Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks jau ticies ar vadību un varētu atgriezties pie Maskavas "Dynamo" stūres

Agris Suveizda

Znaroks jau ticies ar vadību un varētu atgriezties pie Maskavas "Dynamo" stūres
Oļegs Znaroks. Foto: TASS

Maskavas "Spartak" pēc neveiksmīgas sezonas nolēma nepagarināt līgumus ar treneriem Oļegu Znaroku un Hariju Vītoliņu, taču kādreizējais Latvijas izlases kapteinis un galvenais treneris, ļoti iespējams, jau drīzumā atradīs jaunu darbu Kontinentālajā hokeja līgā.

Maskavas "Dynamo" vakar ar 0:4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA un Rietumu konferences pusfinālsērijā kapitulēja ar 1-4. Vladimira Krikunova, kurš galvenā trenera amatā bija trešo sezonu, uzdevums bija iekļūt Gagarina kausa finālā, un šā uzdevuma pārliecinoša neizpildīšana nozīmē, ka visdrīzāk notiks trenera maiņa. Kā ziņo telegramkanāls Hokkej bez zriteļej, Znaroks jau sērijas laikā veicis pārrunas ar Maskavas "Dynamo" vadību.

Znaroks Kontinentālajā hokeja līgā debitēja pie Balašihas MVD stūres, otrajā sezonā (2010. gadā) pārsteidzoši aizvedot komandu līdz finālsērijai, bet pēc tam piecus gadus trenēja tieši Maskavas "Dynamo", kas apvienojās ar MVD, un to aizveda līdz diviem Gagarina kausiem – 2012. un 2013. gadā. Pēc tam Znaroks divas sezonas trenēja Sanktpēterburgas SKA, pirmajā sezonā 2017. gadā tiekot pie trešā Gagarina kausa, taču 2018. gadā nedz SKA, nedz Krievijas izlase nepagarināja ar viņu līgumu.

Iepriekšējās divas sezonas Znaroks vadīja Maskavas "Spartak", abās izstājoties jau Gagarina kausa pirmajā kārtā. Pirms gada, vēl pirms tam, kad pandēmijas dēl tika izbeigta sezona, "Spartak" ar 2-4 zaudēja Maskavas "Dynamo", bet šosezon ar 0-4 kapitulēja Maskavas CSKA. 2018. gadā Znaroka vadībā krievu hokejistu izlase triumfēja Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, un tāpat Znaroks ar Krievijas izlasi izcīnīja vienu pasaules čempionāta titulu. Latvijas izlasi Znaroks vadīja četros pasaules čempionātos un vienās olimpiskajās spēlēs, vienreiz izcīnot 7. vietu, bet pārējos turnīros finišējos no 11. līdz 13. pozīcijai.

Telegramkanāls vēsta, ka bez Znaroka uz Maskavas "Dynamo" stūri pretendē arī Aleksejs Kudašovs, kurš karjeru Znaroka vadībā pabeidza kā Maskavas "Dynamo" kapteinis. Trenera karjerā arī Kudašovs ir bijis pie SKA un Krievijas izlases stūres, tiesa, pandēmijas dēļ viņš pasaules čempionātu tā arī nesagaidīja, pagājušajā jūnijā tiekot atbrīvots no amata.

Izmantotie resursi:
https://t.me/hockeybz/559

     [+] [-]

, 2021-03-27 15:45, pirms 3 gadiem
Kāda jēga vairs krievijā palikt ja pavēra muti un kā attiecas pret viņu..neļaus uzvarēt tāpat..

     [+] [-]

, 2021-03-27 15:53, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: Kāda jēga vairs krievijā palikt ja pavēra muti un kā attiecas pret viņu..neļaus uzvarēt tāpat..
2TROFEJAS!!!

  -1 [+] [-]

, 2021-03-27 16:18, pirms 3 gadiem
Znaroks tā ir pagātne,jo tagad fiziskā sagatavotība un disciplīna ir visās mongoļu komandās.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-27 16:58, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Znaroks tā ir pagātne,jo tagad fiziskā sagatavotība un disciplīna ir visās mongoļu komandās.
Es spēlējis Mongolijā? Kādā sporta veidā? Kabatas biljardā?