Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Video: Beresņevs: ''Problēma ir psiholoģijā''

Eduards Ozerinskis
Piedāvājam Leonīda Beresņeva komentāru pēc spēles ar Dāniju.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 01:40, pirms 8 gadiem
Treneris jau nav vainīgs, ja spēlētāji tizli un bērnībā nav iemācījušies slidot un nūjas tehniku.
Slēpts komentārs: wrigley

  -2 [+] [-]

, 2016-05-14 01:48, pirms 8 gadiem
Meric rakstīja: Treneris jau nav vainīgs, ja spēlētāji tizli un bērnībā nav iemācījušies slidot un nūjas tehniku.
Treneris ir tas kurš ir pilnībā atbildīgs ar kādu motivāciju čaļi iziet uz ledus, viņam jātrod īstie vārdi, tikai žēl ka puse nesaprot rašas valodu

     [+] [-]

, 2016-05-14 02:15, pirms 8 gadiem
Trenerim nav ne vainas,runaa pareizas lietas.Nav vina vaina ka speeletaaji taadiViens ripu nevar izmest no zonas pie otrajiem vaartiem(Sirikovs)otrs nopelna noraidiijumu 5+20 (Sirokovs)paarejie arii nav stipri labaaki. Nav spiediena uz vaarteim,nav nekaunibas,slidinaas bezjegaa.Tresais periods bija neslikts,taa arii vajag speeleet katraa speelee un rezultaats neizpaliks.

  +4 [+] [-]

, 2016-05-14 02:43, pirms 8 gadiem
No malas izskatās, ka komanda šķeļās. Ir džeki, kas norok episodes un pat spēles un citiem jāuzņemās par to atbildība. Līderiem jākompensē citu kļūdas spēlējot mazākumos un uzņemoties atbildību par zaudējumiem, tas atņem daudz spēku un emocijas. Liekas arī, ka spēlētājiem bail kļūdīties un tāpēc viņi ar ripu karsto kartupeli spēlē, neviens negrib uzņemties. Nav vairs tā komanda, kas bija pirmajās spēlēs. Līderi ir noguruši un pakaļgals turpina rakt bedres. Un komandas, kas nāk pretī tiešām visas ir spēcīgas, visi cīnās, sitās un situācija tabulā arī līdzīga.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-14 07:09, pirms 8 gadiem
wrigley rakstīja: Treneris ir tas kurš ir pilnībā atbildīgs ar kādu motivāciju čaļi iziet uz ledus, viņam jātrod īstie vārdi, tikai žēl ka puse nesaprot rašas valodu
tajā valodā kā reiz ir vārdi lai motivētu

  +2 [+] [-]

, 2016-05-14 07:10, pirms 8 gadiem
wrigley rakstīja: Problēmas ir Beresņevā, kurš nevar motivēt un iedvesmot komandu, un nevajag te ne kādas atmazkas par psiholoģiju močīt, kā arī Daugaviņ ja tu nespēj komandu sapurināt tad ir laiks padomāt vai komandā nav kāds cilvēks kuru komanda respektē vairāk nekā tevi, tu esi kapteinis un galvenais visā komandā, Beresņevs ir tikai nevarīgs pensis kurš kā izskatās saņem naudu par neko. Spēka spēle, āttrums katrā periodā un griba uzvarēt ir tas kas jums vajadzīgs, nevis taisīt kaunu uzticīgajiem līdzjutējiem atslidojot maču, ja nevēlaties spēlēt tad nah vispār braukt uz izlasi, dodiet iespēju U20 tie tapat savāktu tikpat punktu, bet atšķirībā no puses šīs komandas spēlētu ar putām uz lūpām un aseņojošiem deguniem. Var jau zaudēt nav pārmetumi, bet ir atšķirība zaudēt cīnoties ar pilnu pašadevi, ātrumu un gribas spēku, no vienkāršas atslidošanas. Gaidu kad uz soliņa būs Irbe, Ozoliņš kas spēs komandu motivēt no pus vārda un spēlētāji būs gatavi spēlēt par saviem treneriem, Līdzjutējiem un Latviju. Pagaidām tāda sajūta ka daži labi grib mājās pie savām mammītēm - un kāds tolks no jums????
nav tāda trenera kurš varētu motivēt šos luņus

  -1 [+] [-]

, 2016-05-14 07:49, pirms 8 gadiem
Pie Nolana nebija vaina Psiholoģijā ,ko tas nozīme?

     [+] [-]

, 2016-05-14 08:01, pirms 8 gadiem
raivons rakstīja: Pie Nolana nebija vaina Psiholoģijā ,ko tas nozīme?
Un ko tas maina, ja Nolana laikā pa lielam rezultāts bija tāds pats - komanda nespēja uzvarēt "savas spēles"?

Piedošanu, bet treneris nevar izdarīt NEKO, ja pirmo maiņu hokejisti met garām tukšiem vārtiem. Tāpat viņš nevar neko izdarīt, ja spēlētājs pēkšņi izdomā, ka grib parādīt kādu fintu, bet beigu beigās nočakarējas un atved ripu pie saviem vārtiem.

Bet... tāds ir Latvijas hokejs. Tāds tas ir bijis visu laiku, ir un būs. Ja nedaudz paveicas, tad ir kkādas uzvaras, ja nē - nu tad jāpriecājas par spēlēšanu un noturēšanos elitē.

     [+] [-]

, 2016-05-14 08:48, pirms 8 gadiem
dzeidi rakstīja: Trenerim nav ne vainas,runaa pareizas lietas.Nav vina vaina ka speeletaaji taadiViens ripu nevar izmest no zonas pie otrajiem vaartiem(Sirikovs)otrs nopelna noraidiijumu 5+20 (Sirokovs)paarejie arii nav stipri labaaki. Nav spiediena uz vaarteim,nav nekaunibas,slidinaas bezjegaa.Tresais periods bija neslikts,taa arii vajag speeleet katraa speelee un rezultaats neizpaliks.
Kas tad šo ielika izlasē? Tak treneris paņēma vai kā????

     [+] [-]

, 2016-05-14 08:49, pirms 8 gadiem
Meric rakstīja: Treneris jau nav vainīgs, ja spēlētāji tizli un bērnībā nav iemācījušies slidot un nūjas tehniku.
Vai tad opji būs tie vainīgie? Domāju gan ka trneri. Starp citu šis taču arī trenē jauniešus.

  +5 [+] [-]

, 2016-05-14 09:27, pirms 8 gadiem
Treneris taisnibu runa, apmeram sita tacu iet gandriz katru gadu. Ja gadas pa iznemumam, tie tikai apstiprina so likumsakaribu Latvijas hokeja - musejiem katastrofali pietrukst uzvaretaju psihologijas tiesi speles ar lidzigiem pretiniekiem. Sitas cali asinis pa degunu un labi stas pret grandiem, bet kad preti nak komandas, kuras vel aizvakar gaja hokeja bernudarza, tad musu viri speka gados brauka pa laukumu ar drebosiem celgaliem... Nu, kaut ka ta. Un tas laikam tomer ir kaut kads psihologiskais impo...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 09:47, pirms 8 gadiem
Tātad mīkstie un viss! Tāds līmenis!

     [+] [-]

, 2016-05-14 09:56, pirms 8 gadiem
Cik var mainīt tās maiņas, vai tad nebija pietiekami daudz pārbaudes spēles?

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 10:05, pirms 8 gadiem
tad jau treneris švaks - pats savāca komandu un tagad ar skaistiem vārdiem žurnalistiem saka ka šie ir.....

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 10:09, pirms 8 gadiem
Gan jau būs arī uzvaras, pirmajā divīzijā

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 10:14, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un ko tas maina, ja Nolana laikā pa lielam rezultāts bija tāds pats - komanda nespēja uzvarēt "savas spēles"?

Piedošanu, bet treneris nevar izdarīt NEKO, ja pirmo maiņu hokejisti met garām tukšiem vārtiem. Tāpat viņš nevar neko izdarīt, ja spēlētājs pēkšņi izdomā, ka grib parādīt kādu fintu, bet beigu beigās nočakarējas un atved ripu pie saviem vārtiem.

Bet... tāds ir Latvijas hokejs. Tāds tas ir bijis visu laiku, ir un būs. Ja nedaudz paveicas, tad ir kkādas uzvaras, ja nē - nu tad jāpriecājas par spēlēšanu un noturēšanos elitē.
a kas liek mest garām tukšiem vartiem un pieņemt muļķīgus lēmumus izšķirošjās spēlēs un pēdējas minūtēs ? meistarība pazūd uz pēdējam minūtēm?

Neizmirsti ka pie nolana bija uzvaras, un bilde sāka izskatīties stabilāk ar augšupeju, un pēdējas minūtes nebija sabijušies spēlēt kā tagad..

     [+] [-]

, 2016-05-14 10:27, pirms 8 gadiem
Ir mums tikai daži Latvijas sportisti ar uzvarētāju psiholoģiju un tie pārsvarā ir individuālajos sporta veidos. 20 cilvēku komandā 2-3 psiholoģiski spēcīgi cilvēki pazūd un pārējos pavilkt uz augšu nevar...diemžēl.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-14 11:01, pirms 8 gadiem
Kāda psiholoģija? Ko viņš tur runā.. jā lielais mazākums mums atņēma ļoti daudz spēka, bet mums pēc šī mazākuma izturēšanas bija ļoooti daudz momentu kad bija jāmet iekšā.. tas ka spēlētājs nevar pacelt ripu augšā un iemest to vārtos, nu tā nav psiholoģijas vaina, tas ir meistarības trūkums!

Daugaviņš tak teica - pietrūkst killera instinkti!

  -1 [+] [-]

, 2016-05-14 12:19, pirms 8 gadiem
raivons rakstīja: a kas liek mest garām tukšiem vartiem un pieņemt muļķīgus lēmumus izšķirošjās spēlēs un pēdējas minūtēs ? meistarība pazūd uz pēdējam minūtēm?


Neizmirsti ka pie nolana bija uzvaras, un bilde sāka izskatīties stabilāk ar augšupeju, un pēdējas minūtes nebija sabijušies spēlēt kā tagad..
Jā, Ļoņa saka - Tā, puiši, pēdējās minūtes, jāspēlē kā nespējniekiem, t.i., metiet garām vārtiem, zaudējiet ripu uz zilās līnijas, netīriet vārtu priekšu utt.

Nevar pazust tā kā, atvainojos, nav. Jā, izlasē ir labi hokejisti, taču NEVIENS no viņiem uz šo brīdi nav spējīgs vienatnē izšķirt maču likteņus. Kad sāksies stāsts par to, ka kāds, redz, klubā spēlē... jā, spēlē, kad spēlē ar laba līmeņa partneriem, kas ir salikti ar konkrētu mērķi vienā maiņā. Latvijas izlasē, VIENMĒR, situācija ir tāda, ka jāspēlē ar tiem, kas nu mums te ir. Ja savācas labāks sastāvs, tad jau reāli var taisīt nopietnas maiņas, ja nē - nu saliek kaut kā, lai galīgi švaki nebūtu.

Prasti runājot - tie klubi, kuros spēlē nosacītie izlases līderi caurmērā ir augstāka līmeņa komandas nekā Latvijas izlase.

Pie Nolana... Tu tā kārtīgāk apskaties kādi bija tie "panākumi" un kā hokejisti droši un braši ne tikai zaudēja, bet arī nevienus vārtus nevarēja iemest komandām, kuras sauc par "mūsu līmeņa".
Par to baidīšanos - neviens šajā izlasē nebaidās, visi spēlē droši, tikai ar tādiem caurumiem komplektācijā... nu ir kā ir. Noteikti ir labāk nekā pirms gada, bet ne tik labi kā tajos gados, kad izlasē spēlēja tie, kuri šogad, dažādu iemeslu dēļ, te nespēlē.

To arī uzsveru visu laiku - Latvijas izlases sniegums ir atkarīgs nevis no trenera, bet spēlētājiem, kas ir viņa rīcībā. Tā tas ir bijis visu laiku (izņemot 1996. gada OS kvalifikāciju un 2001. gada PČ).

Nolana rezultātu augšupeja... paskaties vēlreiz. Un, ja nenotiks nekādi lielie brīnumi, Beresņeva vadībā izlase turpat vien būs, kur bija Nolana laikā.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 13:47, pirms 8 gadiem
Vainīgs Lipmans!!!!!!!!!!!! Un zināms arī Beresņevs.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-14 14:33, pirms 8 gadiem
Krievsi vainiigi! Bet,ja nopietni, tad tikai un vieniigi meistariiba izpaliek.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-14 14:58, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, Ļoņa saka - Tā, puiši, pēdējās minūtes, jāspēlē kā nespējniekiem, t.i., metiet garām vārtiem, zaudējiet ripu uz zilās līnijas, netīriet vārtu priekšu utt.

Nevar pazust tā kā, atvainojos, nav. Jā, izlasē ir labi hokejisti, taču NEVIENS no viņiem uz šo brīdi nav spējīgs vienatnē izšķirt maču likteņus. Kad sāksies stāsts par to, ka kāds, redz, klubā spēlē... jā, spēlē, kad spēlē ar laba līmeņa partneriem, kas ir salikti ar konkrētu mērķi vienā maiņā. Latvijas izlasē, VIENMĒR, situācija ir tāda, ka jāspēlē ar tiem, kas nu mums te ir. Ja savācas labāks sastāvs, tad jau reāli var taisīt nopietnas maiņas, ja nē - nu saliek kaut kā, lai galīgi švaki nebūtu.

Prasti runājot - tie klubi, kuros spēlē nosacītie izlases līderi caurmērā ir augstāka līmeņa komandas nekā Latvijas izlase.

Pie Nolana... Tu tā kārtīgāk apskaties kādi bija tie "panākumi" un kā hokejisti droši un braši ne tikai zaudēja, bet arī nevienus vārtus nevarēja iemest komandām, kuras sauc par "mūsu līmeņa".
Par to baidīšanos - neviens šajā izlasē nebaidās, visi spēlē droši, tikai ar tādiem caurumiem komplektācijā... nu ir kā ir. Noteikti ir labāk nekā pirms gada, bet ne tik labi kā tajos gados, kad izlasē spēlēja tie, kuri šogad, dažādu iemeslu dēļ, te nespēlē.

To arī uzsveru visu laiku - Latvijas izlases sniegums ir atkarīgs nevis no trenera, bet spēlētājiem, kas ir viņa rīcībā. Tā tas ir bijis visu laiku (izņemot 1996. gada OS kvalifikāciju un 2001. gada PČ).

Nolana rezultātu augšupeja... paskaties vēlreiz. Un, ja nenotiks nekādi lielie brīnumi, Beresņeva vadībā izlase turpat vien būs, kur bija Nolana laikā.
Viss pareizi. Ja par Nolanu, tad viņš bija vairāk virtuālais treneris, sava veida ikona, kas komandas sagatavošanās procesā nepiedalījās un viņa zināšanas par katra spēlētāja gatavību turnīram bija visai apšaubāmas. Šādi (caur Skype)viens treneris var trenēt desmit komandas vienlaicīgi. Tur paldies jāsaka asistentiem, kas reāli strādāja ar komandu.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-14 15:04, pirms 8 gadiem
stulbais krievs

     [+] [-]

, 2016-05-14 18:10, pirms 8 gadiem
psigoloģija haha katreiz kā Ļoņu rādā tiešraidē, viņš izskatās galīgi pazaudējies, varbūt tur tā problēmas sakne!