Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Olimp" spēles izskaņā izrauj uzvaru pār "Liepāju"

"Optibet" hokeja līgas dienas centrālājā spēlē Olimp/Venta 2002 pieveica viesus no Liepājas ar 4:2 (1:1; 1:1; 2:0). Divi periodi noslēdzās neizšķirti, katrā no tiem komandām gūstot pa vieniem vārtiem. 3. perioda izskaņā Vladislavs Balakuns mājiniekiem guva uzvaras vārtus, bet Edijs Brahmanis panākumu nostiprināja ar ceturto vārtu guvumu.

Elviss Želubovskis Jelgavas "Zemgales"/LBTU hokejistu ielenkumā. Foto: LHF
8

Pašmāju sezona sākas ar salauztu aizsargstiklu un Želubovska 246. vārtiem "Mogo" uzvarā

Latvijas atklāto hokeja meistarsacīkšu sezonas pirmajā spēlē Rīgas "Mogo"/RSU savā laukumā ar 2:0 pieveica Jelgavas "Zemgali"/LBTU. Vārtus guva veterāni Elviss Želubovskis un Krišjānis Rēdlihs.
Ģirts Ankipāns. Foto: LHF
7

Ankipāns: “Esam favorīti, bet ieslīgt pašapmierinātībā nevajadzētu”

“Komanda nekad nebūs par 100 procentiem gatava, tāpat kā Rīga. Tas ir dzīvs organisms, taču komanda ir labā draivā, visam ir jābūt kārtībā. Pēc pirmās sezonas spēles jau varēs izdarīt secinājumus, kas jāuzlabo,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāj HK “Mogo”/RSU komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns.
Artis Ābols. Foto: LHF

Ābols vasarā saņēmis piedāvājumu strādāt Dānijā

Optibet Hokeja līgas (OHL) vicečempiones “Zemgale”/LBTU galvenais treneris Artis Ābols sarunā ar portālu Spotacentrs.com šodien atklāja, ka vasarā saņēmis piedāvājumu strādāt vienā no Dānijas vadošajiem klubiem, taču puses nav vienojušās.