Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''MVD'' uzvar ''Severstal''

''MVD'' uzvar ''Severstal''
Foto: ITAR-TASS

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Oļega Znaroka vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Balašihas ''MVD"' šodien kārtējā spēlē ar 2:1 pārspēja Čerepovecas ''Severstal'', tādējādi izcīnot kārtējo uzvaru čempionātā.

Spēles sākumu gan veiksmīgāk aizvadīja mājinieki, kuri vairāk uzbruka uz ''MVD'' vārtiem un veidoja daudz bīstamu vārtu gūšanas momentu, taču neviens no tiem netika realizēts. Spēles ritējums pirmajā trešdaļā nedaudz pamainījās tās vidū, kad noraidījumu saņēma viens no ''Severstal'' hokejistiem, pēc kā arī ''MVD'' sāka uzbrukt un veidot bīstamas izdevības uz pretinieku vārtiem. Lai arī likās, ka pirmais periods noslēgsies neizšķirti 0:0, tā izskaņā Oļega Znaroka vadītā komanda izvirzījās vadībā, kad 27 sekundes līdz pirmā perioda beigām vārtus ''MVD'' labā guva Deniss Kokarevs, tādējādi izvirzot vadībā viesus.

Arī otro periodu aktīvāk iesāka mājinieki, ko gan veicināja ''MVD'' viena no hokejista nopelnītais noraidījums. Nevienā no izdevībām gan ''Severstal'' vārtus gūt nespēja un rezultāts arvien bija 1:0 par labu ''MVD''. Trešdaļas vidū jau atkal nedaudz iniciatīvu pārņēma ''MVD'', kam arī bija ļoti labas izdevības gūt vārtus un vienu no tām tie izmantoja, kad precīzs, izmantojot vairākumu, bija Aleksejs Ugarovs, tādējādi dubultojot rezultātu un panākot 2:0 par labu ''MVD'' un ar šādu rezultātu arī noslēdzās otrā trešdaļa.

Jau pašā trešdaļas sākumā - 27.sekundē mājinieki vienus vārtus atguva, panākdami 1:2, pēc kā tie turpināja aktīvi uzbrukt uz ''MVD'' vārtiem, taču nesekmīgi. Tajā pašā laikā to ofensīvu ''MVD'' spēja apturēt un spēles beigās jau nevis ''Severstal'', bet gan ''MVD'' bija daudz aktīvāki, kuri varēja gūt pat trešos vārtus, nevis ''Severstal'' otros. Spēle noslēdzās ar ''MVD'' uzvaru 2:1.

Citās šīsdienas spēlēs Maskavas ''Dinamo'' ļoti aizraujošā cīņā ar 4:3 pārspēja Sanktpēterburgas ''SKA'', bet Minskas ''Dinamo'' ar 3:2 pārspēja Maskavas ''Spartak''.

Izmantotie resursi:
khl.ru

 +11 [+] [-]

, 2009-10-15 21:15, pirms 15 gadiem
MVD sogad rada loti labu speeli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-15 21:20, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Pie velna ar visu MVD, ja MnD paņēma kārtējos trīs punktus. Tā MnD jau trešā uzvara pēc kārtas.
Jā, un Hivonens zvērs! 2 vārti, prieks par Minsku! Lēnām sāk iespēlēties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-10-15 21:28, pirms 15 gadiem
machumbi rakstīja: MVD vairs neizskatās pēc MVD.
Znaroks labi pastrādājis! Ja vēl Karsums pievienosies MVD, bail iedomāties, kas tur varētu izveidoties!

  -3 [+] [-]

, 2009-10-15 21:35, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Znaroks labi pastrādājis! Ja vēl Karsums pievienosies MVD, bail iedomāties, kas tur varētu izveidoties!
a kāpēc Karsumam būtu jāiet uz MVD??? tā nebūt nav labākā vieta KHL... es ceru, ka Mārča tiks kādā labākā komandā par MVD...

     [+] [-]

, 2009-10-15 21:37, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: a kāpēc Karsumam būtu jāiet uz MVD??? tā nebūt nav labākā vieta KHL... es ceru, ka Mārča tiks kādā labākā komandā par MVD...
Nē nu protams, bet Oļegs Mārčam varētu dot lielāku spēles laiku un brīvību uz laukuma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja