Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" kapteinim tiks veikta pleca operācija

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Avangard" kapteinim tiks veikta pleca operācija
Aleksandrs Svitovs
Foto: ITAR-TASS

Omskas "Avangard" hokeja kluba kapteinim Aleksandram Svitovam ir problēmas ar plecu, tādēļ jau tuvākajā laikā viņam tiks veikta operācija. Nav zināms, cik ilgu laiku varētu aizņemt rehabilitācijas process.

Jāsaka, ka Omskas klubam ir diezgan lielas problēmas ar savainotajiem hokejistiem, piemēram, pēdējā spēlē pret "SKA" viens no komandas līderiem Jaromirs Jāgrs spēlēja ar neizārstētu savainojumu, tādēļ, sajūtot sāpes, viņš laukumu atstāja agrāk.

Jau iepriekš ziņojām, ka "Avangard" ir skārušas problēmas arī vārtsargu pozīcijā. Viens no komandas labākajiem vārtsargiem Aleksandrs Fomičevs jau pavisam drīz varētu atsākt treniņus kopā ar pārējo komandu. Tās noteikti ir labas ziņas kluba līdzjūtējiem.

Pēc KHL pārtraukuma beigām laukumā vajadzētu atgriezties Dmitrijam Rjabikinam, bet vēl nav skaidrības par to, kad laukumā varēs atgriezties Igors Volkovs, kā arī Antons Kurjanovs, kuriem ir dažāda veida savainojumi.

Izmantotie resursi:
hawk.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 00:08, pirms 16 gadiem
Joptvai,kur komandai var tá neveikties