Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Neskatos, kāda forma pretiniekam, vienkārši spēlēju savu spēli"

Rolands Eliņš

Indrašis: "Neskatos, kāda forma pretiniekam, vienkārši spēlēju savu spēli"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis pēc uzvaras izbraukumā pār Sanktpēterburgas SKA izteicies, ka nezina iemeslu, kādēļ tieši pret SKA viņam padodas labākas spēles, jo laukumā pretinieku krekliem uzmanību nepievērš.

“Domāju, šodien mēs labi spēlējām jau no paša sākuma un vienkārši izmantojām savas iespējas. Šodien viss tiešām mums gāja ļoti labi,” izteicās Miks Indrašis.

“Es nemaz tā nekoncentrējos, kura komanda pretī,” Indrašis izteicās par sakritību, ka biežāk gūst vārtus tieši pret SKA. „Man jau arī džeki saka, ka šī man ir laba komanda. Pats gan neskatos, kāds formaskrekls pretī un vienkārši spēlēju savu spēli. Kaut kā pret šo komandu vairāk izdodas vairāk nekā pret citām.”

“Pirmajā vārtu guvumā Lauris Dārziņš dabūja ripu ārpus mūsu zonas, tiku pie ripas un gāju viens pret vienu. Izdarīju metienu, un ripa kaut kur atsitās un pašam sanāca izdarīt atkārtotu metienu. Ripa kaut kā iegāja vārtos. Paveicās vairāk vai mazāk. Otrajā vārtu guvumā Kundrāteks uzmeta un ripa no vārtsarga atlēca tieši uz nūjas, atlika tikai trāpīt,” Indrašis pastāstīja par gūtajiem vārtiem.

“Jāspēlē tieši tā, kā šī spēle,” Indrašis norādīja nākamā mača pret „Spartak” sakarā. „Vairāk jākoncentrējas uz savu nevis pretinieka spēli un tad arī viss būs kārtībā. Mēs šodien pierādījām, ka varam iemest un varam arī atdot precīzi ripu. Ceru, ka pie tā arī paliksim un tā turpināsim.”

Savukārt SKA treneris Andrejs Nazarovs šo zaudējumu uztvēra kā iespēju komandai mācīties: „Tādi mači kā šodien vienkārši ir jāpārdzīvo, lai sagatavotos nākamajām spēlēm un nākamajām uzvarām. Puiši centās, bija daudz metienu, bija liela vēlme. Taču diena nebija īstā. Mēs darīsim visu, lai iepriecinātu līdzjutējus nākamajā mačā. Tāpēc jau šeit esam.”

Izmantotie resursi:
Indrašis: neskatos, kādas formas krekls pretī,...
Андрей Назаров: "Такой день надо пережить"....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-29 23:31, pirms 9 gadiem
Pareiza attieksme .

     [+] [-]

, 2015-09-30 00:35, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: draugs, vai tad es ko nepareizu uzrakstīju? Dinaburga ir KHL šīs sezonas Oficiālais Donors! A rēzuss grupas dalījums!
Ko tu vispar no hokeja saproti! Tikai tuksu gaisu maisi. Paldies komandai un Eriksonam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-09-30 08:12, pirms 9 gadiem
varētu jau biežāk tādu rezultatīvu spēli uzspēlēt

  +1 [+] [-]

, 2015-09-30 10:21, pirms 9 gadiem
"vienkārši izmantojām savas iespējas" izteicās Miks Indrašis.
Drīzāk jau haļavas. Tikai otrie vārti bija daudz maz loģiski. Iespējas bija Bukartam un Meijam, kuras netika izmantotas kārtējo reizi.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-30 11:12, pirms 9 gadiem
"saav speel..'' tas i vaaks taa pateikt..)))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-30 14:55, pirms 9 gadiem
Labāk būtu pateicis: metīšu katrā spēlē pret SKA pa divām ripām, kamēr viņi man neiedos kontraktu vismaz par 2 miljoniem sezonā.