Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Ro. Bukarts: ''Esam diezgan māņticīga komanda – rīta treniņā nekas nemainījās''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ro. Bukarts: ''Esam diezgan māņticīga komanda – rīta treniņā nekas nemainījās''
Roberts Bukarts. Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas hokeja valstsvienība šovakar aizvadīs izšķirošo spēli par vietu 2026. gada olimpisko spēļu hokeja turnīrā, spēkojoties pret Franciju. Pēc rīta treniņa komentāros pirms gaidāmās spēles dalījās Roberts Bukarts un Kristiāns Rubīns.

''Vakar bija forša brīvdiena. Pavadījām laiku mazliet ar ģimenēm visi kopā viesnīcā. Visi ir atpūtušies un gatavi. Viss ir lieliski,'' sacīja Latvijas valstsvienības kapteiņa asistents Roberts Bukarts.

''Mēs esam diezgan māņticīga komanda – rīta treniņā nekas nemainījās. Viss tieši tas pats, kas pirmajā dienā. Bija jau sapulce, viss kā parasti – parasta diena. Vienkārši gatavojamies,'' atbildot uz jautājumu, vai gatavošanās fināla cīņai ar ko atšķiras, sacīja Bukarts, kurš iepriekšējā olimpiskajā kvalifikācijā izšķirošajā mačā guva vienus no diviem Latvijas vārtiem pret Franciju.

''Šīs viennozīmīgi ir tās spēles, kuru dēļ spēlē un dzīvo. Līdzīgas emocijas bija arī bronzas spēlē un pirms tās, Latvijā pret Šveici. Šīs spēles ir jāizbauda. Emocijas ir forši, bet galvenokārt svarīgi ir uzvara,'' pirms mača sacīja Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš otrajā spēlē pret Slovēniju nepiedalījās mikrotraumas dēļ.

Harija Vītoliņa trenētā Latvijas hokeja izlase olimpiskās kvalifikācijas noslēdzošo maču savu skatītāju priekšā aizvadīs šovakar, pulksten 17.00.

Šajā lokācijā paslēpta Kaspara Daugaviņa parakstītā hokeja ripa (tuvumā pie iepirkšanās centra Domina). Atrodot droši ieliec storijā un ietago mūs! Sīkāku informāciju par konkursu meklē mūsu instagram profilā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Go3SportLatvija

     [+] [-]

, 2024-09-01 14:14, pirms 2 nedēļām
Rubīnu (sarkano korundu) izmanto kristālu dziedniecībā, lai palielinātu dzīvesprieku un kaislību; dārgakmens stiprina drosmi un apņemšanos.
Vēlaties uzlādēties? Tad jums vajadzīgs RUBĪNS, brīnišķīgs akmens enerģijas papildināšanai. Sniedzot enerģiju, rubīns var dažkārt uzbudināt jūtīgus un sapīkušus cilvēkus. Tas veicina kaisli, bet nekad nevirza uz pašiznīcināšanas ceļa. Tieši otrādi - tas dod motivāciju izvirzītajiem mērķiem. Rubīns stimulē sirds enerģētisko centru un līdzsvaro sirdi, atbalsta vēlēšanos sekot savai laimei.

Rubīns ir ļoti spēcīgs pret psihiskiem uzbrukumiem, stimulē čiekurveida dziedzera darbību. Rubīns ir viens no pārticības akmeņiem, tas palīdz saglabāt bagātību un kaisli. Rubīna ietekmē prāts kļūst asāks, uzlabojās koncentrācija.
Fiziskā plānā, no vienas puses, rubīns palīdz izsīkuma un apātijas gadījumā, dodot spēku un enerģiju. No otras puses nomierina hiperaktīvos.