Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL līderiem uzvara pagarinājumā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

KHL līderiem uzvara pagarinājumā
Salavat Yulaev hokejisti
Foto: ITAR-TASS

Aizvadītas vēl vairākas KHL spēles. Saistošākajā no tām turnīra līdere Ufas ''Salavat Yulaev'' savā laukumā pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Maskavas ''CSKA''.

Ufas komanda spēles gaitā bija iedzinējas lomā ar 1:2 pēc tam, kad otrajā periodā vārtus viesu komandas labā guva Sergejs Širokovs. Līdz perioda beigām mājinieki prata panākt izlīdzinājumu 2:2. Trešajā periodā Vladimirs Vorobjovs izirzīja ''Salavat Yulaev'' vadībā ar 3:2, tomēr ''CSKA'' trīsarpus minūtes pirms perioda beigām panāca izlīdzinājumu. Papildlaiks. Tā otrajā minūtē viesu komandā divu minūšu sodu izpelnījās Širokovs, un mājinieki šādu iespēju garām nepalaida. Uzvaras vārtus vairākumā guva Aleksejs Tereščenko - 4:3.

''Salavat Yulaev'' pēc šīs uzvaras ieguvusi piecu punktu pārsvaru KHL turnīra tabulā.

Iespaidīgu 6:1 uzvaru pret ''Spartak'' izcīnīja Magņitogorskas ''Metallurg'' komanda. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Tomašs Rolineks, bet vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles Jana Mareka kontā.

Arī ar piecu vārtu uzvarēt izdevās Sanktpēterburgas ''SKA'', kas izbraukumā ar 5:0 sagrāva Piemaskavas ''Khimik''. Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Maksims Sušinskis un Nilss Ekmans, kuram vēl arī divas piespēles.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-12-08 19:23, pirms 16 gadiem
laba speele!!
vairaak taadu speelu

  -1 [+] [-]

, 2008-12-08 20:41, pirms 16 gadiem
Cska saak iespeeleeties.

     [+] [-]

, 2008-12-08 22:03, pirms 16 gadiem
jā , sportboxā skatijos , brīnijos par cska , tā teikt mundrumu