Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: ""Bullīšos" nozīme arī veiksmei"

Andrejs Siliņš

Šuplers: ""Bullīšos" nozīme arī veiksmei"
Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles Arēnā Rīga starp Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA vienībām "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers uzsvēra veiksmes nozīmi pēcspēles metienu sērijā.

"Mačs padevās ļoti interesants un spraigs," spēli komentēja Juliuss Šuplers. "Pirmajā trešdaļā labāk spēlēja viesi, savukārt otrajā mēs. Spēles liktenim bija lemts izšķirties pēcspēles metienos, un šajā komponentā pārāki bija viesi. Naumovs spēlēja ļoti labi. Tāpat esmu pateicīgs visiem saviem spēlētājiem, jo, iespējams, mēs šodien spēlējām pret nākamajiem KHL čempioniem. Šī noteikti bija labākā komanda, kas līdz šim viesojusies Rīgā. Abi vārtsargi nospēlēja ļoti labi. "Bullīšos" liela nozīme ir ne tikai meistarībai, bet arī veiksmei. Ne vienmēr visu izšķir individuālā spēlētāju meistarība."

Šuplers arī komentēja situāciju ar jauno komandas vārtsargu: "Ar jauno vārtsargu esmu apmierināts, taču pa īstam pārbaudīt viņu varēs tikai tad, kas viņš spēlēs. Savukārt ar laišanu laukumā jābūt uzmanīgiem, jo, kā jau zināms, vārtsargs ir puse no komandas. Šobrīd vēl nemāku teikt, kad viņš debitēs."

Berijs Smits, SKA galvenais treneris: "Aizvadījām ļoti veiksmīgu pirmo trešdaļu. Otrajā nedaudz atlaidām un ļāvām pretiniekam pārņemt iniciatīvu spēlē, līdz ar to krietni nogurām. Trešā trešdaļa bija līdzīga. Uzvarēt varēja kā viena, tā otra komanda, bet šoreiz tas izdevās mums. Prieks, ka izdevās īstenot savu spēles stilu, kas šosezon vērsts uz labu aizsardzību."

1 2 37 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2008-10-09 23:03, pirms 16 gadiem
Ja nav meistariibas, tad veiksme neglaabs Objektiivs speles galaiznakums!!
Slēpts komentārs: marcanato
Slēpts komentārs: Zudkaaa

 +10 [+] [-]

, 2008-10-09 23:13, pirms 16 gadiem
Neviss kaut kaads aizsargs, bet ljoti tehnisks aizsargs.

 +15 [+] [-]

, 2008-10-09 23:13, pirms 16 gadiem
marcanato rakstīja: Veiksmei??? No saakuma vajag izveeleeties pareizos speeleetaajus kuri metiis bulliishus un tad varam runaat par veiksmi
ka man jus besijat muzigi neapmierinatie fani, ja nav nekas sakarigs ko teikt varbut labak pakluset !!!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-09 23:15, pirms 16 gadiem
Saprotat ne jau tikai no Suplera atkarīgs, bet arī vai spēlētājs vispār grib mest to bullīti.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-09 23:16, pirms 16 gadiem
kuro meta bulisus? speli neredzeju...

  -1 [+] [-]

, 2008-10-09 23:21, pirms 16 gadiem
Cipuli wajadzeeja palaist...

  +3 [+] [-]

, 2008-10-09 23:25, pirms 16 gadiem
Bullisi RD izpildijuma bez izdomas, izeju un metu, ka puiseliem macoties izpildit so svarigo speles elementu...

  +3 [+] [-]

, 2008-10-09 23:48, pirms 16 gadiem
nezinu,man spēle patika,protams sākums tāds švaks,bet otrā puse jau bija okej,nu tas ka bullīšos laime neuzspiidēja hū kērs,viens punkts jau ir tāpat.Nekad jau nebus tikai veiksmes,tas tik parāda cik liidziigi ir speeki komandaam,Gribējās jau lai Cipulis un Dārziņš iemet,tie čāļi tomēr reāli kapāja,bet nu okej! Cepuri nost Naumovam nebiju redzējis ka tik daudz pendeles atraida!!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-09 23:54, pirms 16 gadiem
Naumovs vienmēr mācējis stāvēt 1 pret 1. Tur man šaubu nebija.

     [+] [-]

, 2008-10-10 00:01, pirms 16 gadiem
Cik var par tiem bulisiem..pirms bulisiem treners parasa speletajam vaj vins ir gatavs psihologiski to bulliti mest un vaj vinam ir parlieciba par saviem spekiem...tie bija tiem kam bija jamet....un tiem kas saka ka bulisi izmesti bez izdomas iesaku pasiem uzkapt uz slidam un pameginat ka ir izmest bulliti....vis bija ok...priecajamies ka ieguvam vienu punktu...si bija khl labaka komanda., nesprieziet pec tabulas, ta neparada objektivo speku sameru..

  -2 [+] [-]

, 2008-10-10 00:02, pirms 16 gadiem
Nez, man liekas ziemeļamerikānī stipri pavirši meta savus bullīšus, jau pārbaudes spēlēs redzēju ka pieslido met spēcīgi un garām, tad nodomāju tāpat prikoļās...katrā ziņā man liekas bezatbildīgi pieslidot un no dažiem metriem aizplivināt garām vārtiem.
Spēle parādīja ka mums ļoti nepatīk ja sāk presinot jau mūsu zonā, arī vairākumā vietējie apjūk, ja pretinieks nevis paklausīgi uztaisa četrstūri un ļauj laist ripu pa perimetru, gaidot iespēju, bet gan aktīvi uzbrūk neļaujot apstrādāt ripu un padomāt...karoče pietrūkst domāšanas ātruma

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 00:07, pirms 16 gadiem
Trenera vietā noteikti Ņiživijam dotu otru iespēju...žēl, ka Hosa nevarēja vai negribēja.

     [+] [-]

, 2008-10-10 00:29, pirms 16 gadiem
Treneris vienmēr zin labāk!
Slēpts komentārs: Beeglis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-10 07:00, pirms 16 gadiem
Bet koeficents man vienalga patīk!

     [+] [-]

, 2008-10-10 07:40, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: Nez, man liekas ziemeļamerikānī stipri pavirši meta savus bullīšus, jau pārbaudes spēlēs redzēju ka pieslido met spēcīgi un garām, tad nodomāju tāpat prikoļās...katrā ziņā man liekas bezatbildīgi pieslidot un no dažiem metriem aizplivināt garām vārtiem.
Spēle parādīja ka mums ļoti nepatīk ja sāk presinot jau mūsu zonā, arī vairākumā vietējie apjūk, ja pretinieks nevis paklausīgi uztaisa četrstūri un ļauj laist ripu pa perimetru, gaidot iespēju, bet gan aktīvi uzbrūk neļaujot apstrādāt ripu un padomāt...karoče pietrūkst domāšanas ātruma
Piekrītu. Spēle turpinās arī pēc finālsvilpes, ja ir neizšķirts. Jāmet pēcspēles metieni. To izpildei jāpieiet tikpat profesionāli, jo tā ir iespēja iegūt papildus punktus. Šoreiz Šuplera izvēle no šī viedokļa ir bijusi aplama un metieni tika izpildīti vāji. Ko tur vēl diskutēt? Spēlētājiem nūju rokā un treniņos strādāt pie šī elementa.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 07:53, pirms 16 gadiem
Protams, arī mani pārsteidza bullīšnieku izvēle.
Cerams, kāds uzdeva vai uzdos Šupleram šo jau tājumu preses konferencē vai intervijā.
Komanda man arii patiik, pilnas tribīnes neskatoties uz dārgākajām biļetēm visā KHL ( ŽALGIRIS : ASK - 2500 SKATĪTĀJI TIKAI ! ) liecina, ka mūsu ir daudz.
Pavasaris tālu, jānovēl latviešiem atraisīties un leģionāriem nenolūzt !

  -1 [+] [-]

, 2008-10-10 07:59, pirms 16 gadiem
purva_velns rakstīja: Piekrītu. Spēle turpinās arī pēc finālsvilpes, ja ir neizšķirts. Jāmet pēcspēles metieni. To izpildei jāpieiet tikpat profesionāli, jo tā ir iespēja iegūt papildus punktus. Šoreiz Šuplera izvēle no šī viedokļa ir bijusi aplama un metieni tika izpildīti vāji. Ko tur vēl diskutēt? Spēlētājiem nūju rokā un treniņos strādāt pie šī elementa.
ko tur var veel piestraadaat?tu jau vari treninos visaadus briinumus raadiit,bet speelee neko,jo tu nespeej pietiekami koncetreeties, plus veel milziigs noguurums!taa kaa nevajdzeetu viniem paarmest,ne jau speciaali vini garaam meta.vakardien nepaveicaas,naakosreiz paveiksies.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-10 08:05, pirms 16 gadiem
Pa TV bija redzams, ka Šuplers JAU ir apmierināts ar šo vienu punktu, jo kamēr ledus mašīna tīrīja ledu, šis vēsi smaidīja un neizskatījās iesprindzis pirms bullīšiem!

  -4 [+] [-]

, 2008-10-10 08:57, pirms 16 gadiem
Marlboroxxl rakstīja: Neviss kaut kaads aizsargs, bet ljoti tehnisks aizsargs.
Bet tomeer aizsargs!! varbuut iebaaziisim vinju uzbrukumaa ar savu tehniku vinjhs kapaas ritiigi un hossu aizsardziibaa, jo tam tak iznaak ka nav tehnikas!!!

     [+] [-]

, 2008-10-10 09:08, pirms 16 gadiem
Izvēle mani nepārsteidza, bet izpildījums pat ļoti pārsteidza! Bez izdomas, bez vēlmes... Vnk gāja un meta.Pietam garām vārtiem. Krievi visas reizes mēģināja apvest GK un pelnīti uzvarēja..

     [+] [-]

, 2008-10-10 09:18, pirms 16 gadiem
davisr1g rakstīja: Jums, deguna urbinaataajiem:

Tieshaam liekas ka Shuplers nezin ko laist izpildiit bulliiti, Shuplers ir no shiem speletajiem uztaisijis komandu, faktiski jau ne nokaa...un juus mazie smerdeli atljaujaties vinjam paarmest kaadus speletajus vinsh palaizh bulliishus mest, vai juus neesat aizdomajushies:

1) dazhiem speletajiem var buut psihologjiskaa barjera bulliishi
2)shie speletaji ir augsta liimenja profesionalji, un vinjiem nevar paarmest: eu kapeec tu tik triviaali meti....vinji zina ko dara, ja meta taa, tad noteikti bija noraadijumi uz kaadu GK vaajo vietu, vnk netraapija
3)juusu suutitie Hosas un Mikjelji arii vareeja neiemest

Ir tiesham neticami ko Shuplers dara ar sho komandu, paskataties ko Značoks dara ar MVD, shodien bija vadiiba pret AK BARS 12 min. liidz beigaam 2:0, zaudeja 2:3 pamatlaikaa...RD ir izcils treneris un peec viena zaudeejuma, vienai no objektiivi ligas specigaakajai komandaam, kaa juus vispaar nieciibas uzdroshinaties ko teikt Shuplera virzienaa....
+1000 vo vo toch zb jau shitie 'hokeja experti', kas pashi gan jau pat iisti slidot nemaak

     [+] [-]

, 2008-10-10 09:32, pirms 16 gadiem
Visi tādi būllīšu speciālisti Man jau liekas, ka Ņiživijam, Elisonam un Bļinovam, nemaz tik taudz netrūka līdz golam... un Sušinskim izdevās starp kājām palaist.. kādam jau jāvinnē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-10 10:17, pirms 16 gadiem
Žēl ka izgājienos zaudēts. Nu bet nav ko krist gar zemi un bēdāties. Tik un tā uz nāķošo Rīgas Dinamo spēli aiziešu paskatīties ķlātienē.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-10 11:28, pirms 16 gadiem
davisr1g rakstīja: Jums, deguna urbinaataajiem:

Tieshaam liekas ka Shuplers nezin ko laist izpildiit bulliiti, Shuplers ir no shiem speletajiem uztaisijis komandu, faktiski jau ne nokaa...un juus mazie smerdeli atljaujaties vinjam paarmest kaadus speletajus vinsh palaizh bulliishus mest, vai juus neesat aizdomajushies:

1) dazhiem speletajiem var buut psihologjiskaa barjera bulliishi
2)shie speletaji ir augsta liimenja profesionalji, un vinjiem nevar paarmest: eu kapeec tu tik triviaali meti....vinji zina ko dara, ja meta taa, tad noteikti bija noraadijumi uz kaadu GK vaajo vietu, vnk netraapija
3)juusu suutitie Hosas un Mikjelji arii vareeja neiemest

Ir tiesham neticami ko Shuplers dara ar sho komandu, paskataties ko Značoks dara ar MVD, shodien bija vadiiba pret AK BARS 12 min. liidz beigaam 2:0, zaudeja 2:3 pamatlaikaa...RD ir izcils treneris un peec viena zaudeejuma, vienai no objektiivi ligas specigaakajai komandaam, kaa juus vispaar nieciibas uzdroshinaties ko teikt Shuplera virzienaa....
principā te ir vieta kur izteikt savas domas, kādas nu kuram tās ir. Ceru ka saproti, ka uzbraucot visiem, pats jau labāks nekļūsti

     [+] [-]

, 2008-10-10 11:29, pirms 16 gadiem
Biju Arēnā! Spēle bija laba! Ja vēl mums būtu paveicies bullišos,tad ko var vairāk vēlēties?!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 12:00, pirms 16 gadiem
Packa rakstīja: Visi tādi būllīšu speciālisti Man jau liekas, ka Ņiživijam, Elisonam un Bļinovam, nemaz tik taudz netrūka līdz golam... un Sušinskim izdevās starp kājām palaist.. kādam jau jāvinnē
protams ir viegli visus ironisi nosaukt par bullīšu ekspertiem pēdiņās un tādējādi justies pārākam, bet var arī to uztvert kā katra lietotāja personisko viedokli, kurš nebūt nepretendē uz absolūto patiesību.
Es bullīšus neuzskatu par loteriju. Loterija ir kad daudzi cilvēki nopērk lapiņu ar ciparu kombināciju un cer ka kaut kur grozā iebirs tādi pati kombinācija. Bullīšos ir divu cilvēku duelis, kurā jāuzvar meistarīgākajam, aukstasinīgākajam, un nenoliegšu, dažreiz arī veiksmīgākajam. Es kritiski vērtēju to kā ziemeļamerikāņi izpildīja bullīšus, jo tā viņi izdarīja arī augustā Piņķos pret MnD, tad pasmējos, vakar gan likās ka priecājās par punktu un buļļus meta pohujā...Ņiživijam un Bļinovam visu cieņu - centās, nesanāca

  +1 [+] [-]

, 2008-10-10 15:15, pirms 16 gadiem
Straka rakstīja: Trenera vietā noteikti Ņiživijam dotu otru iespēju...žēl, ka Hosa nevarēja vai negribēja.
Piekrītu,jo divreiz pa vartsarga nūjas kātu nebūtu trāpijis.Tas kā buliti izpildīja Hartigans...... nesapratu ko viņš bija domājis.

     [+] [-]

, 2008-10-10 15:53, pirms 16 gadiem
willson rakstīja: ka man jus besijat muzigi neapmierinatie fani, ja nav nekas sakarigs ko teikt varbut labak pakluset !!!
visu cieņu Šupleram un RD komandas šīšsezonas modelim.
bet ieraugot Vestskotu ejam uz bullīti es zināju, ka viņam to darīt nevajag.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-10 16:11, pirms 16 gadiem
Marlboroxxl rakstīja: Neviss kaut kaads aizsargs, bet ljoti tehnisks aizsargs.
bet par Hossu es vinjam piekriitu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 37 komentāri