Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" galvenā trenera amatā atgriežas Popihins

"Torpedo" galvenā trenera amatā atgriežas Popihins
Jevgēņijs Popihins
Foto: www.hctorpedo.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" notikusi treneru maiņa. Par komandas galveno treneri atkal kļuvis Jevgēņijs Popihins, kurš nomainījis Sergeju Mihaļovu.

Pēc nepilnu triju nedēļu darbu ar KHL klubu Ņižņijnovgorodas Torpedo, kluba vadība ir atlaidusi galveno treneri Sergeju Mihaļovu, pieņemot atpakaļ darbā Jevgēņiju Popihinu, kurš ar komandu strādāja jau sezonas sākumā.

Sergejs Mihaļovs oktobra beigās ieņēma Jevgēņija Popihina vietu, kura vadībā komanda 18 spēlēs bija izcīnījusi deviņas uzvaras un piedzīvojusi tik pat zaudējumu. Kluba vadība pieņēmusi lēmumu atkal veikt treneru rokādi un Jevgeņijs Popihins atgriezies pie "Torpedo" komandas stūres.

Izrādās, ka Mihaļovam bijušas problēmas ģimenē, kuru dēļ viņš bijis spiests pārtraukt darbu ar komandu, bet nu ir atgriezies un turpinās vadīt komandu.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-11-20 10:03, pirms 14 gadiem
Hmm, a kas par krizi viniem? Patreiz play-off zona komanda, salidzinot ar pagajusho gadu ir kapums.

  -3 [+] [-]

, 2009-11-20 10:16, pirms 14 gadiem
Nu kaut ko sitadu dzirdu pirmo reizi ka treneri atlaiz un pec 6-7 spelem atkal pienem........

  -2 [+] [-]

, 2009-11-20 10:18, pirms 14 gadiem
nja krievi savā stilā ..

  -1 [+] [-]

, 2009-11-20 10:20, pirms 14 gadiem
Kreivijas komandās šajā sezonā raksturīgs, ka ievērojami pieaugušas prasības. tās pat objektīvi nevar saskanēt ar realitāti... apakšgala 8 komendām ir uzdevums tikt play offā. augšgala 8 komandām uzdevums - Gagarina kauss. tām 8, kas paliek pa vidu, uzdevums fināls un tad nu attiecīgi meklē vainīgos, ja redz kaut kas nesanāk. protams, pārspīlēju, bet Torpedo pēc salīdzinoši sakarīga sezonas sākuma (arī pēc uzvaras pār RD ar 7:2) pamanījās ļoti sacerēties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-20 11:27, pirms 14 gadiem
WILDE rakstīja: Esports pārveidoja manu topiku, bet pielaida kļūdu-
"Izrādās, ka Mihaļovam bijušas problēmas ģimenē, kuru dēļ viņš bijis spiests pārtraukt darbu ar komandu, bet nu ir atgriezies un turpinās vadīt komandu."
Īstenībā Popihinam bija ģimenes problēmas.
To jau pēc raksta izlasīšanas var saprast, ka esports atkal kļūdījies. Bet, ja viņi pārrakstījuši Tavu topiku, tad paši neko nesaprotot domājuši, kad Tev ir ieviesusies kļūda, bet finālā paši atkal sevi pataisa par āpšiem.

     [+] [-]

, 2009-11-20 18:45, pirms 14 gadiem
Kas tai Krievijā notiek.Atlaiž treneri,paņēm citu un pēc kāda laika atlaiž jauno un pieņēm iepriekšējo.