Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram septītie vārti sezonā, Dzierkalam divas piespēles

Andrejs Siliņš

Balceram septītie vārti sezonā, Dzierkalam divas piespēles
Rūdolfs Balcers
Foto: Kamloops Blazers

Rezultatīvi Ziemeļamerikas junioru līgās naktī uz trešdienu spēlējuši latviešu jaunie hokejisti, palīdzot izcīnīt pārliecinošas uzvaras savām pārstāvētajām komandām.

Rietumu līgā (WHL) Rūdolfs Balcers guva savas komandas trešos vārtos otrās trešdaļas otrajā minūtē, un Kemlūpsas "Blazers" viesos izcīnīja pārliecinošu uzvaru, ar 5:1 sakaujot "Rockets" komandu. Tāpat Balcers asistēja ceturto vārtu guvumā un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

19 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā aizvadījis 17 spēles un guvis septiņus vārtus, kā arī atdevis astoņas rezultatīvas piespēles. Vienā mačā gan pašam gūt vārtus, gan rezultatīvi piespēlēt Sanhosē "Sharks" draftētajam Balceram izdevies jau trīs reizes.

"Blazers" ar 18 punktiem 17 mačos ieņem piekto vietu desmit komandu konkurencē Rietumu konferences turnīra tabulā.

Savukārt Kvebekas līgā (QMJHL) "Huskies" savā laukumā ar 5:1 sagrāva Dramondvilas "Voltigeurs", bet Mārtiņš Dzierkals uzvarā asistēja trešo un piekto vārtu guvumā. Toronto "Maple Leafs" draftētais "Sāgas" audzēknis Dzierkals veica vienu metienu, saņēma divas soda minūtes un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Šosezon Mārtiņš 14 spēlēs deviņas reizes guvis vārtus un atdevis jau 12 rezultatīvas piespēles, ar 21 rezultativitātes punktu esot septītais šajā rādītājā visā līgā.

"Huskies" ar 25 punktiem 16 aizvadītajās spēlēs ir pirmajā vietā visā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-02 09:32, pirms 8 gadiem
vēl var piezīmēt, ka Balcers ir WHL 3. rezultatīvākais no debitantiem un Rubīns rezultatīvākais no aizsargiem debitantiem - skat. WHL Network . Tiesa gan, jāņem vērā, ka abi ir 1997.g.dz. - respektīvi, viņiem ir pēdējais gads junioru vecumā.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-02 11:32, pirms 8 gadiem
Gvido Jansons saņēmis uzaicinājumu no Arizonas universitātes (NCAA) uz nākamo sezonu. Izskatās, ka nākamais varētu būt rekordgads mūsējiem NCAA skaita ziņā - šobrīd mums jau 4 ir: Bindulis, Jaks, Čukste un Egle, vēl 4 ir uzaicinājumi uz nākamos sezonu - G.Jansonam, Tralmakam, R.Bļugeram un Kivleniekam - NCAA Hockey Commitments | College Hockey, Inc. .

     [+] [-]

, 2016-11-02 13:13, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Gvido Jansons saņēmis uzaicinājumu no Arizonas universitātes (NCAA) uz nākamo sezonu. Izskatās, ka nākamais varētu būt rekordgads mūsējiem NCAA skaita ziņā - šobrīd mums jau 4 ir: Bindulis, Jaks, Čukste un Egle, vēl 4 ir uzaicinājumi uz nākamos sezonu - G.Jansonam, Tralmakam, R.Bļugeram un Kivleniekam - NCAA Hockey Commitments | College Hockey, Inc. .
Tralmakam vēl sevi jāpierāda USHL vai NAHL.

Tāpat jau arī vēl virkne no mūsējiem NAHL leģionāriem tiks koledžās. Tas pats Buncis vai Žohovs noteikti dabūs stipendiju NCAA D1 koledžā

     [+] [-]

, 2016-11-02 13:47, pirms 8 gadiem
marko_polo rakstīja: Tralmakam vēl sevi jāpierāda USHL vai NAHL.

Tāpat jau arī vēl virkne no mūsējiem NAHL leģionāriem tiks koledžās. Tas pats Buncis vai Žohovs noteikti dabūs stipendiju NCAA D1 koledžā
Tralmaks tikko pēc traumas. Uzaicinājumu viņš saņēma pavasarī - pēc labas sezonas EHL. Par Žohovu es nešaubītos, Buncim arī ir cerības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja