV un šī ir viena no pirmajām, ja ne pati pirmā spēle, iepriekšējā spēlē, man škiet, Tīsens bija värtos