Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Metallurg" uzvar un panāk izlīdzinājumu

"Metallurg" uzvar un panāk izlīdzinājumu
Magņitogorskas Metallurg līderis Jans Mareks
Foto: ITAR-TASS

Šovakar norisinājās otra ceturtdaļfināla Kontinentālās hokeja līgas spēle starp "Atlant" un Magņitogorskas "Metallurg" komandām. Šoreiz ar rezultātu 4:3 pārāki bija "Metallurg" hokejisti, kas tādejādi sērijā panāca izlīdzinājumu 1:1.

Spēli aktīvāk iesāka mājinieki "Atlant" hokejisti, kuri arī pelnīti izvirzījās vadībā. Pēc Arhipova metiena vietā bija vārtsargs Proskurjakovs, taču pie atsistās ripas pirmais piesteidzās Nikolajs Proņins, kurš arī pārspēja viesu komandas vārtsargu un izvirzīja vadībā savu komandu. Nedaudz vēlāk abas komandas apmainījās ar divu minūšu noraidījumiem, taču nevienai šos noraidījumus neizdevās pārvērst vārtu guvumā. Vēlāk mājinieki varēja panākt 2:0, taču Aleksejam Gluhovam neizdevās kārtīgi apstrādāt ripu. 17. minūtē viesi jau bija tuvu tam, lai panāktu izlīdzinājumu, taču visus trīs metienus atvairīja "Atlant" vārtsargs Emerijs.

Otrā perioda sākumā "Atlant" spēlētājs Arhipovs saņēma divu minūšu noraidījumu par turēšanu ar nūju. Pēc pāris sekundēm Igors Koraļovs nopelnīja vēl divas soda minūtes un mājinieki palika trijatā pret pieciem "Metallurg" hokejistiem. Viesi prata izmantot šo "lielo" pārākumu – vispirms Tomašs Rolineks no asa leņķa panāca izlīdzinājumu, bet pēc 20 sekundēm Vladimirs Maļenkijs vadībā izvirzīja jau viesus. Jāatzīmē, ka šie bija diezgan kuriozi vārti – vispirms no zilās līnijas metienu pa vārtiem izdarīja Varlāmovs, taču ripa lidoja garām vārtiem un atsitās pret bortu. Metiens bija tik spēcīgs, ka ripa atleca pie vārtiem. To uztvēra Maļeņkijs un raidīja vārtu virzienā. Tā trāpīja pa Emerija kājsargiem un ielidoja vārtos.

Pēc piecām minūtēm mājinieki tomēr spēja samazināt rezultātu – Dmitrijs Bikovs no apmēram trīs metru attāluma trāpīja pa vārtu pārliktni un ripa ielidoja vārtos. Otrās trešdaļas beigās viesi palika mazākumā – divas minūtes nopelnīja Jaroslavs Kudrna, taču šis noraidījums deva labumu, jo Aleksejs Kaigorodovs aizskrēja pretuzbrukumā un no nūjas neērtās puses ieraidīja ripu Emerija sargātajos vārtos – 3:2 pēc otrās trešdaļās vadībā "Metallurg".

Trešajā trešdaļā jau spēles septītajā sekundē viesi palika mazākumā, jo divas minūtes par laika vilcināšanu nopelnīja Vitālijs Atjušovs. Tagad viesiem nācās trijatā aizsargāties pret pieciem "Atlant" spēlētājiem. Mājiniekiem, lai panāktu neizšķirtu, bija vajadzīgas tikai 40 sekundes, kad ar neatvairāmu sitienu vārtus guva Vadims Homickijs – 3:3. Pēc sešām minūtēm teicama izdevība bija viesiem – mājinieku komandas aizsargs pie zilās līnijas pazaudēja ripu, kuru uztvēra divi viesu komandas uzbrucēji. Abi izgāja pret vārtsargu, taču šoreiz pārāks bija Emerijs, kurš atvairīja metienu no viena metra attāluma.

Pēc pāris minūtēm spēles iniciatīva pārgāja viesu pusē, taču vārtus viņiem gūt neizdevās. Nedaudz vēlāk sāka parādīties jau pirmie asumi, taču mača tiesnesis nevienu spēlētāju nenoraidīja. Vēlāk spēle kļuva mierīgāka, taču tas iemidzināja mājiniekus, jo spēles 54. minūtē Vladislavs Bulins ar vieglu metienu no zilās līnijas panāca 4:3 par labu "Metallurg". Nedaudz vēlāk mazākumā palika viesi. Mājinieki apmainīja vārtsargu pret laukuma sasto spēlētāju, taču laika, lai panāktu izīdzinājumu, viņiem nepietika un spēle noslēdzās 4:3 par labu "Metallurg".

Sērijā tagad rezultāts kļuvis neizšķirts 1:1.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-12 20:38, pirms 15 gadiem
Ļoti labi!

     [+] [-]

, 2009-03-12 20:42, pirms 15 gadiem
Atlant visu pulveri jau būs izšāvuši, es paredzu, ka 1/2 finālā būs Omska, Magņitka, Lokomatīve un MDinamo!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-12 20:48, pirms 15 gadiem
Loko un MDinamo 100%,Omska 75%,Magņitka 50/50

  -1 [+] [-]

, 2009-03-12 20:51, pirms 15 gadiem
slikti

  -1 [+] [-]

, 2009-03-12 21:16, pirms 15 gadiem
Žēl, tagad vajag spēlēt vienu lieku spēli Magnitogorskā(((

  -1 [+] [-]

, 2009-03-12 21:17, pirms 15 gadiem
fināls omska-md
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja