Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"SKA" sausā uzvara pret "Atlant"

"SKA" sausā uzvara pret "Atlant"
Sanktpēterburgas ''SKA'' hokejisti
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.ru

Sanktpēterburgas „SKA” hokejisti sestdienas pievakarē ar 3:0 izbraukumā apspēlēja Mitišču „Atlant” komandu Gagarina kausa Rietumu konferences pusfināla sērijā izvirzoties vadībā ar 2:1.

Pēc sērijas pirmajām divām spēlēm Sanktpēterburgā rezultāts bija neizšķirts 1:1. Pirmajā mačā „Atlant” izsēja divu vārtu pārsvaru un zaudēja ar 3:5, bet otrajā mačā revanšējās ar 3:1. Šodien komandas aizvadīja pirmo no divām spēlēm Mitiščos.

Spēle aizritēja ar „SKA” pārsvaru, taču vārtus viesiem izdevās gūt vien otrā perioda izskaņā – 37. minūtē izcēlās Maksims Afinogenovs. Trešā perioda sākumā Petrs Pruha dubultoja viesu pārsvaru, bet nepilnas sešas minūtes pirms trešdaļas beigām Maksims Ribins vairākumā pielika punktu „SKA” uzvarai – 3:0.

Nākamais mačs pirmdien atkal „Atlant” laukumā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


Slēpts komentārs: studentss
, 2011-03-12 19:23, pirms 13 gadiem
nu ja ja musms neveicas tad viniem neveicas nu wnk saikne
, 2011-03-12 20:03, pirms 13 gadiem
Iepriekšējā spēle bija nejaušība. SKA šo sezon ir monstri, bet nav neapturami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-13 16:54, pirms 13 gadiem
Fināla obligāti jaspēle Rīga Dinamo vs Salavats! savādak nevar būt.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.