Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerofejevs piespēlē un zaudē Omskā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jerofejevs piespēlē un zaudē Omskā
Aleksandrs Jerofejefs
Foto: metallurg-nk.ru

Piektdienas vienīgajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē Latvijas aizsarga Aleksandra Jerofejeva pārstāvētā Novokuzņeckas ''Metallurg'' izbraukumā ar 2:4 piekāpās Omskas ''Avangard''. Jerofejevs atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli divām soda minūtēm.

''Avangard'' vadībā 9. minūtē izvirzīja Antons Babčuks, bet viesiem izlīdzinājumu otrā perioda sākumā panāca Aleksandrs Golovins. Mača vidū Lase Kukonens ar metienu vārtu augšējā stūrī no kreisā iemetienu apļa atkal izvirzīja vadībā mājiniekus – 2:1. 38. minūtē ''Metallurg'' otro reizi izdevās panākt izlīdzinājumu. Apslidojot vārtus un precīzi metot tuvajā apakšējā stūrī, 2:2 panāca Sergejs Gribanovs. Šajā vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās arī Aleksandrs Jerofejevs.

Taču Novokuzņeckas prieki nebija ilgi, jo jau pēc 57 sekundēm Omska izspēlēja ātru pretuzbrukumu. Jegors Averins ar māņkustību atbrīvojās no aizsarga un piespēlēja uz kreiso malu Ņikitam Ņikitinam, kurš meta precīzi – 3:2. ''Metallurg'' labākā iespēja izglābties no zaudējuma bija mača izskaņā iegūtais lielais vairākums (47 sekundes), taču tajā viesi neko vairāk par vienu tālu metienu nespēja izkombinēt. Vēlāk vārtsargs Sergejs Bobrovskis tika nomainīts pret laukuma spēlētāju, ko izmantoja ''Avangard'', un Jaromirs Jāgrs iemeta tukšos vārtos - 4:2. Drīz atskanēja pēdējā sirēna šajā spēlē.

Jerofejevs šodien atzīmējās ar divām soda minūtēm un vienu rezultatīvu piespēli. Šosezon nospēlētajās 37 spēlēs Jerofejevam ir sakrāti pieci punkti (1+4).

''Avangard'' KHL Austrumu konferencē saglabā 4. vietu. Tagad Omskai ir 74 punkti. Līdere ar 98 punktiem ir Magņitogorskas ''Metallurg'', savukārt Novokuzņecka ar 42 punktiem paliek pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs: sladkij

     [+] [-]

, 2010-01-15 18:32, pirms 14 gadiem
sladkij rakstīja: Jerofejevs ir panemts izlase??
nee! bet skatijos speli vinjam 2 pases bija

  +2 [+] [-]

, 2010-01-15 20:24, pirms 14 gadiem
JErefejavam paveicaas, ka nedabuuja bietee no Svitova.. domaaju, ja nebuutu kautinja ar Vitjazu un sekojosho notikumu un sankciju Sasham labi tiktu iesveerts, par to nesmuko speeka panjeemienu pret Svitovu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja