Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram divi vārti un AHL spēles pirmās zvaigznes tituls

Rolands Eliņš

Balceram divi vārti un AHL spēles pirmās zvaigznes tituls
Rūdolfs Balcers (pa labi)
Foto: San Jose Barracuda

Amerikas Hokeja līgā (AHL) ar diviem vārtu guvumiem komandas 3:0 uzvarā atzīmējies Rūdolfs Balcers, tāpat rezultatīvu spēli šajā līgā aizvadīja Teodors Bļugers, bet citās līgās pie vārtu guvuma tika Kristiāns Rubīns un Verners Egle.

Rūdolfs Balcers šonakt lielā mērā nokārtoja Sanhosē „Barracuda” uzvaru viesos pār Stoktonas „Heat”. Latviešu uzbrucējs spēles 16. minūtē atklāja rezultātu, kad savāca ripu vārtu priekšā un no tuvas distances raidīja to vārtos. Otrā perioda pirmajā minūtē Balcers panāca arī 2:0, kad viņš no uzbrukuma zonas malas vēlreiz ielauzās vārtu tuvumā, bet pusminūti vēlāk „Barracuda” panāca arī 3:0, kas tā arī palika mača gala rezultāts.

Balcers izdarīja četrus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus divi. Divi gūtie vārti, ieskaitot uzvaru nesošos, ļāva viņam iegūt mača pirmās zvaigznes titulu. Kopumā šosezon Balcers, kurš iepriekšējā nedēļas nogalē piedalījās AHL Zvaigžņu spēlē, guvis 12 vārtus un izdarījis 19 rezultatīvas piespēles 41 mačā, turklāt divus vārtus viņš guvis trešajā spēlē pēc kārtas (ieskaitot Zvaigžņu spēlē paveikto). Balcers ir 47. rezultatīvākais spēlētājs līgā, taču astotais labākais debitantu konkurencē.

Rezultatīva AHL spēle arī Teodoram Bļugeram, kurš piespēlēja „Penguins” pirmo vārtu guvumā, palīdzot realizēt vairākumu. Viņa komanda ar 4:1 pieveicas Hēršijas „Bears”, un Bļugera rēķinā arī trīs metieni pa vārtiem. Latviešu uzbrucējam šodien izdevās gūt savu sezonas 26. punktu AHL (12+14).

Savukārt Latvijas vārtsargi AHL mačos palika rezervē – Matīss Kivlenieks nespēlēja Klīvlendas „Monsters” zaudējumā 2:4 pret „Griffins”, bet Kristers Gudļevskis palika malā „Sound Tigers” minimālā neveiksmē pret „Thunderbirds” ar 0:1.

ECHL mačā rezultatīva piespēle Mārtiņam Dzierkalam, kura pārstāvētā Orlando „Solar Bears” gan cieta sakāvi pret „Stingrays” ar 2:6. Dzierkals maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Kristiāns Rubīns izcēlās ar vārtu guvumu, otrā perioda vidū izvirzot savu „Tigers” vienību vadībā ar 3:2, taču pamatlaika beigās pretinieki no „Royals” tomēr atspēlējās un papildlaikā uzvarēja ar 4:3. Rubīns pabeidza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu un izdarīja trīs metienus pa vārtiem. Šodien gūtie vārti viņam bija sestie šosezon 50 spēlēs un ļāva pārsniegt pagājušās sezonas rezultativitātes rādītāju, gūstot 25. punktu.

Neveiksmīgs mačs tikmēr Renāram Krastenbergam Ontario Hokeja līgā (OHL) – viņa komanda „Generals” zaudēja ar 1:7 pret „Frontenacs”, un Latvijas uzbrucējs ieguva dalītu sliktāko +/- rādītāju komandā, proti, mīnus trīs.

Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) Verners Egle guva savas komandas „Capitols” vienīgos vārtus pret ASV komandu zaudējumā ar 1:3. Latvijas uzbrucējs atklāja rezultātu mača trešajā minūtē ar saviem septītajiem vārtiem šosezon (kopā 27 mačos 7+3).

NCAA turnīrā Kārlis Čukste „Quinnipiac” sastāvā varēja atzīmēt uzvaru pār Haralda Egles pārstāvēto Klārksona universitāti ar 4:1. Čukste nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu plus viens, spēlējot komandas pirmajā maiņā, kamēr Egle izdarīja trīs metienus pa vārtiem un palika ar mīnus viens.

Viens metiens pa vārtiem un mīnus viens arī Jānim Jakam, kura „American International College” ar 0:3 piekāpās „Air Force”. Bet Eduards Tralmaks ar Maines universitāti izcīnīja uzvaru 4:3 pār „Merrimack” – Tralmakam gan mīnus viens un divi metieni pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-03 10:07, pirms 7 gadiem
Prieks par Balceru! Cerams pavasarī izlasē būs.

     [+] [-]

, 2018-02-03 10:14, pirms 7 gadiem
Interesanti vai jau šosezon Balcers sagaidīs izsaukumu uz Sharks

     [+] [-]

, 2018-02-03 10:28, pirms 7 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Interesanti vai jau šosezon Balcers sagaidīs izsaukumu uz Sharks
Domājams, ka Balcers ir rindā trešais uz izsaukumu, O'Regan un Sorensen ir izsaukti jau, viena/divas traumas, un Balcers var nonākt NHL komandā, un nu noteikti būs to pelnījis, ļoti gaidu izlasē viņu, lai gan ja Sharki ieies PO, nav fakts, ka redzēsim Balceru Latvijā

  +2 [+] [-]

, 2018-02-03 11:20, pirms 7 gadiem
Balceris malacis, divi vārti + līderis San Jose Barracuda... Puika cīnas ar godu.

     [+] [-]

, 2018-02-03 12:54, pirms 7 gadiem
Patīkami, sekoju līdz, kas ir priekšā Blugeram, bet tagad jāskatās, kas ir priekšā ari Balceram. Un kas abi par klubiem
Reāli jau treneriem savas domas kā aizpidīt tukšās vietas un mums ir grūti saprast ar kuru nummuriņu mūsējie stāv rindā.
Viena lieta ir gan priecīga gan skumja, ka šīs komanas var tālu tikt play off un izlasē čaļus varam kādu laiku neredzēt.

  -4 [+] [-]

, 2018-02-03 14:46, pirms 7 gadiem
Bļugers un Balcers stabili kandidāti uz pieklājīgiem līguemime labās Eiropas līgās.

  -3 [+] [-]

, 2018-02-03 14:47, pirms 7 gadiem
Gudļevskim gan var būt problēmas. Būs jāsāk ar EBEL, otrajām līgām, dinamo.

     [+] [-]

, 2018-02-03 14:48, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bļugers un Balcers stabili kandidāti uz pieklājīgiem līguemime labās Eiropas līgās.
Saki, ka NHL nekādīgi nespīd, ja?

  -2 [+] [-]

, 2018-02-03 15:43, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Saki, ka NHL nekādīgi nespīd, ja?
Varbūt uzspēlēs, bet ne spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-03 15:44, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bļugers un Balcers stabili kandidāti uz pieklājīgiem līguemime labās Eiropas līgās.
kāpēc tu vienkārši noroc viņus? viņi var arī pabadīties par labu NHL līgumu viss nāk ar laiku. Un Gudijs ar vēl ir jauns

  -2 [+] [-]

, 2018-02-03 15:59, pirms 7 gadiem
Zep4ix rakstīja: kāpēc tu vienkārši noroc viņus? viņi var arī pabadīties par labu NHL līgumu viss nāk ar laiku. Un Gudijs ar vēl ir jauns
Mums ir bijis pilns ar jauniem un talantīgiem. Visi ir Eiropā. Girgensons pat izmisīgi cīnās par palikšanu vājākajā NHL klubā.

     [+] [-]

, 2018-02-03 16:24, pirms 7 gadiem
Zep4ix rakstīja: Un Gudijs ar vēl ir jauns
Relatīvi jauns. Lai kapātos pa AHL kā bekaps kāda NHL kluba jaunajam talantam, cerībā, ka zvaigznēm sastājoties pa vietām būs iespēja vēl kādu reizi uzkāpt uz NHL ledus - jā. Ja ir cerība, ka kāds NHL klubs ar Gudiju saistīs turpmākos plānus, kā potenciālo NHL vārtsargu - šis vilciens ir aizgājis jau 2-3 gadus atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-03 17:51, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Mums ir bijis pilns ar jauniem un talantīgiem. Visi ir Eiropā. Girgensons pat izmisīgi cīnās par palikšanu vājākajā NHL klubā.
Apskatījies statistikas ailītēs un secināji, ka izmisīgi cīnās par palikšanu? Parasti jau tos sūta uz AHL.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-03 18:02, pirms 7 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Bļugers un Balcers stabili kandidāti uz pieklājīgiem līguemime labās Eiropas līgās.
ak dievs tu esi tik smieklīgs komiķis, neesi domājis ar Skuteli kaut kādus stend-apus taisīt, tava mamma noteikti lepojas ar tevi! Bija vērts 9 mēnešus muguru bendēt, lai izspiestu šitādu jokdari!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-03 19:29, pirms 7 gadiem
marksis rakstīja: ak dievs tu esi tik smieklīgs komiķis, neesi domājis ar Skuteli kaut kādus stend-apus taisīt, tava mamma noteikti lepojas ar tevi! Bija vērts 9 mēnešus muguru bendēt, lai izspiestu šitādu jokdari!
Nav ko bezjēgā fanot. Visi tāpat fanoja par karsumiem, daugaviņiem, kuldām un bārtuļiem. Esmu te, lai drusku realitāti ienestu.

  -1 [+] [-]

, 2018-02-03 19:30, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Apskatījies statistikas ailītēs un secināji, ka izmisīgi cīnās par palikšanu? Parasti jau tos sūta uz AHL.
Katra sezona uz leju, nu jau Daugaviņa statistika. Jau sācis sēdēt uz beņķa. Diezgan šaubīgi.