Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Mareks: ''Metu, taču ripa negāja vārtos''

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mareks: ''Metu, taču ripa negāja vārtos''
Jans Mareks
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Šodien otrās ''play off'' spēles aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences klubi. Visos mačos uzvarēja mājinieki, sērijā panākot 2-0. Tiesa, nākamie mači zaudētāju laukumos. Pēc mača (3:1) pārdomās dalījās Magņitogorskas ''Metallurg'' un Čeļabinskas ''Traktor'' pārstāvji.

''Es metu un metu, taču gūt vārtus nesanāca. Jāsaka, ka vienkārši laimīgi trāpīju to vienīgo ripu,'' pēc spēles sacīja viens no Magņitkas uzbrukuma līderiem, čehu leģionārs Jans Mareks, kurš šosezon cīnījies ar savainojumiem. Viņam šodienas spēlē vieni gūtie vārti, taču izdarīti septiņi metieni. ''Vajadzēja būt vismaz četriem goliem...''

''Šodien sanāca visai labs mačs, it īpaši spēles izskaņa. Protams, visi tie incidenti [Pašā mača izskaņā Čeļabinskas ''Traktor'' hokejisti uzbruka mājiniekiem, nopelnot noraidījumus par rupjību un sitienu pretiniekam ar nūju]... Arī mani spēlētāji rīkojās nepareizi - jau vairākas reizes esmu teicis, ka šādos konfliktos iesaistīties nedrīkst. Esam izpildījuši savu plānu, vēl atliek viena uzvara,'' pēc mača skarbs bija ''Metallurg'' galvenais treneris Valērijs Belousovs. Viņa padotie uzvarēja arī vakar, pretiniekus apspēlējot ar 5:2.

Īss un konkrēts bija ''Traktor'' galvenais treneris Andrejs Nazarovs: ''Sērijā esam iedzinējos ar 0-2. Neko, spēlēsim tālāk.'' Nāmaie divi mači notiks Čeļabinskā, tomēr mājiniekiem būs visai sarežģīti sēriju vēlreiz aizvest līdz Magņitogorskai.

Izmantotie resursi:
sovsport.ru

Slēpts komentārs: Yurchix

  +7 [+] [-]

, 2010-03-12 23:23, pirms 14 gadiem
un kas tur slikts? Šaubos, ka Šupis tā saka tāpat vien.. Šādi izteikumi ļoti labi nolaiž komandu uz zemes (ledus), liek saprast, ka pretī tomēr stāv meistarīgāka un kopumā labāka komanda, ko var uzvarēt tikai ar disciplinētu spēles plāna izpildi.

     [+] [-]

, 2010-03-12 23:26, pirms 14 gadiem
Yurchix rakstīja: Un tikai RD treneris saka... "Es ... biksēs no prieka... man neko vairāk nevajag par šīm uzvarām, par kurām pašam bija pārsteigums..."
Tak lai saka. SKA atkal saklausīsies to visu un domās, ka nu jau gan apslidos priecīgos RD uz vienas slidas.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-12 23:27, pirms 14 gadiem
Nekas slikts tur nebūtu, ja sezonas sākumā Šuplers jau nebūtu "pamuldējies".

Varētu teikt, ka runā komandas labā. Bet šobrīd to uztveru kā Šuplera atkāpšanās ceļu (kā sezonas sākumā).

  -1 [+] [-]

, 2010-03-12 23:29, pirms 14 gadiem
Yurchix rakstīja: Nekas slikts tur nebūtu, ja sezonas sākumā Šuplers jau nebūtu "pamuldējies".

Tad arī varētu teikt par runāšanu komandas labā.

Savādāk, šobrīd to uztveru kā Šuplera atkāpšanās ceļu.
Nē, Tu vienkārši esi salasījies Puči.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-12 23:31, pirms 14 gadiem
gattiss rakstīja: Nē, Tu vienkārši esi salasījies Puči.
Kur tad Puče ko tādu raksta? Obligāti izlasīšu!

     [+] [-]

, 2010-03-13 09:15, pirms 14 gadiem
Magnitai un Rigai jabut Gagarina kausa finala (rock)