Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam lielākais spēles laiks, Ufai uzvara pār "Atlant"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldam lielākais spēles laiks, Ufai uzvara pār "Atlant"
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšārovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačos spēlēja trīs klubi, kuros nodarbināti Latvijas hokejisti. Mūsu aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Julajev" savā laukumā salauza Mitišču "Atlant" (3:1). Savukārt tikmēr Jaroslavļas "Lokomotiv" bez Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta dalības izbraukumā pārspēja Magņitogorskas "Metallurg" komandu (2:1), bet Čeļabinskas "Traktor" bez uzbrucēja Laura Dārziņa palīdzības savā laukumā pieveica Čerepovecas "Severstal" (3:2).

Ufā pirmajās divdesmit minūtēs risinājās līdzīga cīņa, un netika izmantoti vairāki bīstami momenti (0:0). Otrajā periodā aktīvāki bija piemaskavieši, kuri jau pašā sākumā spēja gūt vārtus. Savukārt trešo periodu ar vētrainiem uzbrukumiem iesāka ufieši - 45. minūtē mājinieki panāca izlīdzinājumu, bet pēc pusotras minūtes pārņēma vadību (2:1). Ar to mājinieku spiediens nebeidzās, un 49. minūtē rezultāts jau kļuva 3:1, kas noturējās līdz beigām. Artūrs Kulda laukumā bija 23:23 minūtes (lielākais rādītājs šajā mačā) un izpildīja vienu metienu pa vārtiem. Pēc piecām uzvarām pēc kārtas Ufas "Salavat Julajev" nostiprina 3.vietu KHL Austrumu konferencē.

Magņitogorskā vispirms vadībā izvirzījās mājinieki, bet jau pēc dažām minūtēm viesi no Jaroslavļas panāca izlīdzinājumu. Otrais periods aizritēja ar vietējās komandas lielu pārsvaru, tomēr rezultāts saglabājās nemainīgs (1:1). Uzvarētāju noskaidrošana tika atlikta uz pēcspēles metieniem, kuros veiksmīgāka bija Jaroslavļas "Lokomotiv" vienība (2:1). Miķelis Rēdlihs un Jānis Sprukts mačam netika pieteikti.

Čeļabinskā mājinieki 9. minūtē izvirzījās vadībā, bet otrajā periodā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Trešā perioda sākumā rezultāts tika izlīdzināts (2:2), bet turpinājumā cīņa bija piesardzīga. Pēcspēles metienos pārāks bija Čeļabinskas "Traktor" (3:2). Lauris Dārziņš nespēlēja, jo (pēc neoficālas informācijas) vēl līdz galam nav atlabis no savainojuma, kas tika ārstēts iepriekš.

Citā spēlē Sanktpēterburgas SKA ar 3:1 uzveica Ņižņekamskas "Neftekhimik", sagādājot ķīmiķiem jau septīto zaudējumu pēc kārtas. Vadims Šipačovs un Iļja Kovaļčuks uzvarētāju rindās izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet SKA izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs un ar 45 punktiem 21 spēlē nostiprinājās Rietumu konferences līderpozīcijās. "Neftekhimik" tikmēr ir desmitie Austrumu konferencē ar 20 punktiem 19 spēlēs.

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...

  -2 [+] [-]

, 2013-10-22 18:34, pirms 11 gadiem
dažreiz likas ka mūsējiem kauli ir no papīra un pie mazākās sadursmes viņi dabū traumas uz vairākiem mēnešiem

  +3 [+] [-]

, 2013-10-22 19:00, pirms 11 gadiem
prieks par Kuldu,kā vienmēr stabilu spēli rāda Miķelim tak it kā trauma nav, kas tad malā nosēdināts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-22 19:25, pirms 11 gadiem
biedza22 rakstīja: dažreiz likas ka mūsējiem kauli ir no papīra un pie mazākās sadursmes viņi dabū traumas uz vairākiem mēnešiem
Gribētu redzēt cik tu ilgi izturētu ka tevi tādā līmenī visu laiku masētu bortos

  -1 [+] [-]

, 2013-10-22 20:25, pirms 11 gadiem
jēga no lielā spēles laika,ka punkti nav.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-22 20:40, pirms 11 gadiem
kenaz rakstīja: jēga no lielā spēles laika,ka punkti nav.
Aizsargiem punkti nav galvenais, sevišķi DD tipa.

     [+] [-]

, 2013-10-22 21:28, pirms 11 gadiem
Lauris Gorsans rakstīja: Gribētu redzēt cik tu ilgi izturētu ka tevi tādā līmenī visu laiku masētu bortos
Tipiska jefiņa komentārs ... a tu pats, a tu pats u.t.t ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja