Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Metallurg'' piedzīvo pirmo zaudējumu; Širokovs izdara rezultatīvu piespēli

''Metallurg'' piedzīvo pirmo zaudējumu; Širokovs izdara rezultatīvu piespēli
Šoreiz ''Metallurg'' hokejisti priecāties nevarēja
Foto: ITAR-TASS

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) jau tika aizvadītas divas spēles un vienā no tām Sanktpēterburgas ''SKA'' ar minimālu rezultātu, 1:0 pārspēja Magņitogorskas ''Metallurg'', kam šis bija pirmais zaudējums čempionātā.

Spēles sākumā nedaudz aktīvāki bija Sanktpēterburgas ''SKA'' vienība un tā uzbruka nedaudz vairāk nekā ''Metallurg''. Bīstamu momentu gan perioda gaitā daudz nebija, jo komandas vairāk vai mazāk labi darbojās aizsardzībā. Praktiski bīstamākais moments tikai izveidots pirmā perioda beigās, kad to izveidoja ''SKA'' hokejisti, taču vārti gūti netika un pirmais periods noslēdzās neizšķirti 0:0. Arī otro trešdaļu aktīvāk uzsāka viesi, kuri turpināja daudz uzbrukt un perioda sākumā tie arī guva vienīgos vārtus spēlē, kuri beigās izrādījās arī uzvaras nesošie. Otrā perioda trešajā minūtē vienā no uzbrukumiem vārtus guva Maksims Ribins, tādējādi izvirzot vadībā ''SKA"' vienību ar 1:0. Pēc zaudētajiem vārtiem aktivizējās ''Metallurg'' hokejisti, kā arī komandas galvenais treneris izšķīrās par soli nomainīt vārtsargus. Vienu brīdi vairākus noraidījumus izpelnījās ''SKA'' hokejisti, taču nevienu no vairākumiem nespēja izmantot mājinieki un rezultāts nemainījās. Arī līdz perioda beigām nekas rezultāta ziņā nemainījās un pirms pēdējās trešdaļas rezultāts bija 1:0 par labu ''SKA''.

Trešajā trešdaļā jau ''Metallurg'' diezgan izmisīgi mēģināja atspēlēties, taču šajā spēlē nedaudz meistarīgāki izrādījās ''SKA'' hokejisti, kuri spēja veiksmīgi darboties aizsardzībā. ''Metallurg'' nepalīdzēja arī spēles beigās lielais skatītāju atbalsts. Spēle noslēdzās ar ļoti minimālu ''SKA'' uzvaru 1:0. ''Metallurg'' šis bija pirmais zaudējums visā čempionātā.

Citā šīsdienas spēlē Ufas ''Salavat Yulaev'' savā laukumā diezgan pārliecinoši ar 4:2 pārspēja Habarovskas ''Amur''. Galvenais pārsvars tikai iegūts jau pirmajā periodā, kad ''Salavat Yulaev'' izvirzījās vadībā ar 2:0. Šajā spēlē vienā no vārtu guvumiem asistēja arī Latvijas hokejists Aleksejs Širokovs, kuram šis bija pirmais rezultativitātes punkts KHL sezonā.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-09-19 16:33, pirms 15 gadiem
tas, ka Širokovam rezultatīva piespēle jau nav jāpiemin...

  +1 [+] [-]

, 2009-09-19 16:51, pirms 15 gadiem
Del_Narciso rakstīja: tas, ka Širokovam rezultatīva piespēle jau nav jāpiemin...
Redz uzklausiija tavu kritiku....

     [+] [-]

, 2009-09-19 21:20, pirms 15 gadiem
Malacis