Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Saulietim piespēle, ''Dinamo'' uzvara pret ''Lokomotiv''

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Saulietim piespēle, ''Dinamo'' uzvara pret ''Lokomotiv''
Kaspars Saulietis
Foto: hcdinamo.by

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Kaspara Saulieša Minskas ''Dinamo'' savā laukumā pēcspēles metienos ar rezultātu 4:3 pārspēja Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Citās vakara spēlēs pie uzvarām tika Sanktpēterburgas ''SKA'' un Maskavas ''Spartak''.

Minskas ''Dinamo'' hokejisti vadībā izvirzījās jau mača otrajā minūtē, kad rezultātu atklāja Vladimirs Deņisovs. Līdz pirmās trešdaļas beigām Minskas klubam izdevās izvirzīties vadībā ar trīs vārtu pārsvaru. Vispirms trešdaļas desmitajā minūtē pārsvaru dubultoja Sergejs Zadeļjonovs, bet divas minūtes līdz pirmā perioda beigām no Kaspara Saulieša piespēles vārtus guva Martins Ševcs, panākot jau 3:0 Minskas ''Dinamo'' labā.

Otrajā trešdaļā Minskas hokejistiem ilgu laiku izdevās noturēt sev labvēlīgo 3:0, taču trešdaļas 15. minūtē ''Lokomotiv'' hokejistiem vienus vārtus izdevās atgūt. Precīzs bija Josefs Vasičeks, panākot 1:3. Ar šādu rezultātu arī noslēdzās spēles otrā trešdaļa.

Trešās trešdaļas sākumā ''Lokomotiv'' hokejisti guva vēl vienus vārtus, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam 2:3. Vārtus guva Andrejs Kirjuhins. ''Lokomotiv'' hokejisti turpināja uzbrukt un savu panāca desmit minūtes līdz pamatlaika beigām, kad vārtus guva Sergejs Koņkovs, panākot izlīdzinājumu 3:3. Atlikušajās desmit minūtēs nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, kā rezultātā sekoja papildlaiks.

Papildlaikā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, tāpēc uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā. Bullīšos veiksmīgāki izrādījās Minskas ''Dinamo'' hokejisti. Izšķirošo soda metienu realizēja Džefs Plets, nodrošinot savai komandai uzvaru ar rezultātu 4:3. Kaspars Saulietis spēles protokolā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Citā spēlē Austrumu konferences līdere Sanktpēterburgas ''SKA'' izbraukumā pārliecinoši ar rezultātu 4:1 apspēlēja Mitišču ''Atlant'' hokejistus. Maskavas dērbijā šovakar labāki izrādījās ''Spartak'' hokejisti, kas izbraukumā ar rezultātu 4:1 pārspēja Maskavas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-11-23 21:45, pirms 14 gadiem
Saulietis monstrs pašlaik.
Slēpts komentārs: Krokodils

  +7 [+] [-]

, 2009-11-23 21:51, pirms 14 gadiem
Slikti, ka Torpedo tzvarēja. Rīdziniekiem izbraukumā būs jārāda brīnumi, citādi pēc atgriešanās Rīgā par PO būs šogad jāaizmirst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-11-23 21:52, pirms 14 gadiem
Slikti, ka Torpedo uzvarēja. Rīdziniekiem izbraukumā būs jārāda brīnumi, citādi pēc atgriešanās Rīgā par PO būs šogad jāaizmirst.

     [+] [-]

, 2009-11-23 21:57, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Jā,Saulietis tiešām maloģec. MnD atkal priekšā RD.
Bet tomēr MnD tā spēle vēl nav īsti aizgājusi!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-23 22:02, pirms 14 gadiem
Nesaprotu par ko te priecāties..!?! Minskas Dinamo ir vissīvākais konkurents Rīdziniekiem par tikšanu play-off. Par katruMinskas komandas neveiksmi es iedzeru aļiku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-23 23:23, pirms 14 gadiem
To Small-print
Minskas Dinamo mums nevar būt konkurenti par iekļūšanu astotniekā,jo viņi paši šobrīd aiz strīpas.Konkurenti ir šobrīd Torpedo Ņižnijnovgoroda,kuriem otrā uzvara pēc kārtas un jau 37 punkti un viena spēle mazāk kā mums.Cerēju ,ka Spartaks nevilks šo tempu,bet pēc šīsdienas spēles izskatās,ka tieši Torpedo varētu būt "vājais posms",ar ko cīnīties .lai tiktu astotniekā.Protams Minskas Dinamo domā tāpat.

     [+] [-]

, 2009-11-24 21:07, pirms 14 gadiem
Nu ,ja spēlēsim kā vakar tad pēc izbraukuma viss var būt jau būs skaidrs diemžēl-joprojām uzskatu,ka Šuplers ir viduvējs treneris,ko lieliski pierādīja Znaroks vakar taktiski apspēlējot mūs,kad jāpaiet pusspēlei,lai saprastu,ka taktika jāmaina...Un starp citu Arnasons arī vakar nemaz nespēlēja tik slikti,ka jāsēdina malā...