Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Saulietis izvicina dūres, minskieši zaudē Kazaņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Saulietis izvicina dūres, minskieši zaudē Kazaņā
Kaspars Saulietis
Foto: hcdinamo.by

Šodien tika aizvadītas kārtējās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles. No latviešiem laukumā devās vienīgi uzbrucējs Kaspars Saulietis, kas tika noraidīts līdz spēles beigām, bet viņa komanda Kazaņā zaudēja ar 1:4.

Latviešu uzbrucēja Kaspara Saulieša pārstāvētā Minskas ''Dinamo'' Kazaņā tikās ar pašreizējiem Gagarina kausa ieguvējiem ''AK Bars'', kurus divas dienas iepriekš ar rezultātu 3:1 pieveica Rīgas ''Dinamo''. Pirmajā trešdaļā minskieši zaudēja vienus vārtus, bet otrā perioda sākumā nokļuva zaudētājos jau ar 0:2. Tiesa, tad viņi vienus vārtus atguva, bet tad nāca Saulieša zvaigžņu stunda - noraidījums līdz spēles beigām par kautiņu ar Grigoriju Paņinu, kuram tāds pats sods.

Šīs pašas trešdaļas beigās kazaņieši guva trešos, bet spēles beigās jau ceturtos vārtus, svinot uzvaru ar 4:1. ''Dinamo'' labā vienīgos vārtus, realizējot vairākumu, guva Vladimirs Deņisovs, savukārt ''AK Bars'' rindās 1+1 Jarko Immonenam, bet 0+2 aizsargam Iļjam Ņikuļinam. Jāpiebilst, ka spēles beigās desmit minūšu disciplināro sodu nopelnīja bijušais Rīgas ''dinamietis'' Duvijs Vestkots.

Šodienas centrālajā spēlē Ufā ''Salavat Yulaev'' ar 3:2 pārspēja Magņitogorskas ''Metallurg'', lai gan pēc pirmās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 1:0. Otrās trešdaļas sākumā 1:1 panāca Aleksandrs Radulovs, taču ''Metallurg'' vadību atjaunoja Aleksandra brālis Igors. Pēcāk divus vārtus guva mājinieki, uzvarot ar 3:2. Jāatzīmē, ka arī šajā spēlē neiztika bez dūru izvicināšanas, kas labāk iespaidoja ''Salavat Yulaev'' hokejistus, kas drīz pēc tam panāca 2:2.

Vēl šodien spēli aizvadīja arī Rīgas ''Dinamo'' gaidāmie pretinieki Toljati ''Lada'', kas savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica spēcīgo Maskavas ''Dinamo'' vienību. Mājinieku labā abus vārtus guva Romāns Kukumbergs. Šajā spēlē kopumā tika sapelnītas vien desmit soda minūtes.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2009-11-14 17:46, pirms 14 gadiem
:d labs velviens kauslis latvijas izlasee
Slēpts komentārs: Krokodils

  +8 [+] [-]

, 2009-11-14 17:50, pirms 14 gadiem
Nu žel Saulieša,bet prieks Rigas tas ir labak

 +13 [+] [-]

, 2009-11-14 17:50, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Vēl viens? Nu šis bija vienkārši gadījuma kautiņš, nav jau viņš nekāds IVanāns, starp citu arī met iekšā golus un dala piespēles!

P.S Par spēli, žēl , ka zaudēja, bet Ņižņikamskā jāņem 3 punkti!
Minskai jāzaudē punkti Ņižņikamskā (Saulietis var vākt statistiku). Minska brauc tur, kur pabijusi Dinamo Rīga, un komandas ir dusmīgas!

  +4 [+] [-]

, 2009-11-14 17:52, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Vēl viens? Nu šis bija vienkārši gadījuma kautiņš, nav jau viņš nekāds IVanāns, starp citu arī met iekšā golus un dala piespēles!

P.S Par spēli, žēl , ka zaudēja, bet Ņižņikamskā jāņem 3 punkti!
Ļoti ceru, ka Minska zaudēs.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-14 17:54, pirms 14 gadiem
kemrausis rakstīja: Minska brauc tur, kur pabijusi Dinamo Rīga, un komandas ir dusmīgas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-11-14 18:16, pirms 14 gadiem
Baigi labi ka Minska zaudeja, tagad atpaliekam no viniem tikai par 3 punktiem... japanak vini un jatiek 8nieka sava konference, tad jau viss nokartosies lidz sezonas beigam...
Slēpts komentārs: beiziiters

     [+] [-]

, 2009-11-14 18:47, pirms 14 gadiem
kur ir video ????????

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 18:51, pirms 14 gadiem
verty rakstīja: :d labs velviens kauslis latvijas izlasee
Vel viens un kauslis izlasē! Tu smejies?

Pirmkart zinot attiecibas, kadas Znarokam ir ar Saulieti, mes vinu neredzesim izlase kamer to saks vadit kads cits treneris... un tas nenotiks driz, jo paslaik Znaroka izlase izpilda prasibas un pat vairāk...

Un runajot par otru musu "kausli" NHL, kas tavuprat bus izlase, ari vins var uz kadu laicinu izlasi aizmirst, jo pagaidam ir speletaji, kas spej taisit rezultatu un vins no tiem nav...
Un kā pieradijas aizpagajusa PC neko dizu vins neradija, tapec nebrinos kapec vinu nepanema uz pērno PC... + vel izmaksas kas jamaksa izlasei par vinu LA Kingiem, tas nav to verts... Un ne PC, ne OS kautinus ka tadus nepielauj- iedos uzreiz diskābeli jau par nomestiem cimdiem... tapec ari sogad bez IVANANA!!!

bet tas tā... tavai zināšanai...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-14 19:56, pirms 14 gadiem
pureklis rakstīja: nu nu labāk ivananu nekā to srano beerzinju..
viss ir Znaroka rokās... Es labak gribetu redzet vel Kuldu sastava, bet znaroks laikam vinu nepazist..