Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Flemings paliek ''Avangard''

Flemings paliek ''Avangard''
Veins Flemings
Foto: www.flames.nhl.com

Kanādiešu treneris Veins Flemings paziņojis, ka nepametīs Omskas ''Avangard'' galvenā trenera amatu pēc notikuma, kad spēlē pret Čehovas ''Vityaz'' pēc otrā perioda viņš pameta komandas rezervistu soliņu.

Flemings pameta komandu spēlē pret Čehovas ''Vityaz'', kad pēc otrā perioda viņš atstāja komandas rezervistu soliņu, kas lika runāt par trenera iespējamo nomaiņu Omskas klubā. Tomēr kanādiešu speciālists turpinās darbu kā ''Avangard'' galvenais treneris: ''Es turpināšu strādāt ar šo komandu. Kad tikos ar kluba ģenerālmenedžeri, viņš man lūdza turpināt darbu.''

Notikusī epizode Flemingam bija kas jauns: ''Pēc otrā perioda pie manis pienāca komandas ģenerālmenedžeris, kurš man pavēstīja, ka trešajā trešdaļā ''Avangard'' vadīs mans palīgs. Vēlāk viņš precizēja, ka neesmu atlaists, tomēr manā trenera karjerā tā bija pirmā reize, kad man nācās pamest komandu spēles laikā. Kad to izdzirdēju, mierīgi pametu arēnu un devos mājās.''

Omskas ''Avangard'' gan izcīnīja uzvaru spēlē pret Čehovas ''Vityaz'' ar 2:1, kas bija komandas ceturtā uzvara pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-11 14:15, pirms 15 gadiem
tas viss tik tiešām ir tā nedaudz jokaini... un diez vai šāda sitoācija (atklāta neuzticības parādīšana galvanajam trenerim, no komandas vadības puses) veicinās komandas mikroklimatu. lai nu kā, to vislabāk varēsim pārbaudīt 16ajā janvārī paši uz savas ādas.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-11 16:46, pirms 15 gadiem
neputns rakstīja: un diez vai šāda sitoācija (atklāta neuzticības parādīšana galvanajam trenerim, no komandas vadības puses) veicinās komandas mikroklimatu. lai nu kā, to vislabāk varēsim pārbaudīt 16ajā janvārī paši uz savas ādas.
Plus veel Jagra domas par speeleeshanu Pingviinos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-11 20:26, pirms 15 gadiem
kharlamovs rakstīja: Daudz tu zini par jagra domām,to viņš tev personīgi pačukstēja,vai jaungada plosts nav gļukus atnesis?
Nav duumu bez uguns, skaidrs ir tas ka Omskaa lietas neiet tik labi kaa saakumaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-11 22:11, pirms 15 gadiem
Es jau nerakstiiju, ka man vinju probleemas baigi ruup, preciizaak man ir pilniigi po tas

Skiet ka tev pasham ir probleemas ar jaungada plosta novietoshanu piestaatnee

     [+] [-]

, 2009-01-11 22:39, pirms 15 gadiem
Galu galaa iemesls tik un taa netika pateikts.