Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Mačā pret KHL pastarīti "Dinamo" nepieciešama pārliecinoša uzvara

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Mačā pret KHL pastarīti "Dinamo" nepieciešama pārliecinoša uzvara
Kristaps Sotnieks mačā pret "Admiral" laboja divus individuālos rekordus.
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālajā hokeja līgā šodien Rīgas „Dinamo” mēģinās savu līdzjutēju priekšā pieveikt pēdējo vietu KHL ieņemošo Novokuzņeckas „Metallurg”, kura pie reizes ir arī sliktākā aizsardzībā spēlējošā komanda, savukārt Sanktpēterburgā sagaidāms Rietumu līderu duelis – SKA uzņem Maskavas „Dynamo”.

Novokuzņeckas „Metallurg” Rīgā ierodas kā pārliecinoša līgas pēdējās vietas īpašniece, kura no 27. vietas atpaliek par sešiem punktiem. Lieki piebilst, ka Rīgas „Dinamo” nevarēja vēlēties izdevīgāku pretinieku, lai revanšētos savu skatītāju priekšā pēc neveiksmes pret „Admiral”.

Pirms divām dienām dinamieši ielaida piecus vārtus pēc kārtas, bet paši savas iespējas sāka realizēt tikai pēc 50. minūtes, ar ko izrādījās par maz (2:5). Protams, var šo to norakstīt uz iepriekšējā četru spēļu izbraukuma rēķina, taču tas nav nekas unikāls, un, patiesību runājot, „Admiral” uz spēli Rīgā bija jāveic vēl tālāks pārbrauciens.

Šodien gan bukmeikeri paredz ļoti stabilu „Dinamo” uzvaru, novērtējot to ar koeficentu 1,45, kamēr „Metallurg” panākums saņēmis vien koeficentu 5,75. Tam, protams, ir pamats, jo jau tika minēta Novokuzņeckas komandas vieta KHL hierarhijā, un pēdējās piecās spēlēs tā piedzīvojusi četrus zaudējumus. Tiesa, tikai viens no tiem bijis ar vairāk nekā minimālu vārtu starpību, bet septītajā janvārī tika arī izcīnīta uzvara pār vienu no līgas smagsvariem Sanktpēterburgas SKA.

Ņemot vērā, ka mačā pret „Admiral” abus „Dinamo” vārtus guva aizsargs Kristaps Sotnieks, spiediens uz rīdzinieku uzbrucēju pleciem šodien varētu būt pamatīgs. Galu galā, „Metallurg” ar vidēji spēlē ielaistiem 3,16 vārtiem ir sliktākā aizsardzības komanda KHL, un ja ne viņiem, tad kam „Dinamo” gatavojas iemest? Koeficents uz to, ka „Dinamo” gūs vismaz četrus vārtus, ir 2,35.

Pēdējoreiz „Metallurg” tik daudz gan ielaida gandrīz pirms divām nedēļām, taču komandas sastāvā pēdējās dienās notikušas būtiskas pārmaiņas, turklāt ne uz to labāko pusi, proti, uz citām komandām pārcēlušies četri spēlētāji. Koeficents uz to, ka „Dinamo” izdosies noturēt savus pretiniekus ar vieniem vai nevieniem gūtiem vārtiem, ir 1,83.

Tiek piedāvātas arī handikapa likmes, kuras šodien izmantot nebūtu parāk muļķīgi. „Dinamo” uzvara, kas gūta ar vismaz divu vārtu pārsvaru, saņēmusi koeficentu 1,85, bet ar triju vārtu pārsvaru – jau 2,80.

Hokeja cienītājus šodien sagaida viens no KHL sezonas iespaidīgākajiem dueļiem, proti, SKA pret Maskavas „Dynamo”, kuras sastāvā nesen atgriezies Mārtiņš Karsums. SKA pēdējās neveiksmes (jau minētā pret „Metallurg”, tāpat janvārī zaudēts „Admiral” un dabūta baranka no „Sibirj” ar 0:4) ļāvušas „Dynamo” nostabilizēties konferences un visas līgas augšgalā.

Šodienas spēlē Karsuma pārstāvētajai un Znaroka/Vītoliņa vadītajai komandai uzvaras koeficents ir 3,25, kuru, lai arī spēles viesos, noteikti jāizmanto. SKA, protams, centīsies reabilitēties par iepriekšējiem zaudējumiem, taču „Dynamo” tomēr ir līgas līdere un izcīnījusi par deviņiem punktiem vairāk nekā SKA.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-15 14:10, pirms 10 gadiem
"...uz citiem medību laukiem pārcēlušies četri spēlētāji."
Autor - normāls esi???

     [+] [-]

, 2014-01-15 17:19, pirms 10 gadiem
Varēji jau painteresēties, kuri tie četri ir...
xxx77lv rakstīja: "...uz citiem medību laukiem pārcēlušies četri spēlētāji."
Autor - normāls esi???

     [+] [-]

, 2014-01-15 17:48, pirms 10 gadiem
labāk paklusēt