Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bikovs: ''Kozlova ierašanās – liela veiksme''

Bikovs: ''Kozlova ierašanās – liela veiksme''
Vjačeslavs Bikovs
Foto: ITAR-TASS

Krievijas hokeja izlases un Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba ''Salavat Yulaev'' galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs izteicies, ka Viktora Kozlova iegādes pamatā ir kluba selekcionāru veiksme.

Šorīt jau ziņojām, krievu hokejists Viktors Kozlovs, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja NHL klubu ''Washington Capitals'', parakstījis līgumu ar KHL komandu ''Salavat Yulaev'' ar komandas galveno treneri Vjačeslavu Bikovu priekšgalā. Runā, ka viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Kozlovs nolēma pāriet uz Ufu, visticamāk, ir jaunais komandas treneris - Bikovs.

Pēc veiksmīgā darījuma Krievijas izlases treneris atzina, ka Kozlova iegādē jāpateicas kluba selekcionāriem, kuri arī sekmēja 34 gadus vecā hokejista pāreju uz Ufas komandu. ''Līguma parakstīšana ar tādu spēlētāju kā Kozlovs ir Kluba selekcionāru liela veiksme. Viktors ir ļoti spēcīgs, universāls hokejists, kurš spēj lieliski darboties gan laukuma centrā, gan malā. Mēs jau labu laiku sekojām viņa sniegumam, tāpēc labi izprotam gan viņa spēles stilu, gan rakstura īpašības. Pagaidām vēl atteikšos nosaukt viņa maiņas partnerus komandā. Ir daudz dažādu variantu, tāpēc labāk pāragri to apspriest,'' sacīja Bikovs.

Cik zināms, dažādu iemeslu dēļ Kozlovs vairākkārt atteicies pārstāvēt Krieviju iepriekšējos Pasaules čempionātos. Bikovs atzina, ka durvis uz izlasi Kozlovam ir vaļā. ''Neviens no izlases rindām Viktoru nav izslēdzis. Viņš joprojām būs mūsu redzeslokā. Ne par velti esam viņu uzaicinājuši uz izlases kandidātu tikšanos, kas notiks no 29. augusta līdz 2. septembrim Maskavā,'' sacīja Bikovs. ''Un nedomājat skatīties Viktora pasē – uz ledus viņš izskatās daudz jaunāks,'' pajokoja Krievijas izlases treneris.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru
sovsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-06-09 16:04, pirms 15 gadiem
Bet nu alga droši vien arī nebūs mazā.Es gan šeit nedomāju iegrābšanos.Viņš noteikti to atpelnīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-09 16:07, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Bet nu alga droši vien arī nebūs mazā.Es gan šeit nedomāju iegrābšanos.Viņš noteikti to atpelnīs.
Mans domāt, ka 4-5 Miljoni USD!

     [+] [-]

, 2009-06-09 16:19, pirms 15 gadiem
Nu maz viš nesaņems tas i kā likts. Nedaudz negaidīti.. Laikam jau kāds gredzens ir dabūts un tagad grib OS piedalīties.

     [+] [-]

, 2009-06-09 16:20, pirms 15 gadiem
Cik vecs bija tas spēlētājs kuram pirms šīgada čempja pateica ka pa vecu?

     [+] [-]

, 2009-06-09 16:40, pirms 15 gadiem
liela veiksme ,vai liela nauda - jautajums ir taads!

     [+] [-]

, 2009-06-09 16:41, pirms 15 gadiem
marcy rakstīja: Cik vecs bija tas spēlētājs kuram pirms šīgada čempja pateica ka pa vecu?
Tu domā Sušinski? Viņam 35.
Manuprāt, Bikovs vērtē spēlētāju, un viņa devumu izlasei.
2008. gada PČ spēlēja Fjodorovs, kuram bija 38. Vienkārši, ja tu esi tāda tipa spēlētājs, kuru var nomainīt ar jaunāku/labāku versiju, tad Bikovs tā arī darīs.

Konkurence uz vietu Vankūverā vispār būs nežēlīga, Kozlovam var palīdzēt tas, ka viņš spēj spēlēt centrā, gan labajā malā.
4. maiņā varētu iekļūt.