Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas "Dinamo" līdzjutēji atklātā vēstulē pieprasa atlaist sporta direktoru

Agris Suveizda

Minskas "Dinamo" līdzjutēji atklātā vēstulē pieprasa atlaist sporta direktoru
Džefs Plets (pa labi) ar 27 (15+12) punktiem ir rezultatīvākais Minskas "Dinamo" spēlētājs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" šosezon 38 spēlēs ir izcīnījis tikai 36 punktus, atrodoties pēdējā vietā Rietumu konferencē un priekšpēdējā pozīcijā visā līgā. Baltkrievijas kluba līdzjutēji nav apmierināti ar rezultātiem un ar atklātu vēstuli vērsās pie "Dinamo" vadības.

"Ar šo vēstuli informējam, ka mēs, Minskas "Dinamo" līdzjutēji, esam sarūgtināti par mīļotās komandas sniegumu KHL regulārajā čempionātā 2013./14.g. sezonā. Saistībā ar radušos situāciju vēlamies izteikt savu viedokli un ar to aizsniegties līdz kluba vadībai un Baltkrievijas Hokeja federācijai, jo mums nav vienaldzīga komandas un visa baltkrievu hokeja nākotne. Vienmēr esam gatavi atbalstīt "Dinamo", pat tagad, kad klubam nav tie labākie laiki, jo īsts līdzjutējs vienmēr ir kopā ar komandu.

Nākamos punktus uzskatām par svarīgākajiem:
1. nomācoša, no rezultātu viedokļa bezzobaina spēle izbraukumā, kur 17 spēlēs izcīnīti tikai četri punkti. Nedaudz labāk izskatās spēle mājās – 50% punktu;
2. vadības attieksme pret līdzjutējiem, kas izteikta ar pratiski neesošu dialogu starp abām pusēm kopš Ivana Karaičeva sadaļas slēgšanas oficiālajā mājaslapā;
3. sastāva komplektācijas izgāšanās, konkrētāk:
neapmierinoša komplektācija (leģionāru kvalitāte ne pēc kvantitātes, ne kvalitātes neatbilst 6+1 formulas būtībai!!!, neaizpildīto pozīciju komplektācija notiek pēc principa "un ja nu nostrādā"). Arī rotācijas politika gan leģionāru, gan baltkrievu spēlētāju ziņā liek vēlēties ko labāku.

Tas viss negatīvi ietekmē mājas spēļu apmeklētību, bet tā taču ir tiešā veidā saistīta ar kluba finansiālo stāvokli. 2012./13.g. sezonā Minskas arēnā 15 reizes tribīnes bija pārpildītas, kas neapšaubāmi ietekmēja kluba finansiālos rādītājus. Bet šajā sezonā vidējā apmeklētība ir 10-11 tūkstoši, un tas ir, ieskaitot adminstratīvo resursu piesaisti (karavīru un skolnieku). Situācijai turpinot pasliktināties, apmeklētība turpinās kristies, kas novedīs pie lieliem zaudējumiem.

(…)

Ņemot vērā visu notiekošo un kluba vadības, kā arī sporta amatpersonu bezdarbību, kluba līdzjutēju armija rūk nevis pa dienām, bet pa stundām. Un tie, kas joprojām pārdzīvo, vairs nelūdz, bet gan pieprasa:

1.publisku kluba vadības paziņojumu par līdzšinējās KHL sezonas rezultātiem, kā arī par tuvākajiem kluba plāniem un tā nākotni KHL;
2. atbrīvot no amata sporta direktoru O.Ivanovu par starpsezonā un sezonas gaitā veikto komplektācijas darbu. Šaubīgas līgumu parakstīšanas ar leģionāriem (Mikflikers, Mičs, Šuinars, kurš pusgadu nespēlēja hokeju) pēc nezināmu personību rekomendācijām, kā arī daudzu baltkrievu hokejistu un leģionāru (Deņisovs, Kulakovs, Demagins, Mērfijs, Karalahti u.c.) palaišana prom, kas liecina par pilnīgu nekompetenci un profesionālisma trūkumu konkrētajā sfērā;
3. organizēt līdzjutēju tikšanos ar kluba vadību un vadošajiem spēlētājiem;
4. oficiālajā mājaslapā organizēt kārtīgu komunikāciju ar līdzjutējiem, līdzīgi tam, kā tas notika Ivana Karaičeva laikā.

Tāpat pavēstām, ka šīs vēstules ignorēšanas un vadības un federācijas bezdarbības gadījumā mēs, kas esam parakstījušies zemāk, būsim spiesti ar atklātu vēstuli vērsties pie augstāk esošām institūcijām līdz pat Baltkrievijas prezidentam Aleksandram Lukašenko.

Saprotam, kādā situācijā atrodas klubs un valsts kopumā, un ceram, ka jūs (kluba vadība) par notiekošo pārdzīvojat tāpat kā mēs un ka izdarīsiet visu no jums atkarīgo, lai visa valsts lepotos ar mūsu baltkrievu hokeja flagmani!"

Izmantotie resursi:
Анлайн Петыцыя.by – месца дзе вас пачуюць!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-12-20 19:23, pirms 11 gadiem
Lukasenko ar atlaist

  +2 [+] [-]

, 2013-12-20 19:36, pirms 11 gadiem
Pag atskries Namejs un teiks, tur viss iet uz augšu, tur tak sakārtota sistēma utt lielais Baltkrievijas hokeja fans ibio.

  +6 [+] [-]

, 2013-12-20 19:38, pirms 11 gadiem
Martinecs rakstīja: Lukasenko ar atlaist
Lukasenko vainigs, ka Minskas Dinamo ir nespejnieki?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-12-20 19:49, pirms 11 gadiem
9thGOLD4RUSSIA rakstīja: Ušakovam arī jāatkāpjas!?
Tam pajolim tiesam ir jaatkapjas.

     [+] [-]

, 2013-12-20 20:38, pirms 11 gadiem
Janchuks5 rakstīja: Pag atskries Namejs un teiks, tur viss iet uz augšu, tur tak sakārtota sistēma utt lielais Baltkrievijas hokeja fans ibio.
Ta gluzi nevaretu teikt, sogad vinu Dinamo megina Rigas variantu, pamata iztikt ar vietejiem pieperkot 8 labus legionarus, tacu nopirka netos sezona norakstita, nav nekada garantija, ka nakosgad Rigas Dinamo nav tabulas apakasa, ja panems nepareizos arzemniekus.

     [+] [-]

, 2013-12-20 20:55, pirms 11 gadiem
drīzumā sekos Lukašenko rīcība. galvas ripos. paši vainīgi, ka liek galvu giljotīnā tie komandas darboņi.

     [+] [-]

, 2013-12-20 21:32, pirms 11 gadiem
Vismaz gadus trīs tā nopietnāk sekoju līdzi Minskas Dinamo un Baltkrievijas hokejam - lasu by sporta interneta vietnes un MD forumu regulāri. Ticiet man, tur ir baigās auzas pat ar visu "valsts un valsts pirmā un galvenā kakejista" atbalstu. Pie mums ir bez maz vai paradīze salīdzinot ar viņiem. No vienas puses pareizi par tiem vadītājiem - ko bāzi galvu cilpā, ja zināji kādā pēcpusē ir valsts un hokejs. No otras - pie esošā režīma pamēģini atteikties no šāda "piedāvājuma" (piedāvājums parasti ir pavēle ieņemt konkrēto amatu un uzņemties visu atbildību bez jebkādiem "bet")

     [+] [-]

, 2013-12-20 22:19, pirms 11 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: Vismaz gadus trīs tā nopietnāk sekoju līdzi Minskas Dinamo un Baltkrievijas hokejam - lasu by sporta interneta vietnes un MD forumu regulāri. Ticiet man, tur ir baigās auzas pat ar visu "valsts un valsts pirmā un galvenā kakejista" atbalstu. Pie mums ir bez maz vai paradīze salīdzinot ar viņiem. No vienas puses pareizi par tiem vadītājiem - ko bāzi galvu cilpā, ja zināji kādā pēcpusē ir valsts un hokejs. No otras - pie esošā režīma pamēģini atteikties no šāda "piedāvājuma" (piedāvājums parasti ir pavēle ieņemt konkrēto amatu un uzņemties visu atbildību bez jebkādiem "bet")
Pie mums ir paradize???? Ko tad Tu esi lasijis???? Baltkrievijai vismaz ir savs atklatais čempionats kurs ir vairakas reizes specigaks par musu amatieru/jauniešu ligu !!! Mums viss turas ap vienu klubu-rigas dinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja