Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Dinamo" sagaidīs "Traktor" un centīsies turpināt pret SKA uzsākto

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Dinamo" sagaidīs "Traktor" un centīsies turpināt pret SKA uzsākto
Juris Upītis un Kails Vilsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas „Dinamo” šodien 19:30 uzsāks spēli pret Čeļabinskas „Traktor”, kura pēdējās dienās guvusi lielu Latvijas hokeja līdzjutēju ievērību, jo nolēmusi atteikties no Laura Dārziņa pakalpojumiem.

Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš šo sezonu par veselības paraugu nosaukt nevar un jau ilgāku laiku mokās ar traumu, no kuras pilnvērtīgi atlabt nesanāk. „Traktor”, kurai tā jau problēmas sniedzas pāri galvai, nolēma ar Dārziņu daudz neceremonēties un šobrīd nosūtījusi viņu uz fārmklubu.

„Traktor” priekšnieku neapmierinātība (ne ar Dārziņu, bet kopumā) ir tīri labi saprotama, jo pagājušās sezonas KHL fināliste bija zaudējusi piecos mačos pēc kārtas un tikai aizvakar ar uzvaru pār „Atlant” (3:2) pārtrauca šo nepatīkamo sēriju, kura bija atsviedusi Čeļabinsku uz astoto vietu Austrumos. „Traktor” arī ir trešā mazrezultatīvākā komanda savā konferencē un 35 spēlēs guvusi tikai 79 vārtus. Koeficents uz to, ka Jakubs Sedlāčeks vai Mikaels Telkvists neļaus viņiem šodien gūt vairāk par vieniem vārtiem, ir 2,35.

Kā pierādīja iepriekšējā Rīgas „Dinamo” spēle, tad arī Sedlāčeks mūsu vienības vārtus spēj nosargāt lieliskā līmenī. SKA gan guva četrus vārtus, taču arī radīja pietiekami daudz iespēju, lai kādam citam vārtsargam iemestu 10. „Dinamo” ļoti aizraujošā spēlē uzvarēja ar 6:4, un lai arī aizsardzība nebija tajā pašā augstākajā līmenī (pretī tomēr bija nevis kaut kāda Minska vai „Amur”, bet SKA), rīdzinieku uzbrucēji parūpējās par skaistu izrādi.

Pēcspēles konferencē abu vienību treneri atzina, ka lielu lomu spēlējuši „Dinamo” pretuzbrukumi, taču šodien nez vai tie radīsies tik lielā skaitā kā pret SKA, jo kā pirmais numurs vismaz bukmeikeru vērtējumā spēlēs „Dinamo”. Koeficents uz Rīgas komandas uzvaru ir 2,00, bet viesu izredzes novērtētas ar 3,15. Jādomā, ka pēc četriem ielaistajiem vārtiem pret SKA „Dinamo” treneri būs likuši papildus uzsvaru uz disciplīnu aizsardzībā, tādēļ tik rezultatīvu spēli kā iepriekšējo nez vai sagaidīsim. Koeficents uz „Total goals Under 4,5” ir 1,80.

Jāatceras gan, ka „Dinamo” decembra sākumā nemaz tik lieliski nespēlēja, un zaudējumi bija biežāki nekā uzvaras, tiesa, Rietumu vadošajā četriniekā noturēties izdevās tik un tā. Nesnauž gan arī konkurenti, un rokas stiepiena attālumā ir „Donbass”, „Lev” un „Medveščak”...

Artis Ābols atzina, ka spēles pirmo pusi, kurā „Dinamo” izvirzījās vadībā 4:0 pret SKA, viņa komanda aizvadījusi perfekti. Pret „Traktor” droši vien nevajadzētu pat 30 minūtes perfektas spēles, taču cik gan bieži „Dinamo” pēc lieliskiem mačiem pret līgas līderiem nav nākamajā reizē iekritusi pret līgas pastarīti, kāda „Traktor” nebūt nav.

  -2 [+] [-]

, 2013-12-13 09:12, pirms 11 gadiem
Jācer ka vienu golu jau izmocīs!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-13 09:31, pirms 11 gadiem
Kas,Traktors?