Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis asistē, "Admiral" izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtulis asistē, "Admiral" izcīna trešo uzvaru pēc kārtas
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" savā laukumā pieveica līgas pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg" (2:0).

Vladivostokas mača 2. minūtē mājinieki realizēja skaitlisko vairākumu - pēc "jūrnieku" kapteiņa Oskara Bārtuļa piespēles vārtus guva pirmās maiņas uzbrucējs Aleksandrs Kuzņecovs. Turpinājumā vladivostokieši kontrolēja notikumus, un pirmais periods noslēdzās ar 1:0. Otrajā periodā laukuma saimnieki joprojām bija aktīvāki, taču rezultāts saglabājās slidens.

Trešā perioda sākumā mājinieki izturēja divus mazākumus, uz noraidīto soliņa devās arī mūsu Bārtulis. Nogriežņa turpinājumā divi skaitliskie vairākumi bija vladivostokiešiem, tomēr uz tablo rezultāts palika nemainīgs. 56. minūtē "Admiral" tomēr iemeta otru ripu (2:0), līdz ar to atlikušajā laikā jau varēja darboties bez liela stresa. Kā jau ziņots, arī vakar Vladivostokas "Admiral" uz sava ledus apspēlēja Novokuzņeckas "Metallurg" (2:1).

Vladivostokas "Admiral" latviešu aizsargs Oskars Bārtulis šodien laukumā bija 27:02 minūtes (visvairāk starp mača spēlētājiem), izpildīja rezultatīvu piespēli un divreiz meta pa vārtiem. Austrumu konferencē Tālo Austrumu vienība no septītās vietas tagad pakāpjas uz 4. pozīciju.

Šajā sezonā "jūrnieku" kapteinis 31 mačos ir guvis septiņus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 28 soda minūtes. Bārtulis spēlējis vidēji 25 minūtes mačā, un tas ir trešais rezultāts starp KHL laukuma spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2015-11-20 14:59, pirms 9 gadiem
Jaunīs Nk vuortu sorgs Padjakovskis pavilka NK, citaizi byutu bejuse NK sagruove, jū Admiral sudin isavere cīši lobs..
Tagat Admiral gaida izbraukuma siereja pret Austrumu grandim.

     [+] [-]

, 2015-11-20 15:20, pirms 9 gadiem
Bārtulis labi uzmeta, Kuzņecovs vēl labāk pielaboja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-20 15:52, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Bart the great
Bartulim byutu daudzi vaira momentu īmest, ja Blum iz sava cik daudzi naspieluotu...

     [+] [-]

, 2015-11-20 20:29, pirms 9 gadiem
Karsumam un Daugaviņam pa iemestiem vārtiem