Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 izlase Četru nāciju turnīru sāk ar graujošu uzvaru pār mājiniekiem dāņiem

Agris Suveizda

Latvijas U18 izlase Četru nāciju turnīru sāk ar graujošu uzvaru pār mājiniekiem dāņiem
Foto: LHF

Ar graujošu panākumu Četru nāciju turnīru Gentoftē, Dānijā ceturtdien sāka Oļega Sorokina vadītā Latvijas U-18 izlase, ar 6:1 (1:0, 3:0, 2:1) sakaujot mājinieci Dāniju.

Ar precīziem metieniem Latvijas komandas labā izcēlās Sandis Auziņš, Maksims Haritoncevs, Daniels Serkins, Markuss Sieradzkis, Toms Trockis un Pāvels Ņikitins. Par labāko spēlētāju Latvijas komandā atzina Auziņu. Latvijas vārtu drošība tika uzticēta Mikum Vecvanagam, kurš atvairīja 15 no 16 pretinieku metieniem.

Turpinājumā mūsu komanda plkst.17.00 tiksies ar Austriju, bet pēdējā mačā plkst.13.00 spēkosies ar Norvēģiju. Visas spēles video tiešraidē var redzēt Latvijas Hokejs

Šajā sezonā darbā ar Latvijas U-18 hokeja izlase Sorokinam asistēs Herberts Vasiļjevs, Maksims Širokovs un vārtsargu treneris Edgars Lūsiņš. Savukārt par fizisko sagatavotību rūpēsies Raivis Miezāns, bet video trenera pienākumus pildīs Artūrs Barovskis.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/7627/latv...