Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Hārtlija vārtu drošības speciālists krīt, Naumova CSKA iemet uzvaras ripu

Hārtlija vārtu drošības speciālists krīt, Naumova CSKA iemet uzvaras ripu
Bobs Hārtlijs. Foto: HC Avangard

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas trešajā finālspēlē Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" šovakar Balašihā ar 1:2 piekāpās pašreizējam trofejas īpašniekam Maskavas CSKA, kur par vārtsargu treneri strādā mūsu speciālists Sergejs Naumovs. Sērijā tagad ir 2-1 par labu "armijniekiem".

"Avangard" hokejisti iepriekš bija uzvarējuši deviņos tādos mačos pēc kārtas, kad pirmie guva vārtus. Šovakar minētā tradīcija tika lauzta, jo izšķirošajā brīdī neveikli nospēlēja vārtsargs.

Šodienas pirmajā periodā vairāk uzbruka viesi no Maskavas, tika iemestas divas ripas - 13. minūtē vārtu priekšas burzmā izveicīgākais bija Hārtlija vienības amerikānis Rīds Bušē (1:0), savukārt 19. minūtē efektīgu piespēli izmantoja "armijnieks" Konstantīns Okulovs un panāca izlīdzinājumu.

Otrajā nogrieznī risinājās līdzvērtīga spēkošanās, bet rezultāts nemainījās. 49. minūtē "Avangard" čehu vārtsargs Šimons Hrubecs ļoti nepiemērotā brīdī paklupa un nokrita, atvieglojot Maksima Šalunova uzdevumu, kuram tā bija astotā ripa pēdējās desmit spēlēs - 1:2. Atlikušajā laikā Hārtlija vienībai neizdevās veikt pamatīgu ofensīvu, līdz ar to nācās piekāpties.

.

Gagarina kausa finālsērija

LaiksVietaSpēleRez. mačāRez. sērijā
18.04.MaskavaCSKA - Avangard1:41-0
20.04.MaskavaCSKA - Avangard3:01-1
22.04.BalašihaAvangard - CSKA1:21-2
24.04. 17:00BalašihaAvangard - CSKA
26.04. 19:30MaskavaCSKA - Avangard

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2021-04-22 22:02, pirms 3 gadiem
kā tad tā? toto?
, 2021-04-22 22:11, pirms 3 gadiem
Ja būtu tie paši,kuri tiesāja LAT-Slov. pēdējo spēli,tad pirmie Avangarda vārti stabili netiktu ieskaitīti. Bob,davai, taisi tam šovam beigas un lido uz Rīgu pie savas komandas!
, 2021-04-22 22:13, pirms 3 gadiem
ritenis rakstīja: kā tad tā? toto?
Jāa..Celmiņš noorganizēja..informācija jau vakar tika nopludināta
, 2021-04-22 22:32, pirms 3 gadiem
Šodienas pirmajā periodā vairāk uzbruka viesi no Maskavas, tika gūti divi vārti - 13. minūtē vārtu priekšas burzmā izveicīgākais bija Hārtlija vienības amerikānis Rīds Bušē (1:0), savukārt 19. minūtē efektīgu piespēli izmantoja "armijnieks" Konstantīns Okulovs (2:0).
, 2021-04-23 08:06, pirms 3 gadiem
striker rakstīja: Ja būtu tie paši,kuri tiesāja LAT-Slov. pēdējo spēli,tad pirmie Avangarda vārti stabili netiktu ieskaitīti. Bob,davai, taisi tam šovam beigas un lido uz Rīgu pie savas komandas!
Tur labāk maksā!!!
, 2021-04-23 08:19, pirms 3 gadiem
aizermans rakstīja: Tur labāk maksā!!!
Vispār,par "Tur" Bobam jāpateicas Viesturam un ko,kurš viņu dabūja pie Latvijas izlases stūres.Pēc parādītā arī šeit,sākās šī harizmatiskā trenera epopeja pa Krievzemes plašajām ārēm.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.