Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''MVD'' bullīšos zaudē ''Severstal''

''MVD'' bullīšos zaudē ''Severstal''
"Severstal" hokejisti
Foto: ITAR-TASS

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Oļega Znaroka trenētā Balašihas ''MVD'' savā laukumā pēcspēles metienos zaudēja Čerepovecas ''Severstal'' ar 4:5. Citās šīsdienas spēlēs uzvaras svinēja Ufas ''Salavat Yulaev'', Omskas ''Avangard'', Astanas ''Barys'', Jaroslavļas ''Lokomotiv'' un Sanktpēterburgas ''SKA''.

''MVD'' atspēlējas, bet neuzvar

Oļega Znaroka trenētā Balašihas ''MVD'' šovakar piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas. Savā laukumā tā cīnījās pret Čerepovecas ''Severstal'' un jau spēles septītajā minūtē viesi izvirzījās vadībā, kad precīzs bija Ladislavs Naģs un rezultāts kļuva 1:0 par labu viesiem. Lai arī otrā perioda sākumā mājinieki rezultātu izlīdzināja, ''Severstal'' turpmākajā perioda gaitā spēja gūt divus vārtus pēc kārtas un izvirzīties vadībā jau ar 3:1. Pēc trešajiem gūtajiem vārtiem Čerepovecas ''Severstal'' nomainīja vārtsargus.

Trešajā trešdaļā mājinieki devās uz priekšu un daudz uzbruka. Divpadsmit minūšu laikā ''MVD'' no 1:3, spēja panākt jau 4:3 un izvirzīties vadībā arī visā spēlē. Jāatzīmē, ka ceturtos vārtus ''MVD'' labā guva bijušais Rīgas ''Dinamo'' hokejists Mets Elisons. Mājinieki gan tomēr nespēja noturēt šo pārsvaru un uzvaru, jo divas minūtes līdz spēles beigām Naģs otro reizi pārspēja ''MVD'' vārtsargu un panāca 4:4. Uzvarētāju nācās noskaidrot papildlaikā, taču arī tajā neviena no komandām vārtus neguva, taču soda metienos veiksmīgāka izrādījās ''Severstal'', kas arī svinēja uzvaru ar 5:4.

Citās spēlēs bez pārsteigumiem

Citās šīsdienas spēlēs Omskas ''Avangard'' ar minimālu rezultātu 1:0 pārspēja Maskavas ''CSKA''. Vienīgos vārtus Omskas labā guva Antons Babčuks jau spēles ceturtajā minūtē. Ufas ''Salavat Yulaev'' savā laukumā pārliecinoši pārspēja Čehovas ''Vityaz'' ar 6:1. Norvēģu hokejists Patriks Toresens šajā spēlē izcēlās ar hat trick. Astanas ''Barys'' savā laukumā ar 4:2 pārspēja Nižņijnovgordas ''Torpedo''. Uzvaru mājinieki nodrošināja jau spēles pirmajos divos periodos, kad izvirzījās vadībā ar 3:0.

Jaroslavļas ''Lokomotiv'' ar 4:2 pārspēja Mitišču ''Atlant''. Arī šajā spēlē mājinieki izcīnīja likumsakarīgu uzvaru. Savukārt Sanktpēterburgas ''SKA"' viesos ar 5:3 uzvarēja Maskavas ''Spartak'', uzvaru nodrošinot jau pirmajā periodā, izvirzoties vadībā ar 4:1.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-10-21 21:53, pirms 15 gadiem
ks123 rakstīja: WTF??? Hartigans MVD???
Laikam runa ir par Elisonu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-21 22:36, pirms 15 gadiem
noromāli MVD 2. vietā tagad
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja