Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš: "SKA un CSKA būs interesants konferences fināls"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vītoliņš: "SKA un CSKA būs interesants konferences fināls"
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks triumfē Phjončhanas olimpiskajās spēlēs
Foto: fhr.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) konferences finālā Sanktpēterburgas SKA cīnīsies pret Maskavas CSKA. Iepriekšējās sezonas čempionvienības galvenā trenera asistents Harijs Vītoliņš atklāj, ka gatavojas uzbrukuma hokejam, pretinieku spiedienam un spēka spēlei.

Rietumu konferences finālā notiks armijnieku derbijs - SKA pret CSKA. "Noskaņojums ir možs. Pretī stāsies spēcīgi pretinieki. Esam jau spēlējuši - zinām viņus, bet viņi zina mūs. Domāju, ka būs interesanta sērija," saka Sanktpēterburgas kluba galvenā trenera asistents Harijs Vītoliņš. "Spēlējam praktiski vienādu hokeju. Izpildītāji ir dažādi, taču kopumā komandas darbosies apmēram vienādā stilā. Jāpiestrādā pie niansēm, lai kaut kur ko mazliet pamainītu."

Kādas ir CSKA spēcīgās puses? "Fiziskā sagatavotība - viņi labi rada spiedienu, bet arī mēs cenšamies tā darboties. Gaidāms uzbrukuma hokejs, no pretinieku puses var būt daudz spēka spēles, arī mums ir hokejisti, kuri var uzspiest tādu cīņu. Būs dinamiska un ātra spēle. CSKA ir pietiekoši garš soliņš. Gatavojamies cīņai pret fiziski spēcīgu komandu," informē Oļega Znaroka palīgs.

Gatavojiet komandu sešiem papildlaikiem? "Nē, domāju, ka neviens to negatavo. Visi vēlas uzvarēt pamatlaikā. Galvenais, lai komanda būtu fiziski gatava turēties līdz pēdējam, lai pietiktu spēka."

Kāpēc izslēgšanas spēlēs SKA ne visai sekmējas ar skaitliskā vairākuma izmantošanu? "Izpildījums. Momenti ir, mazliet pietrūkst precīzu metienu un ātru lēmumu. Regulārajā sezonā pretinieki mums deva pāris sekunžu ilgāku laiku lēmuma pieņemšanai, tagad viss notiek ātrāk. Kā reiz, tās divas sekundes ietekmē metiena precizitāti vai lēmuma pieņemšanu. Pie tā strādājam un centīsimies uzlabot," atzīst latvietis.

Kā jau ziņots, iepriekšējā sezonā Sanktpēterburgas SKA izcīnīja KHL galveno trofeju, līdz ar to treneru duets Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš kļuva par trīskārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem (2012, 2013, 2017). Krievijas izlases stūrmaņi uzvarējuši arī pasaules čempionātā (2014) un olimpiskajās spēlēs (2018).


Izmantotie resursi:
ska.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-03-27 19:15, pirms 7 gadiem
Sējēja Kungs rakstīja: Tas būs pasaules labākais hokejs, šaubu nav

Vītoliņš ar Znaroku malači, nes necilo Latvijas vārdus lielajā hokejā
Znaroks grauj Latvijas izcilo tēlu pasaulē ar savu rupjo uzvedību.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-27 19:20, pirms 7 gadiem
Tikai un vienīgi par Cska šajā duelī!!! lai tie iedomīgie noraujas pa pakaļu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-03-27 19:45, pirms 7 gadiem
Harim nevar nepiekrist - bus arkartigi interesants duelis.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-27 20:52, pirms 7 gadiem
Harka molodčiks, novēlu atkal celt virs galvas prestižo Gagarina trofeju!

     [+] [-]

, 2018-03-27 20:59, pirms 7 gadiem
Sējēja Kungs rakstīja: Hokejs ir īstu vīru spēle
Īsts vīri, uzvedās kā gopņiki?

     [+] [-]

, 2018-03-27 21:23, pirms 7 gadiem
Isti viri neklausas nelabveljos un neatbild!

     [+] [-]

, 2018-03-27 22:22, pirms 7 gadiem
simple militarismus

     [+] [-]

, 2018-03-28 01:40, pirms 7 gadiem
MOKA19:23
Isti viri neklausas nelabveljos un neatbild!

Tāpat kā Starkovs, īsts vīrietis!