Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Dinamo'' nākamie pretinieki uzvar

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Dinamo'' nākamie pretinieki uzvar
Čerepovecas hokejisti
Foto: khl.ru

Šovakar Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlēs pie uzvarām tika nākamie Rīgas ''Dinamo'' pretinieki: Čerepovecas ''Severstal'' viesos ar 4:2 pārspēja Maskavas ''CSKA'', savukārt Sanktpēterburgas ''SKA'' viesos ar 4:1 pieveica Minskas ''Dinamo''.

Nākamais Rīgas ''Dinamo'' sāncensis Čerepovecas ''Severstal'' šovakar viesos ar 4:2 pieveica Maskavas ''CSKA''. Rezultātu gan atklāja maskavieši, taču ''Severstal'' atbildēja ar trīs vārtiem pēc kārtas. 12 minūtes pirms pamatlaika beigām armijnieki deficītu samazināja līdz minimumam, taču ielaida arī ceturtos vārtus. Uzvarētāju rindās Maksimam Čudinovam divas piespēles, ''CSKA'' komandā 1+1 Jakovam Rilovam. Pret ''Severstal'' rīdzinieki spēlēs pēc divām dienām, bet pret maskaviešiem - 18. janvārī.

Otrā spēlē Sanktpēterburgas ''SKA'', kas Rīgā viesosies svētdien, viesos ar 4:1 uzvarēja Minskas ''Dinamo'', lai gan mača pirmajā pusē rezultāts bija neizšķirts. Spēles rezultātu ar precīzu raidījumu atklāja čehs Petrs Čajaneks, bet pateicoties Džefa Pleta vārtiem, mājinieki panāca izlīdzinājumu. ''SKA'' vadību atguva jau otrajā trešdaļā, bet nostiprināja mača izskaņā, gūstot divus vārtus pēdējo minūšu laikā. Čajanekam divi vārti, Maksimam Afinogenovam 1+1.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-12 22:09, pirms 13 gadiem
Lai vini uzvar , vinelga vinus sagaida tas pats kas sodien notika ar Spartak Moscow
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-12 22:32, pirms 13 gadiem
vajag to Severstaļu kārtīgi iznest.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-12 22:34, pirms 13 gadiem
freeze rakstīja: Kaut ja viņus tas sagaidīs, mums gar SKA, Atlant un laikam jau arī Severstaļ nav nekāda sakara, mums vairs viņus neapdzīt, bet Minsku un Spartaku gan derētu atstāt aiz sevis...
Tu mulkibas neruna labi? kapec mes nevaram apdzit? mes uzvaram savas speles un viss bus Labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja