Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Prizma“ saplīst trešajā trešdaļā

HS „Rīga“ sagādājusi zaudējumu „Prizma“ hokejistiem, pārspējot tos ar 6:3. Pēc pirmajām divām trešdaļām rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet pēdējā periodā „Rīga“ guva četrus golus pēc kārtas, savos vārtos ripu vēlreiz ielaižot tikai pašā spēles izskaņā. Trīs no šiem vārtu guvumiem Timura Solosteja rēķinā.

Kristaps Roķis. Foto: HK Zemgale/LBTU
3

Sāk iezīmēties vicečempiones "Zemgales" sastāva aprises

Latvijas vicečempione hokejā "Zemgale"/LBTU pēdējo dienu laikā paziņojusi, ka komandā paliks vārtsargs Mariuss Bajaruns-Galejs un uzbrucēji Kristaps Roķis un Kristiāns Zelts. Jelgavniekiem pievienojies arī gados jaunais vārtsargs Patriks Plūmiņš.
Rustams Begovs. Foto: www.lhf.lv
4

Pēc trīs gadiem Vācijā ''Zemgalē'' atgriežas Rustams Begovs

''Zemgale''/LBTU paziņojusi, ka nākamajā sezonā tās rindās spēlēs pieredzējušais Rustams Begovs, kurš to iepriekš pārstāvēja no 2018. līdz 2021. gadam.
Artis Ābols. Foto: HK Zemgale/LBTU
1

Ābols turpinās trenēt "Zemgali"/LBTU

Hokeja klubs "Zemgale"/LBTU paziņojis galvenos trenerus Jelgavas sistēmas visu vecumu komandām. "Optibet" hokeja līgas sudraba medaļnieci turpinās trenēt Artis Ābols.