Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Video: Hārtlija vadītā treneru semināra aizkulises

Rolands Eliņš
Latvijas Hokeja federācija (LHF) sagatavotajā video sižetā iespējams aplūkot valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija treneru semināra aizkulises. Kanādiešu speciālista vadītais seminārs Rīgā norisinājās no 23. līdz 25.maijam, kurā piedalījās kopumā 80 treneru no Latvijas un ārvalstīm.


Teorētiskajās un video nodarbībās Hārtlijs dalījās pieredzē par to, ko nozīmē būt labam trenerim, kā veidot līderus komandā, kāda ir trenera atbildība un efektīvas darba plānošanas metodes. Tāpat kanādiešu speciālists stāstīja par video apmācību nozīmību treniņu procesā, īpaši uzsverot mūsdienu modernās hokeja tendences treneru darbā.


Daļēji praktiskās nodarbības tika vadītas Mārupes ledushallē, kur Hārtlijs vērsa treneru uzmanību uz vairākām svarīgām niansēm: nūjas izmantošanas nozīmība aizsardzībā, spēle vārtu priekšā un spēlētāju pozīcija laukumā.

Izmantotie resursi:
LHF | Sākums
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2017-05-30 23:30, pirms 7 gadiem
Kaut veiktos LHF vadībai noturēt un spētu vienoties par tālāku sadarbību ar šo, sava aroda, ''dimantu''! Latvijas hokejs no tā tikai iegūtu un nākotnē varbūt spirgtu!Lai izdodas.

     [+] [-]

, 2017-05-30 23:37, pirms 7 gadiem
Vidziņš rakstīja: Kaut veiktos LHF vadībai noturēt un spētu vienoties par tālāku sadarbību ar šo, sava aroda, ''dimantu''! Latvijas hokejs no tā tikai iegūtu un nākotnē varbūt spirgtu!Lai izdodas.
Spriežot pēc Hārtlija pēdējās intervijas, nešķiet, ka viņam interesētu iespēja palikt Latvijā.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 23:47, pirms 7 gadiem
WreckLV rakstīja: Spriežot pēc Hārtlija pēdējās intervijas, nešķiet, ka viņam interesētu iespēja palikt Latvijā.
Un kāpēc tev šķiet ka Hārtlijam neinteresē iespēja palikt un trenēt Latvijas izlasi? Viņš nekur to publiski vēl nav teicis. Varbūt viņš vēlētos palikt, bet LHF nevēlas lielu kāpostu atlikt priekš viņa?

  +2 [+] [-]

, 2017-05-31 09:20, pirms 7 gadiem
Ja viņam nebūs piedāvājumu no NHL, tad iespēja noturēt viņu ir liela.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-31 14:38, pirms 7 gadiem
Prieks redzēt daudzus bērnu trenerus. Neredzēju Ozo -tas gan skumji.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-31 15:17, pirms 7 gadiem
Vis jau labi,bet nevaig jau pataisīt ka atbraucis dievs,vietējie jau arī tākā hokeju ir redzējusi.Tas ka amerikāņi un kanādieši māk smuki visu pasniegt ,tā viņu sistēma tā audzina.Lielos vilcienos čempionātā nekādi brīnumi jau netika parādīti,tur kur katru gadu esam tur arī palīkām,tā kā jāizvērtē ko Hārtlijs grib un ko dos pretī.Hārtlijam svarīgākā spēlē bija pret ameriku ko viņš kā treners zaudēja.Domājot ka mūsu čaļi ir ar NHL Izturību ,taktiski klūdijās .Tā kā labs piedāvājums diezvaij no ASV būs.