Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Klubi gatavojas piedāvāt jaunus līgumus Karsumam un Vasiļjevam

Rolands Eliņš

Klubi gatavojas piedāvāt jaunus līgumus Karsumam un Vasiļjevam
Mārtiņš Karsums
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Vācijas hokeja kluba Krēfeldes „Pinguine” nākamajā nedēļā grasās uzsākt sarunas ar Herbertu Vasiļjevu par līguma pagarināšanu, savukārt KHL klubs Maskavas „Dynamo” jau sācis pārrunas ar Mārtiņu Karsumu par līdzīgu iespēju.

Mārtiņš Karsums sezonas otrajā pusē „Dynamo” nevarēja palīdzēt traumas dēļ un sezonu pabeidza ar 18 punktiem 34 spēlēs. Šosezon Maskavas komandu dažādu iemeslu dēļ jau atstāja Kaspars Daugaviņš un treneris Harijs Vītoliņš, taču ar Karsumu „Dynamo” vadība ir gatava pagarināt sadarbību.

„Pie sastāva komplektācijas strādājam nepārtraukti,” Krievijas medijiem izteicies „Dynamo” ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs. „Lielāka skaidrība būs pēc 30. aprīļa. Šobrīd runājam ar hokejistiem Osipovu, Ņikuļinu, domāju, ka vienosimies. Arī ar Karsumu šobrīd runājam. Ir plānos runāt ar vēl pāris hokejistiem par palikšanu komandā.”

„Dynamo” jau ir trīs leģionāri –Mets Robinsons, Lukašs Kašpars un Juso Hietanens – ar līgumiem nākamajai sezonai, un Safronovs apstiprinājis, ka leģionāru skaitu plānots vai nu samazināt vai saglabāt nemainīgu, taču ne palielināt. Karsuma līgums ar „Dynamo” oficiāli beidzas 30. aprīlī. Viņš šajā komandā pavadījis jau trīs sezonas.

Savukārt Herberts Vasiļjevs Vācijas augstākās līgas komandā „Pinguine” ir jau kopš 2005. gada un arī aizvadītajā sezonā pierādīja savu rezultativitāti, 52 DEL spēlēs savācot 40 punktus. Ilggadējam „Pinguine” kapteinim līgums ar komandu ir beidzies, bet kluba sporta direktors Rudigers Noaks Vācijas presei norādījis, ka ar Vasiļjevu veiks pārrunas nākamnedēļ. Kā vēsta vācu medijs RP, Vasiļjevs pats dotu priekšroku līgumam, kura nosacījumi būtu balstīti uz hokejista paveikto laukumā.

Izmantotie resursi:
ХК "Динамо" (Москва) ведет переговоры о...
Krefeld Pinguine: Pinguine basteln weiter am...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-02 16:59, pirms 9 gadiem
renars4321 rakstīja: Vot kuri 2 hokejisti izņemot vasiļevu un reķi, ir ar tādu reputāciju, kad pat nespelējot savas labākas sezonas, nopelna ligumu
Tas gan, nezinu kā Vasiļjevam, bet domāju ka Karsumu varētu sagaidīt krietns algas samazinājums + vel problēmas ar rubļa kursu, nedomāju ka viņam tā aldziņa būs stingri lielāka kā piemēram Dārziņam bija Rīgā!

Kā zināms tad Krievijas klubos algu maksā rubļos un tas ir sāpīgi!

     [+] [-]

, 2016-04-02 17:44, pirms 9 gadiem
Līdz traumai viņam tā sezona bija normāla, es nezinu vai viņam būs krietns algas samazinājums, bet Karsums ir ļoti noderīgs Maskavai, viņa vērtība nemērās tikai punktos, viņa lielākais pluss ir fiziska spēle. Viņš ir spēlētājs, kam patīk fizisks hokejs un viņš prot iemest arī golus.
sandis444444 rakstīja: Tas gan, nezinu kā Vasiļjevam, bet domāju ka Karsumu varētu sagaidīt krietns algas samazinājums + vel problēmas ar rubļa kursu, nedomāju ka viņam tā aldziņa būs stingri lielāka kā piemēram Dārziņam bija Rīgā!

Kā zināms tad Krievijas klubos algu maksā rubļos un tas ir sāpīgi!

     [+] [-]

, 2016-04-02 18:42, pirms 9 gadiem
renars4321 rakstīja: Vot kuri 2 hokejisti izņemot vasiļevu un reķi, ir ar tādu reputāciju, kad pat nespelējot savas labākas sezonas, nopelna ligumu
Neteiktu, ka Karsums spēlēja slikti, līdz guva traumu.

     [+] [-]

, 2016-04-02 19:20, pirms 9 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Līdz traumai viņam tā sezona bija normāla, es nezinu vai viņam būs krietns algas samazinājums, bet Karsums ir ļoti noderīgs Maskavai, viņa vērtība nemērās tikai punktos, viņa lielākais pluss ir fiziska spēle. Viņš ir spēlētājs, kam patīk fizisks hokejs un viņš prot iemest arī golus.
Paskatīsimies kā Martiņam ies pie ārzemju trenera ārzmeju klubā kas viņa karjerā KHL līdz šim nav bijis, ir bijuši savējie treneri!