Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Hārtlija "Avangard" nespēj atslēgt Naumova CSKA vārtus, finālsērijā 1-1

Hārtlija "Avangard" nespēj atslēgt Naumova CSKA vārtus, finālsērijā 1-1
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas otrajā finālspēlē Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" viesos ar 0:3 piekāpās pašreizējam trofejas īpašniekam Maskavas CSKA, kur par vārtsargu treneri strādā mūsu speciālists Sergejs Naumovs.

Regulārajā sezonā šo komandu savstarpējās spēlēs panākumus (4:1 un 4:2) izcīnīja CSKA, tomēr "play-off" cīņas ir pavisam kas cits. Finālsērijas pirmajā mačā "Avangard" uzvarēja ar 4:1.

Šodienas pirmajā periodā vairāk uzbruka laukuma saimnieki, taču rezultāts saglabājās sākotnējais (0:0). Otrajā nogrieznī "armijnieki" palielināja apgriezienus un skaitliskajā vairākumā tika atalgoti - mača 36. minūtē Maksims Šalunovs īstajā brīdī pietuvojās "Avangrad" cietoksnim, saņēma piespēli un iemeta, jo vārtsargs nepaspēja pārvietoties (1:0).

Pēdējā perioda pirmajā pusē CSKA iemeta vēl divas ripas - vispirms vārtu priekšā panākumu nopelnīja Antons Sļepiševs, bet pēcāk ar tālo piespēli uzbrukuma smailē tika izvirzīts Aleksandrs Popovs - 3:0. Atlikušā laikā Hārtlija vienība četras minūtes cīnījās skaitliskajā mazākumā, kas samazināja jau tā minimālo cerību atspēlēties.

Gagarina kausa finālsērija

LaiksVietaSpēleRez. mačāRez. sērijā
18.04.MaskavaCSKA - Avangard1:41-0
20.04.MaskavaCSKA - Avangard3:01-1
22.04. 19:30BalašihaAvangard - CSKA
24.04. 17:00BalašihaAvangard - CSKA
26.04. 19:30MaskavaCSKA - Avangard

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2021-04-20 21:59, pirms 3 gadiem
Pēc virsraksta liekas ka Naumovs atkal sācis spēlēt
, 2021-04-20 22:03, pirms 3 gadiem
karlsons13 rakstīja: Pēc virsraksta liekas ka Naumovs atkal sācis spēlēt
Saprotams vēl ,ja Karluha būtu dzejojis,bet te ....
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.