Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Rubīns: "Vārti pret Kanādu bija maza sapņa piepildījums"

Rubīns: "Vārti pret Kanādu bija maza sapņa piepildījums"
Kristiāns Rubīns un brāļi Bukarti svin vārtu guvumu
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kristiāns Rubīns patlaban ir bez kluba, varbūt paliks Eiropā, taču mērķis ir Nacionālā hokeja līga (NHL). Mūsu spēlētājs augstu vērtē nacionālās valstsvienības galveno treneri Bobu Hārtliju un nav pārsteigts par savas debijas reizē parādīto sniegumu pasaules čempionātā, lasāms laikrakstā "Latvijas Avīze".

Pasaules čempionāta debitants sakrāja 2 (1+1) rezultativitātes punktus, starp mūsu aizsargiem tas bija dalīts labākais rādītājs. Ripu iemeta pret Kanādas izlasi. "Bija labas epizodes un ne tik labas, pats neesmu pārsteigts. Vārti pret Kanādas izlasi bija maza sapņa piepildījums," atzīst 20 gadus vecais Kristiāns Rubīns.

Latvijas hokeja aizsargs izteicies, ka valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs devis vairāk, salīdzinot ar jebkuru citu treneri divos gados. Slavenais kanādietis norādīja, pie kā jāpiestrādā, lai veiksmīgi spēlētu pieaugušo līmenī.

Mūsu talantīgais hokejists savulaik netika izvēlēts NHL draftā. Dažreiz paskatās, ka otrajā kārtā draftētais "nav nemaz tik labs" un domā, ka "varētu būt viņa vietā, kāpēc notiek tik negodīgi..."

Aizvadītajā sezonā Kristiāns Rubīns spēlēja Kanādas junioru līgas WHL klubā "Medicine Hat Tigers", kur 66 mačos savāca 31 (8+23) rezultativitātes punktu. Par jauno sezonu vēl nav zināms, patlaban ir bez kluba, varbūt spēlēs Eiropā, taču mērķis ir NHL. Vasarā slido "Kurbada" hallē kopā ar vairākiem Latvijas izlases hokejistiem.

Ziemeļamerikas mačos 194cm garais un 96kg smagais latvietis vēlējās arī izkauties, taču bija jāsargā operētais plecs, kurā ir skrūves. Bez tam kautiņa gadījumā tur pieņemts spēkoties ar līdzīga izmēra pretinieku, bet "ar tādu īsti negribējās kauties".

Augstskolas RISEBA uzņēmējdarbības studentam mācības nepadodas viegli. Vēl divi gadi jānolauž, izglītība ir vajadzīga.

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Latvijas Avīze", Ilmārs Stūriška


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-20 23:37, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Rubīns dosies atpakaļ uz Zviedriju.
, 2018-07-22 10:36, pirms 6 gadiem
Dažreiz paskatās, ka otrajā kārtā draftētais "nav nemaz tik labs" un domā, ka "varētu būt viņa vietā, kāpēc notiek tik negodīgi..."

Vēl divi gadi jānolauž, izglītība ir vajadzīga.


Lai man piedod par kritiku, nav nekā personīga, bet šāds atstāstījums plāna punktu veidā, tagad skaitās raksts?
Broks Nelsons pret Kristapu Zīli. Foto: David W. Černý/Reuters/Scanpix
137

Latvija izgāž sākumu, iemet divas ripas 16 sekunžu laikā, taču izlieto nesasmeļ

Pasaules hokeja meistarsacīkstes šovakar noslēdzās Latvijas valstsvienībai, kura Ostravā ar 3:6 kapitulēja amerikāņiem, paliekot piektajā vietā Ostravas grupā. Latvieši šo turnīru noslēguši devītajā vietā.
Foto: LHF

ASV izlases sestie (ne)gūtie vārti pret Latviju – "auto gols"

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Tiesnešu sektora vadītājs Krišs Kupčus sarunā ar portālu Sportacentrs.com komentēja epizodi, kurā ASV izlases hokejists Džoela Ferebī netrāpīja ripu tukšos Latvijas izlases vārtos, taču tiesnesis vārtu guvumu tomēr ieskaitīja.
Foto: Guntis Lazdāns/LHF
16

Pamatvārtsargu neatklāj arī šoreiz, spēles sastāvam ir plāns A un plāns B

Pēc Latvijas izlases rīta treniņa treneris Raimonds Vilkoits norādīja, ka arī šoreiz pamatvārtsargs vakara spēlei priekšlaicīgi publiski netiks atklāts, pieturoties pie nostājas, kas ievērota jau līdzšinējā čempionāta gaitā. Viņš ieskicēja spēles plānu pret ASV izlasi un pastāstīja par Latvijas izlases uzdevumiem šajā svarīgajā spēlē, kurā Latvijas valstsvienībai derīga būs tikai uzvara pamatlaikā.