Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" izsēj trīs vārtu pārsvaru un piekāpjas Podoļskas vienībai

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Ak Bars" izsēj trīs vārtu pārsvaru un piekāpjas Podoļskas vienībai
Podoļskas "Vityaz"
Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas vienīgajā mačā Austrumu konferences līdervienība Kazaņas "Ak Bars" savā laukumā pēcspēles metienos piekāpās Podoļskas "Vityaz" komandai (4:5).

Pirmajā periodā krietni aktīvāki bija mājinieki, vadībā viņi izvirzījās pēdējā sekundē, kad precīzs bija Mihails Varnakovs (1:0). Otrā perioda sākumā vārtus guva Tims Stepltons, bet vidusdaļā izcēlās Aleksandrs Svitovs (3:0). Turpinājumā spēles grožus savās rokās ņēma viesi no Piemaskavas, kuru labā divas ripas iemeta Antons Koroļovs. Tādējādi pirms noslēdzošās trešdaļas tablo rādīja 3:2.

Trešā perioda sākumā Gļebs Kļimenko rezultātu izlīdzināja, bet pēc sešām minūtēm Vjačelavs Soloduhins izvirzīja vadībā podoļskiešus (3:4). Drīz vien mājinieku līdzjutējus iepriecināja Jevgēņijs Bodrovs, kurš panāca neizšķirtu. Turpinājumā komandas spēlēja uzmanīgi, līdz ar to pamatlaiks noslēdzās 4:4. Papildlaiks aizritēja nerezultatīvi, bet pēcspēles metienos uzvaras vārtus guva podoļskietis Dmitrijs Šitikovs.

Kazaņas "Ak Bars" komanda 22 mačos izcīnījusi 48 punktus un atrodas Austrumu konferences līderpozīcijā. Podoļskas "Vityaz" vienība 23 mačos ieguvusi 31 punktu un Rietumu konferencē par diviem punktiem atpaliek no kārotā astoņieka.

Kā jau ziņots, Podoļskas klubā nodarbinātais Latvijas uzbrucējs Ainārs Podziņš šobrīd atkopjas no savainojuma un cer atgriezties kluba rindās novembra sākumā.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2013-10-29 20:16, pirms 11 gadiem
Normāli izvilka

  +1 [+] [-]

, 2013-10-29 20:49, pirms 11 gadiem
tikko noskatījos interviju ar Arvīdu Rasu - bukmeikeru no viensviens.lv un uzreiz pēc tam izlasīju šo rakstu
eeemmmm....nu jā...smiekliņš uznāca

     [+] [-]

, 2013-10-29 21:27, pirms 11 gadiem
viechus91 rakstīja: tikko noskatījos interviju ar Arvīdu Rasu - bukmeikeru no viensviens.lv un uzreiz pēc tam izlasīju šo rakstu
eeemmmm....nu jā...smiekliņš uznāca
Ienācu portālā, izlasīju virsrakstu ""Ak Bars" izsēj trīs vārtu pārsvaru un piekāpjas Podoļskas vienībai"
un pirmā doma - jāskatās kofi bet nu, nez nez...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-29 22:02, pirms 11 gadiem
Es uz viņu neizšķirtu latu uzliku.

     [+] [-]

, 2013-10-29 22:14, pirms 11 gadiem
ahcagi rakstīja: Ienācu portālā, izlasīju virsrakstu ""Ak Bars" izsēj trīs vārtu pārsvaru un piekāpjas Podoļskas vienībai"
un pirmā doma - jāskatās kofi bet nu, nez nez...
nu gan jau sakritība! joka pēc jau tik tas koments!
kgan klausās....uz Dinamo mačiem gan pataupiet piecīti es jau nožēloju, ka pret Slovan neuzliku...bija iespēja pie 0-2, nokavēju, imeta 1-2, bija iespēja pie 1-3...ticība bija, bet nu jā..ar neuzliku. FAK pret SKA, ticība nu tā so so, kgan tā ar bija, bet iedomājieties kas par koefiem uzkāpa....vāks nu jā...beigās jau tāpat ničs, bet anyway, taupam piecīšus uz Dinamo