Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ševčenko 5+20 soda minūtes, Tambijeva trenētā "Saryarka" uzvar pagarinājumā

Agris Suveizda

Ševčenko 5+20 soda minūtes, Tambijeva trenētā "Saryarka" uzvar pagarinājumā
Ēriks Ševčenko
Foto: www.hc-saryarka.com

Ērika Ševčenko un Artūra Kuzmenkova pārstāvētā Karagandas "Saryarka" pagaidu galvenā trenera Leonīda Tambijeva vadībā atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā pieveica Penzas "Dizel" (4:3). Ševčenko otrajā trešdaļā tika noraidīts līdz spēles beigām, bet Kuzmenkovs izcēlās ar divu minūšu sodu.

Karagandas "Saryarka" pēc pirmās trešdaļas bija vadībā ar 1:0, taču pēc tam ielaida trīs vārtus pēc kārtas. Īpaši neveiksmīga bija trešdaļas otrā puse. Vispirms "Saryarka" uz saviem vārtiem nopelnīja soda metienu (+desmit minūšu disciplinārsodu), kas ļāva pretiniekiem pārņemt vadību (2:1), bet pēc tam Ēriks Ševčenko par grūdienu apmalē tika noraidīts līdz spēles beigām.

Mājiniekiem vajadzēja tikai 50 sekundes, lai Ševčenko pārkāpumu pārvērstu vēl vienā vārtu guvumā (3:1), taču vairākuma turpinājums izvērtās katastrofāls – "Dizel" hokejisti nopelnīja divus noraidījumus pēc kārtas un mazākumā paši ielaida vārtus (2:3). Spēles 53. minūtē "Saryarka" jau panāca izlīdzinājumu (3:3), taču pēc pusminūtes komandu mazākumā atstāja Artūrs Kuzmenkovs. Mazākums tika izturēts, un pagarinājumā Karagandas vienība izrāva uzvaru – 4:3.

Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas "Saryarka" ar 37 punktiem 20 spēlēs 24 komandu konkurencē ieņem sesto vietu, bet šodienas pretiniece Penzas "Dizel" ar 34 punktiem ir trīs vietas zemāk. Līgas līderes ar 40 punktiem ir "Izhstal" un "Tver", kas aizvadījušas attiecīgi 20 un 19 spēles.

Kazahstānā pie divām rezultatīvām piespēlēm tika aizsargs Renārs Demiters, kurš palīdzēja "Astana" ar rezultātu 8:0 sagraut Ustjkamenogorskas "Torpedo". Astanas komandas rindās spēlēja arī Rolands Gritāns. Citās spēlēs Egīla Kalna pārstāvētais Rudnijas "Gornyak" ar 3:1 pieveica Astanas "Nomad", Artūra Salijas un Rustama Begova pārstāvētais Karagandas "Berkut" bullīšos zaudēja "Almaty" (2:3), bet Atirau "Beibarys" bez Māra Jučera zaudēja Pavlodaras "Yertis".

Izmantotie resursi:
vhl.ru
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана

     [+] [-]

, 2014-11-03 19:37, pirms 10 gadiem
spēles 53. minūtē "Saryarka" jau panāca izlīdzinājumu (3:3), taču pēc pusminūtes komandu mazākumā atstāja Artūrs Ševčenko.
Artūrs Ševčenko spēlē Rīgā, noraidīts tika Artūrs Kuzmenkovs. ja kādu tas interesē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja