Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Neftekhimik'' papildlaikā pieveic ''Severstal''

''Neftekhimik'' papildlaikā pieveic ''Severstal''
Kontinentālā Hokeja līga

Šovakar tika aizvadītas kārtējās spēlēs KHL čempionāta ietvaros, kur vienā no interesantākajām cīņām Ņizņekamskas ''Neftekhimik'' papildaikā uzvarēja Čerepovecas ''Severestal''.

Lai arī spēles uzvarētājs tika noskaidrots tikai papildlaikā, pirmais periods aizritēja diezgan mierīgā cīņā, un visas trešdaļas laikā abu komandu hokejisti vien spēja atzīmēties ar trim noraidījumiem. Tomēr jau otrajā periodā spēle kļuva interesantāka un trešdaļās vienpadsmitajā minūte spēles rezultātu atklāja Deniss Kočetkovs, izvirzot ''Neftekhimik'' vadībā ar 1:0. Čerepovecas ''Severstal'' izdevās atspēlēties jau pēc trim minūtēm - Jurijs Trubačovs vairākumā izlīdzināja rezultātu, bet periods ar šādu rezultātu nebeidzās, jo vēl pēc divām minūtēm Andrejs Ivanovs guva vārtus Ņižņekamskas komandas labā, un pirms pēdējās trešdaļas ''Neftekhimik'' bija vadībā ar 2:1.

Trešajā periodā ''Severstal'' centās atspēlēties un viņiem tas izdevās, jo četras minūtes līdz spēles beigām Sergejs Soins panāca neizšķirtu 2:2. Līdz pamatlaika noslēgumam nevienai no komandām neizdevās gūt uzvaras vārtus, tāpēc to nācās noskaidrot papildlaikā. Šoreiz veiksmīgāki izrādījās ''Neftekhimik'', kuru labā papildlaika piektajā minūtē izšķirošos vārtus guva Aleksandrs Islamovs, tādējādi izcīnot savai komandai svarīgu uzvaru.

Saistoša spēle izvērtās arī starp Maskavas ''Dinamo'' un Čehovas ''Vitjaz'', kur ar rezultātu 4:2 uzvaru svinēja ''Dinamo''. Šis panākums komandai nenāca viegli, jo lai arī ''Vitjaz'' ir vieni no turnīra pastarīšiem, komandas spēlētāji izrādīja lielu pretestību ''Dinamo'' spēlētājiem. Maskavas komanda uzvaru nodrošināja tikai astoņas minūtes līdz spēles beigām, kad izšķirošos vārtus guva Ēriks Landrī. Vēl šovakar vieni no čempionāta līderiem Kazaņas ''AK Bars'' rezultatīvā spēle pieveica Ņižņijnovgordas ''Torpedo'' ar 6:3, bet pretstats šai spēlei bija cīna starp Novokuzņeckas ''Metallurg'' un Maskavas ''CSKA", kur maskavieši uzvarēja ar minimālu rezultātu 1:0.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-12 21:26, pirms 16 gadiem
14.vieta mums jau 4 punktu attālumā, bet 16. atpaliek tos pašus četrus punktus.. Ja nesāksim uzvarēt beidzot, būs grūti PO zonā noturēties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-12 21:38, pirms 16 gadiem
āris spāre rakstīja: 14.vieta mums jau 4 punktu attālumā, bet 16. atpaliek tos pašus četrus punktus.. Ja nesāksim uzvarēt beidzot, būs grūti PO zonā noturēties.
nesaaksim,nesaaksim uzvareet!!! paarsteigums ir beidzies--priekshaa skarbaa realitaate!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 22:03, pirms 16 gadiem
Boore rakstīja: Besi del neftekhimik neuzvareju 12LVL @@
Maini attieksmi... būs vieglāk Es, ieskaitot naudu toto kontā, to arī automātiski norakstu... Tad neviens nav vainīgs... Ja laimēju palielāku summiņu... Priecājos... Ja neuzvaru, pašsaprotami...

Sports ir sports... un toto nedrīkst krist azartaa... jaaliek tikai uz zināmām spēlēm... tas laimestus tuvina..

     [+] [-]

, 2008-11-12 22:37, pirms 16 gadiem
Ak Bars-Torpēdo tiešām bija ļoti skatāma spēle, rezultāts varēja būt arī daudz lielāks ja abas komandas nemestu pāri vai garām vārtiem 100% momentos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 23:24, pirms 16 gadiem
Pastījos tabulā un skatos Znaroks jau ticis līdz Dinamo

P.S. eSporta nepareiza tabula

     [+] [-]

, 2008-11-12 23:37, pirms 16 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Pastījos tabulā un skatos Znaroks jau ticis līdz Dinamo

P.S. eSporta nepareiza tabula
Drosi vien neviens neapdeito

     [+] [-]

, 2008-11-13 15:50, pirms 16 gadiem
Neftekhimik baigi dod vaļā, to pierāda arī Dinamo spēle pret viņiem...