Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Atlant'' tuvu līguma parakstīšanai ar šveiciešu vārtsargu Gerberu

''Atlant'' tuvu līguma parakstīšanai ar šveiciešu vārtsargu Gerberu
Martins Gerbers
Foto: AFP

Krievijas Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Mitišču ''Atlant'' ir tuvu līguma parakstīšanai ar Šveices izlases vārtsargu Martinu Gerberu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), pārstāvot Otavas ''Senators'' un Toronto ''Maple Leafs''.

Jau ziņojām, ka nesen Mitišču kluba vadībai neizdevās savas komandas rindas papildināt ar somu vārtsargu Antero Nītimaki (29), jo spēlētājs nolēmis karjeru turpināt hokeja Mekā, parakstot līgumu ar Tampabejas klubu "Lightning".
Tāpēc ''Atlant'' vadība joprojām aktīvi meklē komandai vārtsargu. ''Atlant'' komandas galvenais treneris Fjodors Kanareikins jau paziņoja, ka klubs ir nolēmis iegādāties jaunu vārtsargu un, viennozīmīgi, no NHL, bet otrais numurs būs vietējais vārtsargs Aleksejs Jegorovs, kurš jau parakstījis līgumu.

Tiek lēsts, ka ''Atlant'' vadība ir tuvu līguma parakstīšanai ar 34 gadus veco Šveices izlases vārtsargu Martinu Gerberu, kurš pagājušās sezonas sākumā spēlēja NHL klubā Otavas ''Senators'', kur 14 spēlēs tika pie četrām uzvarām, vidēji savos vārtos ielaižot 2,86 ripas, bet vēlāk pievienojās Toronto ''Maple Leafs''. Toronto kluba rindās Gerbers aizvadīja 12 spēles, izcīnot sešas uzvaras. Šo spēļu laikā savos vārtos viņš vidēji ielaida 3,23 ripas. NHL pavadīto sešu gadu laikā Gerbers spēlējis arī Anaheimas ''Mighty Ducks'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Otavas ''Senators'' komandās.

Jāpiemin, ka Šveices izlases rindās 2006. gada Olimpiskajā spēlēs Gerbers sargāja vārtus, kad šveicieši sensacionāli pieveica Kanādu ar 2:0, atvairot 49 pretinieku metienus.

Atgādināsim, ka šajā sezonā ''Atlant'' komandai jau pievienojušies zviedru uzbrucējs Fredriks Brembergs (no ''Djurgardens IF''), Andrejs Posnovs (''Sibirj''), Oļegs Kvaša (''Traktor''), Oļegs Petrovs (''AK Bars''), Eriks Landrijs (Maskavas ''Dynamo''), Igors Mirnovs (Magņitogorskas ''Metallurg''), bet Mihails Gluhovs atgriezies no īres ''Lada'' vienībā. Līgumu pagarinājis arī Čehijas izlases spēlētājs Jans Bulis. Savukārt prom no komandas devušies Alberts Ļeševs un Aleksandrs Koroļuks (abi uz ''SKA''), Nikolajs Proņins (Magņitogorskas ''Metallurg''), Igors Koroļevs, Aleksandrs Boikovs, Deniss Arhipovs (visi uz ''Neftehimik'').

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2009-07-16 20:30, pirms 15 gadiem
tas ir nopietni! nopietnāk par Reju un Antero!

     [+] [-]

, 2009-07-16 20:32, pirms 15 gadiem
junis rakstīja: tas ir nopietni! nopietnāk par Reju un Antero!
nevajag jau pārspīlēt. Nav jau nekāds superzvaigzne kā Brodērs vai Luongo. Vidusmēra NHL vārtsargs, pēc manām domām līdzīga līmeņa Emerijam, moš Emerijs ir mazliet atlētiskāks, bet Gerberam labāka tehnika.

  +7 [+] [-]

, 2009-07-16 20:38, pirms 15 gadiem
Viens no labākajiem Eiropas vārtsargiem

  -2 [+] [-]

, 2009-07-16 20:39, pirms 15 gadiem
Va vellos!

  +4 [+] [-]

, 2009-07-16 20:43, pirms 15 gadiem
Tas atlants traksuz vartsargiem. kaut isteniba pareizi ja nemt tad nemt tadu lai pretinieki bistas

     [+] [-]

, 2009-07-16 21:27, pirms 15 gadiem
Ir jau ir viens no labākajiem Eiropā,bet dažiem mūsējiem ir laba pieredze kā viņu iztamborēt,pie tam diezgan skaisti!

     [+] [-]

, 2009-07-16 21:35, pirms 15 gadiem
Tāpat jau reti laukumā tika Toronto sastāvā. Tagad izvēlas kaut ko savam līmenim atbilstošāku.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-16 21:49, pirms 15 gadiem
Izskataas buus interesanta KHL 2. sezona

KHL rulezzz!!! RD rulezzz!!! OzO the best =))

  -1 [+] [-]

, 2009-07-16 21:53, pirms 15 gadiem
Mūžīgais "sezonas-sākumā-pirmais-bet-beigās-uz-soliņa-sēdošais" tomēr uz Krieviju pārvācas... nekas, Mitiščos viņš nebūs labākā situācijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-16 22:29, pirms 15 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Atkal sākās ,tik līdz kāds dodās uz KHL uzreiz zaudē savu spēlēt presmi .Nestrēb zupu karstu,viņš vēl nekur nav aizbraucis,parakstīs līgumu ar kādu NHL pastarīti un tavās acīs atkal būs atbilstoš špīleris. Nitemaki arī nav atbilstoš NHL līmenim ,tikai dēļ tā ka apsvēra tādu domu doties uz KHL
Es tik raustu aiz ūsām tādus kā Tu Principā jau pie savas domas pieturos, bet izteicos tā - krievu patriotu jūtas aizskarošāk.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-16 22:37, pirms 15 gadiem
Lai vai kā, bet Gerbers jau nu tiešām nebūs tas vārtsargs, kura pāriešanu uz KHL NHL jau nu baigi izjutīs.

Nu ir viņš NHL "caurums", ir.

Lai vai kā, bet tieši vārtsargu ziņā KHL (Krievijas hokejam) vēl ir daudz jāstrādā... un nevis ar visādiem tur ierobežojumiem a la "ārzemnieki drīkst spēlēt tikai nepāra datumos, tikai ar aizsietu vienu aci un rokas augstāk par pleciem viņi nedrīkst celt", bet gan reāli sākt trenēt sīkos, tb daudz noderīgāk būtu ieviest obligātu vārtsargu treneri visām sporta skolām un kam, kam, bet nu FHR prezidentam tas būtu toč jāzin.

     [+] [-]

, 2009-07-17 08:59, pirms 15 gadiem
Tiek lēsts, ka ''Atlant'' vadība ir tuvu līguma parakstīšanai ar 34 gadus veco Šveices izlases vārtsargu Martinu Gerberu, kurš pagājušās sezonas sākumā spēlēja NHL klubā Otavas ''Senators''.

Varbūt e-sportam vajadzētu ieviest jaunu sadaļu-transfēru baumas.Kam patīk ,lai lasa.Teiksim es laiku netērētu un tādu sadaļu nemaz nelasītu.

     [+] [-]

, 2009-07-17 10:35, pirms 15 gadiem
vēl ir dzirdēts, ka Atlantam esot arī otra alternatīva (ja nedabūs Gerberu) - Kevins Vīkss