Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Skvorcovam vārti Pekinas zaudējumā, "Amur" 11 minūtēs no 0:3 panāk 4:3

Skvorcovam vārti Pekinas zaudējumā, "Amur" 11 minūtēs no 0:3 panāk 4:3
Gunārs Skvorcovs ar ripu. Foto: vhlru.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) otro zaudējumu pēc kārtas šodien piedzīvoja Gunāra Skvorcova pārstāvētā Pekinas "Kunlun Red Star", kas savā laukumā ar 1:4 piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienībai. Savukārt fantastisku atspēlēšanos veica Habarovskas "Amur", kas vēl 49. minūtē atradās iedzinējos ar 0:3, tomēr pamatlaika izskaņā izrāva 4:3 panākumu pār Minskas "Dinamo", kam šis bija jau desmitais zaudējums pēc kārtas.

Iepriekšējā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) mačā Pekinas "KRS-BSU" labā četrus vārtus guvušais latviešu uzbrucējs savā trešajā spēlē "Kunlun Red Star" rindās 12:52 laukumā pavadītajās minūtēs guva komandas vienīgos vārtus. 29 gadus vecais hokejists arī uzvarēja vienīgajā iemetienā, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu. Skvorcovs šosezon KHL izcēlies ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli.

Skvorcovs izcēlās otrā perioda piektajā minūtē, tobrīd pietuvinot "Kunlun Red Star" vienību līdz 1:2. Gunārs šodien spēlēja Ķīnas komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā kopā ar kanādieti Ītanu Vereku un ķīnieti Hū Janu. "Kunlun Red Star" ar 41 mačā iekrātiem 45 punktiem saglabā septīto vietu Austrumu konferencē.

Citā spēlē desmito zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Rīgas "Dinamo" tiešā konkurente Minskas "Dinamo", kas izbraukumā līdz otrās trešdaļas piektajai minūtei ieguva 3:0 pārsvaru pār Habarovskas "Amur". Tomēr trešā perioda gaitā "Amur" sagrieza maču kājām gaisā, gūstot četrus bezatbildes vārtus 11 minūšu laikā. Divi vārti un rezultatīva piespēle čeham Hinekam Zohornam. Minskieši aizvadīto 40 spēļu laikā spējuši iekrāt par vienu punktu vairāk (28) nekā rīdzinieki.

Krietni veiksmīgāku izbraukumu Tālajos Austrumos piedzīvo trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas šodien ar 5:0 sagrāva Vladivostokas "Admiral", otrajā mačā pēc kārtas uzvarot ar piecu vārtu pārsvaru. Divus vārtus "Torpedo" labā guva Mihails Smoļins. Ņižņijnovgorodas vienība ar 46 punktiem 41 mačā noslēdz Rietumu konferences "top 8".

Vakara centrālajā mačā Šveices pilsētā Davosā KHL "World Games" ietvaros panākumu aizraujošā cīņā svinēja Ufas "Salavat Yulaev", kas ar 4:3 pagarinājumā pieveica Austrumu konferences līderi Kazaņas "Ak Bars". Uzvaras vārtus pagarinājuma desmitajā sekundē guva dānis Filips Larsens. Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm šovakar izcēlās ufietis Linuss Ūmarks un kazaņietis Alberts Jaruļins.

Savukārt piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Čerepovecas "Severstal", mājās ar 2:4 atzīstot citas turnīra pastarītes Čeļabinskas "Traktor" pārākumu.

23. decembris

SpēleRezultāts
Amur - Dinamo Mn4:3
Admiral - Torpedo0:5
Kunlun RS - Avtomobilist1:4
Severstal - Traktor2:4
Salavat Yulaev - Ak Bars4:3 P

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/


, 2019-12-23 18:07, pirms 4 gadiem
O, vēlu Gunāram turpināt tādā garā un mest regulāri vārtus iekš KHL. Tad būs visas iespējas tikt uz PČ
, 2019-12-23 19:38, pirms 4 gadiem
Hokejisti atverās tiekot vaļā no Ankepona sistēmām
, 2019-12-23 20:13, pirms 4 gadiem
Gunča nepajokam atvēries
, 2019-12-23 22:46, pirms 4 gadiem
Nav jau pirmā sezona, kad Skvorcovs var iemest. Ticis vaļā no traumām un ieskrējies.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.